Макари и цени

Модератор: sapuna

genagold1
новобранец
новобранец

Re: Макари и цени

Мнение от genagold1 »

От марката Teben имам 2 от серия TEB и 2 от серия WEF,мага да кажа че съм страшно доволен.
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

chanio написа:днес си закупих това Shimano CATANA цената му беше точно 26евро в магазина,което прави 51.50лв.
Изображение
върви мноо гладко доволен съм,пък и цената е ок.едната шпула е алуминий е втората е няква графитна сплав.така пише
На морето са м-у 62 и 68 лв :shock:
Ма аз си купих от колега от форума за 40,макарето е перфектно :wink:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Никога не бих си купил това на картинката от последните два поста; имам в предвид в този нисък ценови вариант :idea: :wink:
Изображение
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

IDA написа:Никога не бих си купил това на картинката от последните два поста; имам в предвид в този нисък ценови вариант :idea: :wink:

:shock: а ловиш с тебен :roll:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Имах в предвид шиманото- скоро врътках едно такова и въобще не ми хареса :wink:
Изображение
Аватар
vlado1
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vlado1 »

Мисля че малко се вманиачавате по тези надписи по такъмите. Надписите се правят по заявка каквото си поръчаш. Според мен няма прекалено голямо значение какво ще пише на макарата, а какво има вътре в нея. От значение ли е например, че т. н. "китайци" вместо 800 000 бр. от една заявена макара произведат 950 000 броя и останалите 150 000 вместо надписа MITCHELL или OKUMA или каквото е там, да пише чуанчингшуан например и цената падне с 50%? Защото за този надпис се заплаща допълнително и той струва пари. А Вие го заплащате същия този надпис. Аз лично не предпочитам да плащам за надписи. Всеки си шета на акъла както се казва.
Аватар
vlado1
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vlado1 »

IDA написа:Никога не бих си купил това на картинката от последните два поста; имам в предвид в този нисък ценови вариант :idea: :wink:

А за ценовия клас изобщо не ми се коментира. Това е най-условното понятие. Той се определя от търговеца и от търсенето. Ако ти го продам на двойна или тройна цена това ще промени ли с нещо изделието? :?:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

vlado1 написа:т. н. "китайци" вместо 800 000 бр. от една заявена макара произведат 950 000 броя и останалите 150 000 вместо надписа MITCHELL или OKUMA или каквото е там
Просто дневната смяна прави Мичелите а нощната прави Чуг чанг......
Изображение
Аватар
hanks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hanks »

vlado1 написа:Мисля че малко се вманиачавате по тези надписи по такъмите. Надписите се правят по заявка каквото си поръчаш. Според мен няма прекалено голямо значение какво ще пише на макарата, а какво има вътре в нея. От значение ли е например, че т. н. "китайци" вместо 800 000 бр. от една заявена макара произведат 950 000 броя и останалите 150 000 вместо надписа MITCHELL или OKUMA или каквото е там, да пише чуанчингшуан например и цената падне с 50%? Защото за този надпис се заплаща допълнително и той струва пари. А Вие го заплащате същия този надпис. Аз лично не предпочитам да плащам за надписи. Всеки си шета на акъла както се казва.
Напълно си прав колега това за надписите и стикерите по стоките.Ще ви кажа и един подобен пример Вуйчо ми се познава с един данъчен или нещо подобно там беше,от София.Та тоя човек ми е казвал за магазините на Витошка,купават се евтини парцалки хоп един стикер за 20лв.(примерно) и ето ти потник на "GUCCI" Така е с много неща и някои хора си мислят ееее тая макара от 200 лв. е по добра от тази за 100лв. а в действителност от вътре са едни и същи!
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

скоро си купих една макара TEBEN TEB 400 много съм доволен върти много гладко,няма никакви луфтове,алуминиева шпула + резервна графитна,8 лагера,метална дръжка
Изображение
единствената ми забележка е че не сабира много корда 0.40/110 м но като цяло е супер (поне за мен) НАСЛУКА КОЛЕГИ :)
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”