КОЛЕГИ РИБАРИ ДАИТЕ МАЛКО ИНФОРМАcИА !!!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

PaCo_RiBaR4370
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

КОЛЕГИ РИБАРИ ДАИТЕ МАЛКО ИНФОРМАcИА !!!

Мнение от PaCo_RiBaR4370 »

КОЛЕГИ РИБАРИ СКОРО 6ТЕ ЗАМИНАВАМ ЗА яЗ.КАРДЯЛИ. НИКОГА НЕ САМ xОДИЛ ТАМ И НЕ САМ чуВАЛ НИ6ТО ЗА НЕГО.МОЛя ВИ ДАИТЕ МАЛКО ИНДОРМАcИя НА КАКВО КАЛВЕ РИБАТА ЗАxРАНКИ...И ДАЛИ ВАОБ6ТЕ ИМА РИБА АА И МОЙЕ МАЛКО ЗА САСЕДНИяТ яЗОВИР :) !!! АЗ САМ ОТ СЛ И 6ТЕ ДАМ МАЛКО ИНФОРМАcИА ЗА яЗ.ЙРЕБчеВО ТАМ ИМА МН РИБА СТРА6НО МНОГО ОБАче ВОДАТА Е СПАДНАЛО С 2,3 ДОРИ И 4 МЕТРА И РИБАТА СЕ Е ДРАПНАЛА НЕ6ТО КАЛВЕ НО НЕ КАКТО МИНАЛАТА ГОДИНА !!! ГОЛЕМИТЕ СОМОВЕ И ТОВА Е НО НЕ СЕ ОчаИВАИТЕ МН АКО СТЕ МАИСТОРИ МОЙЕ И ДА УДАРИ ГОЛяМАТА РИБА :) !!! Е чаКАМ ЗА ОТГОВОРИ !!! АКО МОЙЕ ИНФО. ДО ПОНЕДЕЛНИК :) МЕРСИ ОТ СЕГА :) !!!
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Ако може пиши на кирилица :D Мерси от сега :lol:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Пацо пиши на кирилица.Сега ти поправих поста ,ама другия път ще трия :wink: .Ако нямаш кирилица използвай бутона Lat->BG
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Кардяли ,това е яз. Кърджали, нали?
PaCo_RiBaR4370
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Няма пр. !!! Само ми даите малко инфо !!! :)
honza
новобранец
новобранец

Re: КОЛЕГИ РИБАРИ ДАИТЕ МАЛКО ИНФОРМАcИА !!!

Мнение от honza »

PaCo_RiBaR4370 написа:КОЛЕГИ РИБАРИ СКОРО 6ТЕ ЗАМИНАВАМ ЗА яЗ.КАРДЯЛИ. НИКОГА НЕ САМ xОДИЛ ТАМ И НЕ САМ чуВАЛ НИ6ТО ЗА НЕГО.МОЛя ВИ ДАИТЕ МАЛКО ИНДОРМАcИя НА КАКВО КАЛВЕ РИБАТА ЗАxРАНКИ...И ДАЛИ ВАОБ6ТЕ ИМА РИБА АА И МОЙЕ МАЛКО ЗА САСЕДНИяТ яЗОВИР :) !!! АЗ САМ ОТ СЛ И 6ТЕ ДАМ МАЛКО ИНФОРМАcИА ЗА яЗ.ЙРЕБчеВО ТАМ ИМА МН РИБА СТРА6НО МНОГО ОБАче ВОДАТА Е СПАДНАЛО С 2,3 ДОРИ И 4 МЕТРА И РИБАТА СЕ Е ДРАПНАЛА НЕ6ТО КАЛВЕ НО НЕ КАКТО МИНАЛАТА ГОДИНА !!! ГОЛЕМИТЕ СОМОВЕ И ТОВА Е НО НЕ СЕ ОчаИВАИТЕ МН АКО СТЕ МАИСТОРИ МОЙЕ И ДА УДАРИ ГОЛяМАТА РИБА :) !!! Е чаКАМ ЗА ОТГОВОРИ !!! АКО МОЙЕ ИНФО. ДО ПОНЕДЕЛНИК :) МЕРСИ ОТ СЕГА :) !!!
Колега ти май се майтапиш :lol: Язовир Кърджали е един от най - големите в България, риба има колкото искаш, стига да можеш да си я хванеш :wink: Малко съм риболовствал там и не знам за стръв и захранки, но ти гарантирам че има шаран, костур /доста едър/, уклей, сом, есетра, толстолоб ... за други не се сещам в момента, но със сигурност има поне още 3 - 4 вида риба :roll:
Не ти е приятел този, който ти бърше сълзите, а този, който не ти позволява да плачеш.
PaCo_RiBaR4370
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мерси мн. за информацията.Когато се върна ще ви кажа какво сам хванал !!! Мерси много !!! :smt041
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”