Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Макари и цени
Модератор: sapuna
Re: Макари и цени
От марката Teben имам 2 от серия TEB и 2 от серия WEF,мага да кажа че съм страшно доволен.
-
- разбира нещата
На морето са м-у 62 и 68 лвchanio написа:днес си закупих това Shimano CATANA цената му беше точно 26евро в магазина,което прави 51.50лв.
върви мноо гладко доволен съм,пък и цената е ок.едната шпула е алуминий е втората е няква графитна сплав.така пише

Ма аз си купих от колега от форума за 40,макарето е перфектно

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- учете се от него
Никога не бих си купил това на картинката от последните два поста; имам в предвид в този нисък ценови вариант

IDA написа:Никога не бих си купил това на картинката от последните два поста; имам в предвид в този нисък ценови вариант![]()

- vlado1
- новобранец
- Обратна връзка:
Мисля че малко се вманиачавате по тези надписи по такъмите. Надписите се правят по заявка каквото си поръчаш. Според мен няма прекалено голямо значение какво ще пише на макарата, а какво има вътре в нея. От значение ли е например, че т. н. "китайци" вместо 800 000 бр. от една заявена макара произведат 950 000 броя и останалите 150 000 вместо надписа MITCHELL или OKUMA или каквото е там, да пише чуанчингшуан например и цената падне с 50%? Защото за този надпис се заплаща допълнително и той струва пари. А Вие го заплащате същия този надпис. Аз лично не предпочитам да плащам за надписи. Всеки си шета на акъла както се казва.
- vlado1
- новобранец
- Обратна връзка:
IDA написа:Никога не бих си купил това на картинката от последните два поста; имам в предвид в този нисък ценови вариант![]()
А за ценовия клас изобщо не ми се коментира. Това е най-условното понятие. Той се определя от търговеца и от търсенето. Ако ти го продам на двойна или тройна цена това ще промени ли с нещо изделието?

- CERRUTI
- сериозен играч
Просто дневната смяна прави Мичелите а нощната прави Чуг чанг......vlado1 написа:т. н. "китайци" вместо 800 000 бр. от една заявена макара произведат 950 000 броя и останалите 150 000 вместо надписа MITCHELL или OKUMA или каквото е там

- hanks
- вече хвърля и на тежко
Напълно си прав колега това за надписите и стикерите по стоките.Ще ви кажа и един подобен пример Вуйчо ми се познава с един данъчен или нещо подобно там беше,от София.Та тоя човек ми е казвал за магазините на Витошка,купават се евтини парцалки хоп един стикер за 20лв.(примерно) и ето ти потник на "GUCCI" Така е с много неща и някои хора си мислят ееее тая макара от 200 лв. е по добра от тази за 100лв. а в действителност от вътре са едни и същи!vlado1 написа:Мисля че малко се вманиачавате по тези надписи по такъмите. Надписите се правят по заявка каквото си поръчаш. Според мен няма прекалено голямо значение какво ще пише на макарата, а какво има вътре в нея. От значение ли е например, че т. н. "китайци" вместо 800 000 бр. от една заявена макара произведат 950 000 броя и останалите 150 000 вместо надписа MITCHELL или OKUMA или каквото е там, да пише чуанчингшуан например и цената падне с 50%? Защото за този надпис се заплаща допълнително и той струва пари. А Вие го заплащате същия този надпис. Аз лично не предпочитам да плащам за надписи. Всеки си шета на акъла както се казва.
-
- вече хвърля и на тежко
скоро си купих една макара TEBEN TEB 400 много съм доволен върти много гладко,няма никакви луфтове,алуминиева шпула + резервна графитна,8 лагера,метална дръжка

единствената ми забележка е че не сабира много корда 0.40/110 м но като цяло е супер (поне за мен) НАСЛУКА КОЛЕГИ

единствената ми забележка е че не сабира много корда 0.40/110 м но като цяло е супер (поне за мен) НАСЛУКА КОЛЕГИ