Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Един морски на гости при Жорето Гоцов
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Един морски на гости при Жорето Гоцов
Големият приятел и майстор в риболова и съдия (видях го от мн. тв. записи)... ме покани на сладководен риболов, за което съм му много благодарен !!!... Получиха се следните няколко епизода:
За да гледате Епизод 1 натиснете ТУК
А сега за да гледате и Епизод 2 натиснете ТУК
Очаквайте и Епизод 3
Очаквайте и Епизод 3

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
не и тази макара
Колега Дурумов,ако макарата е балзер бонита кажи на "майстора" да я изхвърли през борда! Става за риби до 3-4 кг.
най-сетне гледам сте измислили спасение срещу гадните мушички на Ивайловград. Като едни малки пчелари
Следващия път - по-големи сомета да измъчите ви пожелавам 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Признавам си с ръка на сърцето досега никой не ми беше правил "пробив" в незаменимата любов - Морския риболов
...но сега.... чувствам вече, че сме от една порода
Верно сометата бяха малки до към 2-2,5 кг. ...ама хванати с мерака на дете. Такова нещо да ми се случи...............не съм си и мечтал даже... ... да се върна повече от 35 год. назад, с ония трепет, когато шляпах бос по камъните с влакно и кукичка в ръката.
...аре чи'са разплаках чак.........
Поздрави от мен на всички сладководни риболовци !!!
...но сега.... чувствам вече, че сме от една порода

Верно сометата бяха малки до към 2-2,5 кг. ...ама хванати с мерака на дете. Такова нещо да ми се случи...............не съм си и мечтал даже... ... да се върна повече от 35 год. назад, с ония трепет, когато шляпах бос по камъните с влакно и кукичка в ръката.
...аре чи'са разплаках чак.........

Поздрави от мен на всички сладководни риболовци !!!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- man1966
- ще става разбирач
Re: не и тази макара
Да се включа за Бонитата-първата и риба на точно таз пущина е един шаран 14 кила на яз. Каламица до Свиленград.От тогава насам е дърпала кви ли не риби и нищо и нема.Начи да уточня че "майстора" ми е другар по неволи рибарски и съм присъствал на доста хванати риби с въпросната макара.Та брато -не си прав де...mic написа:Колега Дурумов,ако макарата е балзер бонита кажи на "майстора" да я изхвърли през борда! Става за риби до 3-4 кг.

Да ме извинява Дурума за отклонението....

Ама си има тръпка в риболова по гьоловете ..а Дурумов. Че и обстановка.. че и природа...Кажи и на бат Милен да пробва , па знае ли се...
Я елате рибенца при батко...
- barutchiata ©
- Администратор
- ivan_yo
- разбира нещата
Re: Един морски на гости при Жорето Гоцов
durumov написа:Големият приятел и майстор в риболова и съдия (видях го от мн. тв. записи)... ме покани на сладководен риболов, за което съм му много благодарен !!!... Получиха се следните няколко епизода:
Очаквайте и Епизод 3
за мед ли бяхте, че ми приличате и на пчелариhttp://durumov.nariba.com//pri-joreto/na-klionk/index.htm
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- сериозен играч
Та нека се изкажа и аз...познавача не позна...макарата не е Балцер...мноо здраве от мен....на стар краставичар - краставици ???...а на въпроса за куките ...да според рибите са ...и си работят перфектно...тук както бяла със същата сила удря и сома ...а той може да е бая едричък...и малка тройка не става !
Иване имаме кошери надолу по каньона...и като кльонкаме нема нема и омажеме и пръстите затова сме така....
ако знаеш Стефанаки как се катери по дърветата като катеричка за мед
...и все хралупки с диви пчелички намира
чакам и него да дойде ма се затри по трасето
Иване имаме кошери надолу по каньона...и като кльонкаме нема нема и омажеме и пръстите затова сме така....
ако знаеш Стефанаки как се катери по дърветата като катеричка за мед

Господ може всичко чада мой !
- ivan_yo
- разбира нещата
Жоро, една мечка по обяснимиАнатемосания написа:!
ако знаеш Стефанаки как се катери по дърветата като катеричка за мед...и все хралупки с диви пчелички намира
![]()

Тоя Стефанаки, я обясни, и той ли по теа причини ти носи и на тебе мед
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Исках да питам дали тези тройки не ги изправя сома, но май не ме разбра.
Така като я гледам тая дето сте я заковали на пръста... та имам случки с такава , даже 2 пъти, стават доста прави да ти кажа.
Как става не азнам но като се опитвам да ги изкривя с клещи е доста зор и се чупят, а иначе излизат прави сле някой значително добър удър и се прибирам почти насран
.
А междо другото май се засяках с вас на язовира, но май имаше много ракия, а и някои Софиянци са много необщителни и недрожелюбни с провинциалистите
нали сме смотани
...
Ади чао и умната !
аа идеята ми беше ... та слагай по голяма и дебела тройка, поне една от куките да не те ебават после, кофти е да знаеш Майсторе
Така като я гледам тая дето сте я заковали на пръста... та имам случки с такава , даже 2 пъти, стават доста прави да ти кажа.
Как става не азнам но като се опитвам да ги изкривя с клещи е доста зор и се чупят, а иначе излизат прави сле някой значително добър удър и се прибирам почти насран

А междо другото май се засяках с вас на язовира, но май имаше много ракия, а и някои Софиянци са много необщителни и недрожелюбни с провинциалистите

Ади чао и умната !
аа идеята ми беше ... та слагай по голяма и дебела тройка, поне една от куките да не те ебават после, кофти е да знаеш Майсторе