Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Помощ при строене на къща ???
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: Помощ при строене на къща ???
Колегата ти дава доста добро предложение за къща на доста добра цена,наистина и на мен ми хареса къщичката,но поне за мен това е вилна къщичка,а не къща за постоянно обитаване.Аз предпочитам бетон,арматура и тухли-здрава работа.Това си е лично мое виждане и мнение и не искам да го налагам на никой.
Какво е по-хубаво от едно бурканче с мед?Две бурканчета с мед.-Мечо Пух
-
- и господ не е толокова добър
Хубава е къщата където я показва Лбачето,но кинтите са много.За тези пари ще си направя от бетон и ще я обзаведа.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- krokibg
- учете се от него
Big^Fish написа:Бат Любо, можеш ли да дадеш някакъв сайт на фирмата, някъде където е обяснено за въпросната сглобяема технология.За собствена информация ме интересува да проверя някои неща.
Поздрави.
Питай мен,аз съм фирмата

П.П Само да вметна че тази къща,която гледате,просто не е 150м2 а много по-малка.ако е 150 квадрата,вътре ще можеш коне да яздиш и състезания по мотокрос да правите.Тази вернои е от тип-бунгало,но е показателна какво и как се прави как изглежда!!! Ако иска някой да види голяма,ще си поиграя да кача и 150 та дори и 400м2

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- krokibg
- учете се от него
snegk написа:Хубава е къщата където я показва Любачето,но кинтите са много.За тези пари ще си направя от бетон и ще я обзаведа.![]()
![]()
Илийка,ще я направиш,щото си майстор и ще си я строиш сам

Ето,погледнете горе-долу за какво става въпрос,но сайта не е готов и ще се вкарват други модели.Иначе фирмата си е на моето има и сайта също - http://www.lv-grup.com
P.S Не обръщайте внимание на грешката в grup - вместо - group.Когато протихме името на фирмата,просто не са обърнали внимание ча се исписва грешно,и така остана за сега.По-късно ще го оправят !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Благодаря много на всики колеги взели участие в темата, както и за предложенията. Сега търся терен, че нещо последната седмица ударих на камък. Никъде нищо, а ако има нещо то не е урегулирано.... Я кажете каква е процедурата по урегулиране на един парцел, колко струва и колко време отнема. Благодаря.
Поздрави
Мариан
Поздрави
Мариан
Колега ако те интересува парцел до София имам точно това което ти трябваMapuaH написа:Благодаря много на всики колеги взели участие в темата, както и за предложенията. Сега търся терен, че нещо последната седмица ударих на камък. Никъде нищо, а ако има нещо то не е урегулирано.... Я кажете каква е процедурата по урегулиране на един парцел, колко струва и колко време отнема. Благодаря.
Поздрави
Мариан

-
При нас беше по 2 евро на квадрат.MapuaH написа:Благодаря много на всики колеги взели участие в темата, както и за предложенията. Сега търся терен, че нещо последната седмица ударих на камък. Никъде нищо, а ако има нещо то не е урегулирано.... Я кажете каква е процедурата по урегулиране на един парцел, колко струва и колко време отнема. Благодаря.
Поздрави
Мариан

колко излиза една къща от тези дето любо ги прави
просто за обща култура питам
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
-
Ами то пишеdian написа:колко излиза една къща от тези дето любо ги прави

сори видях ама от втория път никога няма да имам такова бижу
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Абе момци, дайте да се организираме да намерим един свястен парцел, урегулиран, че нещо се закучиха нещата. Търся известно време, както писах вече, но все на камък удрям. Нищо свободно или пък не се урегулирани. На знам принципно как се урегулират, но мисля, че ще е пречка и затова не се спирам на такива. Та идеята ми е, ако някой има познат, който да продава нещо до София, говорим за Банкя, Божурище, Нови Искър и т.н. да драсне два реда. Търся парцел около 500 - 600 м2 ориентировъчно. Разбира се на разумна цена
Черпенето е от мен след това
Благодаря предварително за съдействието !!!

Благодаря предварително за съдействието !!!
Брех момци.... никой ли няма на предвид нещо............
Мариянски,мани тая София,дай да ти шитна едно парцелче на морето бре!
петко стоянов написа:Мариянски,мани тая София,дай да ти шитна едно парцелче на морето бре!
Охххх, ако знаеш с какво удоволствие бих го взел бате, ама нали трябва да има единодушие в семейното ложе и няма как

Благодаря много на всички взели участие в проблем ами !
Търсенето продължава
Търсенето продължава