Тролинг-сезон 2009г!

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Тролинг-сезон 2009г!

Мнение от Don4o_62 »

Браво на майстора.Ей това е риба,а не амджурките дето ги показваме по една две педи.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Дааааааааа,хубава е рибата.Да му мисли Троли,че само той познава шампионите на тролинг. :wink: :P :oops: :P
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Emo-83 написа:Да му мисли Троли,че само той познава шампионите на тролинг. :wink: :P :oops: :P
Още не съм се запознал с него (с Троли)! :D
Сомът обича смелите!
Аватар
magiosnika---
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от magiosnika--- »

Човека си знае работата :smt023
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Той си е там за дълго и съм сигурен че ще хваща-разбира го тролинга и почивката :lol:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Люси,нищо не разбира твоя човек! :oops: Защо,ли? :wink: Има един месец и едно място на което ги лови,но от там нататък никъв го нема!Добър е този,при който тролингът дава резултати постоянно!Това се отнася и за всички видове риболов!От мен го запомни! :drinkers:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:Люси,нищо не разбира твоя човек! :oops: Защо,ли? :wink: Има един месец и едно място на което ги лови,но от там нататък никъв го нема!Добър е този,при който тролингът дава резултати постоянно!Това се отнася и за всички видове риболов!От мен го запомни! :drinkers:
Верно е,че влачи на два воблера,но вади трети голям сом и все от там. :wink:
lusienn

Мнение от lusienn »

Общи условия и правила на naRiba.com
2.4 - Изказвайте адекватни и ясно обосновани мнения, пряко свързани с темата!.
2.7 - Потребители които спамят ще бъдат предупреждавани и ако се повтори, наказвани по строго.
2.10 - Безмислени и тъпи теми ще бъдат изтривани без предупреждение.

п.п Не всички можем да се натряскаме до твоето състояние за да разберем какво пишеш... 8) Боса
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Люси,тая тема аз съм я създал неслучайно! :wink: Споделената слука е двойна,а споделената мъка е наполовина!Що не споделяте?Щот се чувствате по-добри ли?Ако ЩЕ си траете,трайте си докрай!Идеята е да се обсъждат успехите,защото възбуждат и активират хората за риболов! :D :drinkers: В събота и неделя ги разцепих сомовете,но заради разни "тарикати" ще си трая и в момента,в който се почувстват велики ще ги приземя със снимки! :wink: Ще те отворя на една далавера!Никой от нас не е по-велик от другия! :drinkers: Аре,чао бамбини! :D
miyko61
новобранец
новобранец

Мнение от miyko61 »

Широката публика искаме факти и снимки,да плакнем очите.А не някви,ще ти кажа,няма да ти кажа,и един куп бесмислени писаници.Човека хвана голям сом,показа го.Някъв си, ги изкъртил събота и неделя,ама нямал да ги покаже.Кат му дошло времето щял да ги покаже.Абе пълни алабалисти.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

miyko61 написа:Широката публика искаме факти и снимки,да плакнем очите.А не някви,ще ти кажа,няма да ти кажа,и един куп бесмислени писаници.Човека хвана голям сом,показа го.Някъв си, ги изкъртил събота и неделя,ама нямал да ги покаже.Кат му дошло времето щял да ги покаже.Абе пълни алабалисти.
Трябва да се страхуваме и да не противоречим.
Аватар
magiosnika---
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от magiosnika--- »

Винаги съм знаел,че трябва да заложа на Тролката :drinkers: Куцо конче е, но знае накъде да бяга :wink: И сега лакира ли лакира :lol: :P :drinkers:
popdiego
новобранец
новобранец

Мнение от popdiego »

Поздравления за рибите!Иска ми се да кача и аз някои,но в сайта има някакви ограничения и е доста усложнено качването.Дайте малко акъл...моля.Нямам много време да ровя за подробности.
Иначе,на 27 юни и аз се сдобих с една бяла от яз.Искър.По принцип тролихме без резултат,но в залива до резервата пуснах единДрашкович с каракуда и удари 65цм риба,която не съм теглил. :D
За риболов не мисля,само когато съм за риба...
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Имам вече две счупени макари,срязах си двете ръце от плетеняка,два изскубнати воблера,воблер с изтръгната заедно с халката тройка,двучасова борба с Чудовище и още,и още!Всичко на тролинг!А белите риби по кило-две ми изглеждат,като уклейки!Преживях два екшън-уикенда,но ще споделя всичко след приключване на операцията! :wink: :D :drinkers: Имам естественно извадени сомове....,но...? :cry: :cry: :cry:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

До сега ловях сомове на тролинг между другото! :oops: Между многото бели се намърда некой сом,но това е било по-скоро случайно!Сега за първи път схванах тактиката за целенасочен риболов на сом,на тролинг.Невероятен екшън за който ще разкажа,като приключа!Предполагам,че още една-две седмици ще е активен на тролинг,па после ке смениме на кльонк! :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”