Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

КОЛЕГИ РИБАРИ ДАИТЕ МАЛКО ИНФОРМАcИА !!!
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
КОЛЕГИ РИБАРИ ДАИТЕ МАЛКО ИНФОРМАcИА !!!
КОЛЕГИ РИБАРИ СКОРО 6ТЕ ЗАМИНАВАМ ЗА яЗ.КАРДЯЛИ. НИКОГА НЕ САМ xОДИЛ ТАМ И НЕ САМ чуВАЛ НИ6ТО ЗА НЕГО.МОЛя ВИ ДАИТЕ МАЛКО ИНДОРМАcИя НА КАКВО КАЛВЕ РИБАТА ЗАxРАНКИ...И ДАЛИ ВАОБ6ТЕ ИМА РИБА АА И МОЙЕ МАЛКО ЗА САСЕДНИяТ яЗОВИР
!!! АЗ САМ ОТ СЛ И 6ТЕ ДАМ МАЛКО ИНФОРМАcИА ЗА яЗ.ЙРЕБчеВО ТАМ ИМА МН РИБА СТРА6НО МНОГО ОБАче ВОДАТА Е СПАДНАЛО С 2,3 ДОРИ И 4 МЕТРА И РИБАТА СЕ Е ДРАПНАЛА НЕ6ТО КАЛВЕ НО НЕ КАКТО МИНАЛАТА ГОДИНА !!! ГОЛЕМИТЕ СОМОВЕ И ТОВА Е НО НЕ СЕ ОчаИВАИТЕ МН АКО СТЕ МАИСТОРИ МОЙЕ И ДА УДАРИ ГОЛяМАТА РИБА
!!! Е чаКАМ ЗА ОТГОВОРИ !!! АКО МОЙЕ ИНФО. ДО ПОНЕДЕЛНИК
МЕРСИ ОТ СЕГА
!!!

- barutchiata ©
- Администратор
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: КОЛЕГИ РИБАРИ ДАИТЕ МАЛКО ИНФОРМАcИА !!!
Колега ти май се майтапишPaCo_RiBaR4370 написа:КОЛЕГИ РИБАРИ СКОРО 6ТЕ ЗАМИНАВАМ ЗА яЗ.КАРДЯЛИ. НИКОГА НЕ САМ xОДИЛ ТАМ И НЕ САМ чуВАЛ НИ6ТО ЗА НЕГО.МОЛя ВИ ДАИТЕ МАЛКО ИНДОРМАcИя НА КАКВО КАЛВЕ РИБАТА ЗАxРАНКИ...И ДАЛИ ВАОБ6ТЕ ИМА РИБА АА И МОЙЕ МАЛКО ЗА САСЕДНИяТ яЗОВИР!!! АЗ САМ ОТ СЛ И 6ТЕ ДАМ МАЛКО ИНФОРМАcИА ЗА яЗ.ЙРЕБчеВО ТАМ ИМА МН РИБА СТРА6НО МНОГО ОБАче ВОДАТА Е СПАДНАЛО С 2,3 ДОРИ И 4 МЕТРА И РИБАТА СЕ Е ДРАПНАЛА НЕ6ТО КАЛВЕ НО НЕ КАКТО МИНАЛАТА ГОДИНА !!! ГОЛЕМИТЕ СОМОВЕ И ТОВА Е НО НЕ СЕ ОчаИВАИТЕ МН АКО СТЕ МАИСТОРИ МОЙЕ И ДА УДАРИ ГОЛяМАТА РИБА
!!! Е чаКАМ ЗА ОТГОВОРИ !!! АКО МОЙЕ ИНФО. ДО ПОНЕДЕЛНИК
МЕРСИ ОТ СЕГА
!!!

Не ти е приятел този, който ти бърше сълзите, а този, който не ти позволява да плачеш.
-
- новобранец
- Обратна връзка: