Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг-сезон 2009г!
Модератор: bobopeli
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Тролинг-сезон 2009г!
Браво на майстора.Ей това е риба,а не амджурките дето ги показваме по една две педи.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Дааааааааа,хубава е рибата.Да му мисли Троли,че само той познава шампионите на тролинг.

Още не съм се запознал с него (с Троли)!Emo-83 написа:Да му мисли Троли,че само той познава шампионите на тролинг.![]()
![]()
![]()

Сомът обича смелите!
- magiosnika---
- научил се да хвърля
Човека си знае работата 

Той си е там за дълго и съм сигурен че ще хваща-разбира го тролинга и почивката 

Риболовци.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Люси,нищо не разбира твоя човек!
Защо,ли?
Има един месец и едно място на което ги лови,но от там нататък никъв го нема!Добър е този,при който тролингът дава резултати постоянно!Това се отнася и за всички видове риболов!От мен го запомни! 

Верно е,че влачи на два воблера,но вади трети голям сом и все от там.Troli Rapala написа:Люси,нищо не разбира твоя човек!Защо,ли?
Има един месец и едно място на което ги лови,но от там нататък никъв го нема!Добър е този,при който тролингът дава резултати постоянно!Това се отнася и за всички видове риболов!От мен го запомни!

Общи условия и правила на naRiba.com
2.4 - Изказвайте адекватни и ясно обосновани мнения, пряко свързани с темата!.
2.7 - Потребители които спамят ще бъдат предупреждавани и ако се повтори, наказвани по строго.
2.10 - Безмислени и тъпи теми ще бъдат изтривани без предупреждение.
п.п Не всички можем да се натряскаме до твоето състояние за да разберем какво пишеш...
Боса
2.4 - Изказвайте адекватни и ясно обосновани мнения, пряко свързани с темата!.
2.7 - Потребители които спамят ще бъдат предупреждавани и ако се повтори, наказвани по строго.
2.10 - Безмислени и тъпи теми ще бъдат изтривани без предупреждение.
п.п Не всички можем да се натряскаме до твоето състояние за да разберем какво пишеш...

Риболовци.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Люси,тая тема аз съм я създал неслучайно!
Споделената слука е двойна,а споделената мъка е наполовина!Що не споделяте?Щот се чувствате по-добри ли?Ако ЩЕ си траете,трайте си докрай!Идеята е да се обсъждат успехите,защото възбуждат и активират хората за риболов!
В събота и неделя ги разцепих сомовете,но заради разни "тарикати" ще си трая и в момента,в който се почувстват велики ще ги приземя със снимки!
Ще те отворя на една далавера!Никой от нас не е по-велик от другия!
Аре,чао бамбини! 

Широката публика искаме факти и снимки,да плакнем очите.А не някви,ще ти кажа,няма да ти кажа,и един куп бесмислени писаници.Човека хвана голям сом,показа го.Някъв си, ги изкъртил събота и неделя,ама нямал да ги покаже.Кат му дошло времето щял да ги покаже.Абе пълни алабалисти.
Трябва да се страхуваме и да не противоречим.miyko61 написа:Широката публика искаме факти и снимки,да плакнем очите.А не някви,ще ти кажа,няма да ти кажа,и един куп бесмислени писаници.Човека хвана голям сом,показа го.Някъв си, ги изкъртил събота и неделя,ама нямал да ги покаже.Кат му дошло времето щял да ги покаже.Абе пълни алабалисти.
- magiosnika---
- научил се да хвърля
Винаги съм знаел,че трябва да заложа на Тролката
Куцо конче е, но знае накъде да бяга
И сега лакира ли лакира

Поздравления за рибите!Иска ми се да кача и аз някои,но в сайта има някакви ограничения и е доста усложнено качването.Дайте малко акъл...моля.Нямам много време да ровя за подробности.
Иначе,на 27 юни и аз се сдобих с една бяла от яз.Искър.По принцип тролихме без резултат,но в залива до резервата пуснах единДрашкович с каракуда и удари 65цм риба,която не съм теглил.
Иначе,на 27 юни и аз се сдобих с една бяла от яз.Искър.По принцип тролихме без резултат,но в залива до резервата пуснах единДрашкович с каракуда и удари 65цм риба,която не съм теглил.

За риболов не мисля,само когато съм за риба...
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Имам вече две счупени макари,срязах си двете ръце от плетеняка,два изскубнати воблера,воблер с изтръгната заедно с халката тройка,двучасова борба с Чудовище и още,и още!Всичко на тролинг!А белите риби по кило-две ми изглеждат,като уклейки!Преживях два екшън-уикенда,но ще споделя всичко след приключване на операцията!
Имам естественно извадени сомове....,но...?

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
До сега ловях сомове на тролинг между другото!
Между многото бели се намърда некой сом,но това е било по-скоро случайно!Сега за първи път схванах тактиката за целенасочен риболов на сом,на тролинг.Невероятен екшън за който ще разкажа,като приключа!Предполагам,че още една-две седмици ще е активен на тролинг,па после ке смениме на кльонк!