Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

язовирна стена на Каменец(Плевенско)
Модератор: sapuna
язовирна стена на Каменец(Плевенско)
Здрвейте,
преди 2-3 дена се опитах да стигна до стената на язовир Каменец, но не успях.Някой може ли да ми обясни от каде се минава-аз намерих само плиткия край на този язовир.
Предварително благодаря!
преди 2-3 дена се опитах да стигна до стената на язовир Каменец, но не успях.Някой може ли да ми обясни от каде се минава-аз намерих само плиткия край на този язовир.
Предварително благодаря!
-
- кандидат преподавател
Re: язовирна стена на Каменец(Плевенско)
В селото излизаш на ЖП гарата и в дясно покрай линията има път който излиза на стената.
Едно време преди 7-8 години имаше добри амури там,сега може и жаби да няма.

Само този път ли има? Той е много лош.Краси_поборника написа:В селото излизаш на ЖП гарата и в дясно покрай линията има път който излиза на стената.
- interdoc
- научил се да хвърля
Тръгваш от Каменец в посока Летница(покрай поделението) и малко преди бившия жп прелез-бивш щото вече няма линия-хващаш земен път в ляво. А какъв е между впрочем статута там- аз бях чул че е взет под аренда 

Мерси за инфото. За статута му и аз незнам за съжаление-в началото на язовира има един фургон без хора,но няма и никакви табели .interdoc написа:Тръгваш от Каменец в посока Летница(покрай поделението) и малко преди бившия жп прелез-бивш щото вече няма линия-хващаш земен път в ляво. А какъв е между впрочем статута там- аз бях чул че е взет под аренда