Блатото на Малък Преславец

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

belgata75
новобранец
новобранец

Блатото на Малък Преславец

Мнение от belgata75 »

Колеги някои ходил ли е скоро на Блатото моля за малко информация какво калве и на каква стръв да заложа сгоро мисля да направя малък излет всяка информация ште мие от полза Благодаря предварително
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Re: Блатото на Малък Преславец

Мнение от djokoriboloveca »

Здравей колега.На блатото излиза таранка или както я наричат местните карас.Около 800-900гр.Взима на торен на дъно.На жито взима червеноперка.има и костур,шаран и щука.Но не ходете в гората,води се резерват и глобите са много големи,мисля че акта е 500лв. и нагоре.Два джипа обикалят всеки ден.Наслука.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
belgata75
новобранец
новобранец

Мнение от belgata75 »

Колега благодаря за изчерпателния и бърз отговор бях дочул от колеги че имало ограничение за броя на въдиците (1)дали е вярно аз мисля да ползвам (3) бр две на дъно и една на плувка близо кам стената срешто водната лилия
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

А ако мислиш да търсиш дивите шарани по добре си навий корда поне 0.40 и си зими доста хапчета за глава !!!! Щото ако те прасни един дивак с първия удар 30м аванс каъо дигнеш сопата още толкоз и след това ако не се навре някаде 1 час борба и накрая вече може да е твой !!!! Но задължително хранене трябва !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”