Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КАРАГЬОЗ - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: КАРАГЬОЗ - 2009г
С лодка ли бяхте или от брега мятахте ?r3m1x написа:Днес от 9-00 до 13-30 32 карагьоза в канала пред ИХА , към яхтената база на Одесос, 3-ма човека на чепаре №7 цвят син и зелен !
Наслука !
Последно промяна от kopoy_92 на Нед Юни 28, 2009 9:43 pm, променено общо 2 пъти.
- milen kordov
- научил се да хвърля
На харипа ли викаш карагьоз?
-
- новобранец
на Камчия на 27.06. са хванали около 5 тона харип от които 3 т. купени а останалите обратно в морето
Колега кой е хванал 5 т хариб на Камчия?mir4o svir4o написа:на Камчия на 27.06. са хванали около 5 тона харип от които 3 т. купени а останалите обратно в морето
Мрежар да върне риба обратно в морето? И то не каква да е , а хариб? Това да го вида, не го вервам!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Нямам спомен да има там далян,
освен на грип да са изкарали.
Тогава може и да върнат,ама дет вика Карида
освен на грип да са изкарали.
Тогава може и да върнат,ама дет вика Карида

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Зададох този въпрос , защото ако на мрежи се вади 5т хариб това значи , че трябва да ври от хариб. В събота бяхме на Камчия и естествено правихме проби , но нищо и фишфайдъра не показа да има риба. А когато има риба екрана му става като електронна игра 12 level/ниво/.
mir4o svir4o написа:на Камчия на 27.06. са хванали около 5 тона харип от които 3 т. купени а останалите обратно в морето
Аз чух от 2 места за 2 тона Хариб.

Накрая може да се окаже, че са били 20 рибки

... Риба ама Цаца....
... Цаца ама риба....

цитат : "А какъв е смисъла да лъжа???............питай го тоя защо само чете,а не пише...........смешници.А им е гот като прочетат тук,че се е завъртяла някаква риба и влезнат и си направят кефа,нали?..........смешници "
Вальо и Краси , аз опитах да се пошегувам, но явно не съм бил точен . 96 риби казахте,че сте хванали по предната седмица, когато една сутрин минах покрай Вас с катера. В петък бях с друга, малка лодка. Съжалявам, че съм Ви засегнал. И аз не се засягам , защото за 5 години доста изписах по този форум. Трябва просто да се познаваме по добре. Затова са и зимните збирки на ракийка. Идвайте и Вие !
А какво стана с карагьоза. От петък не съм влизал. Останах с впечатление че е намалял.
Вальо и Краси , аз опитах да се пошегувам, но явно не съм бил точен . 96 риби казахте,че сте хванали по предната седмица, когато една сутрин минах покрай Вас с катера. В петък бях с друга, малка лодка. Съжалявам, че съм Ви засегнал. И аз не се засягам , защото за 5 години доста изписах по този форум. Трябва просто да се познаваме по добре. Затова са и зимните збирки на ракийка. Идвайте и Вие !
А какво стана с карагьоза. От петък не съм влизал. Останах с впечатление че е намалял.
- valiooooo
- ще става разбирач
Няма проблеми,явно трябва да събираме по-често "то на улицата ще се срещнем,няма да се познаем"Дели написа:
.

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
-Пешо, вярно ли е, че Киро е спечелил бял джип мерцедес от лотарията?
_Вярно е, но не е джип, а е трактор и не е бял, а е червен и не го е спечелил ами го блъснал......
Та с 5 тона хариб ми се струва същото................
_Вярно е, но не е джип, а е трактор и не е бял, а е червен и не го е спечелил ами го блъснал......

Та с 5 тона хариб ми се струва същото................
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Днес един колега ,който познавал грипаджийте, ми каза ,че грипа е бил много голям и са работили 12 или 14 души. Хванали са 4 тона приблизително, 3 тона са продали (нямало клиенти) останалото са хвърлили във водата. Но след това е дошъл клиент завъртяли пак ,но тоз път 2 тона са хванали.mir4o svir4o написа:на Камчия на 27.06. са хванали около 5 тона харип от които 3 т. купени а останалите обратно в морето
- ribarshe
- ще става разбирач
Напълно възможно, през 97г ходих по работа там и видях огромна купчина карагьоз, казаха ,че е над 8 тона.Чакаха камиона от консервния завод в Бургас.Спомням си, че говореха за гриб няколкостотин метра.
Днес на морска гара от 19:00 до 21:00 на чипаре 10-ти номер розово ламе-5 тона хариб,но се оказа,че мога да побера в кофата не повече от 3 ,така че останалите 2 ги пуснах обратно
.Сега сериозно 14 риби,от които повечето с добри размери
.

Зарганолог