язовирна стена на Каменец(Плевенско)

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

ogi_bogi
новобранец
новобранец

язовирна стена на Каменец(Плевенско)

Мнение от ogi_bogi »

Здрвейте,
преди 2-3 дена се опитах да стигна до стената на язовир Каменец, но не успях.Някой може ли да ми обясни от каде се минава-аз намерих само плиткия край на този язовир.
Предварително благодаря!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: язовирна стена на Каменец(Плевенско)

Мнение от Краси_поборника »

В селото излизаш на ЖП гарата и в дясно покрай линията има път който излиза на стената.
Едно време преди 7-8 години имаше добри амури там,сега може и жаби да няма. :roll:
ogi_bogi
новобранец
новобранец

Мнение от ogi_bogi »

Краси_поборника написа:В селото излизаш на ЖП гарата и в дясно покрай линията има път който излиза на стената.
Едно време преди 7-8 години имаше добри амури там,сега може и жаби да няма. :roll:
Само този път ли има? Той е много лош.
Аватар
interdoc
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от interdoc »

Тръгваш от Каменец в посока Летница(покрай поделението) и малко преди бившия жп прелез-бивш щото вече няма линия-хващаш земен път в ляво. А какъв е между впрочем статута там- аз бях чул че е взет под аренда :roll:
ogi_bogi
новобранец
новобранец

Мнение от ogi_bogi »

interdoc написа:Тръгваш от Каменец в посока Летница(покрай поделението) и малко преди бившия жп прелез-бивш щото вече няма линия-хващаш земен път в ляво. А какъв е между впрочем статута там- аз бях чул че е взет под аренда :roll:
Мерси за инфото. За статута му и аз незнам за съжаление-в началото на язовира има един фургон без хора,но няма и никакви табели .
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”