КАРАГЬОЗ - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
kopoy_92
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: КАРАГЬОЗ - 2009г

Мнение от kopoy_92 »

r3m1x написа:Днес от 9-00 до 13-30 32 карагьоза в канала пред ИХА , към яхтената база на Одесос, 3-ма човека на чепаре №7 цвят син и зелен !
Наслука !
С лодка ли бяхте или от брега мятахте ?
Последно промяна от kopoy_92 на Нед Юни 28, 2009 9:43 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
milen kordov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milen kordov »

На харипа ли викаш карагьоз?
mir4o svir4o
новобранец
новобранец

Мнение от mir4o svir4o »

на Камчия на 27.06. са хванали около 5 тона харип от които 3 т. купени а останалите обратно в морето
ИзображениеИзображение
A. C.

Мнение от A. C. »

mir4o svir4o написа:на Камчия на 27.06. са хванали около 5 тона харип от които 3 т. купени а останалите обратно в морето
Колега кой е хванал 5 т хариб на Камчия?
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Мрежар да върне риба обратно в морето? И то не каква да е , а хариб? Това да го вида, не го вервам!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Нямам спомен да има там далян,
освен на грип да са изкарали.
Тогава може и да върнат,ама дет вика Карида :smt017
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
A. C.

Мнение от A. C. »

Зададох този въпрос , защото ако на мрежи се вади 5т хариб това значи , че трябва да ври от хариб. В събота бяхме на Камчия и естествено правихме проби , но нищо и фишфайдъра не показа да има риба. А когато има риба екрана му става като електронна игра 12 level/ниво/.
kikivc
новобранец
новобранец

Мнение от kikivc »

mir4o svir4o написа:на Камчия на 27.06. са хванали около 5 тона харип от които 3 т. купени а останалите обратно в морето

Аз чух от 2 места за 2 тона Хариб. :)

Накрая може да се окаже, че са били 20 рибки :)

... Риба ама Цаца....
... Цаца ама риба....:)
A. C.

Мнение от A. C. »

"Два тона , два бона , я дай една цигара."
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

цитат : "А какъв е смисъла да лъжа???............питай го тоя защо само чете,а не пише...........смешници.А им е гот като прочетат тук,че се е завъртяла някаква риба и влезнат и си направят кефа,нали?..........смешници "

Вальо и Краси , аз опитах да се пошегувам, но явно не съм бил точен . 96 риби казахте,че сте хванали по предната седмица, когато една сутрин минах покрай Вас с катера. В петък бях с друга, малка лодка. Съжалявам, че съм Ви засегнал. И аз не се засягам , защото за 5 години доста изписах по този форум. Трябва просто да се познаваме по добре. Затова са и зимните збирки на ракийка. Идвайте и Вие !

А какво стана с карагьоза. От петък не съм влизал. Останах с впечатление че е намалял.
Аватар
valiooooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от valiooooo »

Дели написа:
Вальо и Краси , аз опитах да се пошегувам, но явно не съм бил точен . 96 риби казахте,че сте хванали по предната седмица, когато една сутрин минах покрай Вас с катера. В петък бях с друга, малка лодка. Съжалявам, че съм Ви засегнал. И аз не се засягам , защото за 5 години доста изписах по този форум. Трябва просто да се познаваме по добре. Затова са и зимните збирки на ракийка. Идвайте и Вие !
.
Няма проблеми,явно трябва да събираме по-често "то на улицата ще се срещнем,няма да се познаем"

Изображение
Изображение

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
Аватар
EU_BG_akademika
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от EU_BG_akademika »

-Пешо, вярно ли е, че Киро е спечелил бял джип мерцедес от лотарията?
_Вярно е, но не е джип, а е трактор и не е бял, а е червен и не го е спечелил ами го блъснал...... :D
Та с 5 тона хариб ми се струва същото................
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
Аватар
kopoy_92
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kopoy_92 »

Днес един колега ,който познавал грипаджийте, ми каза ,че грипа е бил много голям и са работили 12 или 14 души. Хванали са 4 тона приблизително, 3 тона са продали (нямало клиенти) останалото са хвърлили във водата. Но след това е дошъл клиент завъртяли пак ,но тоз път 2 тона са хванали.
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

Напълно възможно, през 97г ходих по работа там и видях огромна купчина карагьоз, казаха ,че е над 8 тона.Чакаха камиона от консервния завод в Бургас.Спомням си, че говореха за гриб няколкостотин метра.
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Днес на морска гара от 19:00 до 21:00 на чипаре 10-ти номер розово ламе-5 тона хариб,но се оказа,че мога да побера в кофата не повече от 3 ,така че останалите 2 ги пуснах обратно ;).Сега сериозно 14 риби,от които повечето с добри размери ;).
Зарганолог
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”