Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Блатото на Малък Преславец
Модератор: sapuna
Блатото на Малък Преславец
Колеги някои ходил ли е скоро на Блатото моля за малко информация какво калве и на каква стръв да заложа сгоро мисля да направя малък излет всяка информация ште мие от полза Благодаря предварително
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Re: Блатото на Малък Преславец
Здравей колега.На блатото излиза таранка или както я наричат местните карас.Около 800-900гр.Взима на торен на дъно.На жито взима червеноперка.има и костур,шаран и щука.Но не ходете в гората,води се резерват и глобите са много големи,мисля че акта е 500лв. и нагоре.Два джипа обикалят всеки ден.Наслука.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Колега благодаря за изчерпателния и бърз отговор бях дочул от колеги че имало ограничение за броя на въдиците (1)дали е вярно аз мисля да ползвам (3) бр две на дъно и една на плувка близо кам стената срешто водната лилия
А ако мислиш да търсиш дивите шарани по добре си навий корда поне 0.40 и си зими доста хапчета за глава !!!! Щото ако те прасни един дивак с първия удар 30м аванс каъо дигнеш сопата още толкоз и след това ако не се навре някаде 1 час борба и накрая вече може да е твой !!!! Но задължително хранене трябва !!!