Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
grizzly
новобранец
новобранец

Re: Риболова около Русе

Мнение от grizzly »

2 дена подред ставане в 5 часа и скосване на дунава няма следа от каквато и да е риба само тея малки сомлета излизат от време на време огладнели как ги ловите тея шарани по дунава от 5 кила нагоре незнам
bat_deso
новобранец
новобранец

Мнение от bat_deso »

MiTKo_Fisher написа:От към с.Крояч е най добре сянка ,дравца а и не е плитко. .Най хубавото на водоема е ,че е супер достъпен наяма препятствия по пътя
П.п Колега защо ще взимаш жива стръв при положение ,че дребна рибка се хваща много бързо перки и каракудки .Една топка захранка и ще си хванеш прясна стръв :) .
Колега ако не ти е проблем дай малко повече инфо от къде да минем за това с.Крояч, че да излезем от нея страна на язовира. Аз предния път бях на дълбокото (или поне така си мисля понеже отидох за първи път) като минах по царския път, а това е след Разград продължих към Варна и като видях табелата яз.Бели лом свих. Но инъче видях че отсреща наистина има хубави места със дървета за сянка :)
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Привет колеги .Днес посетих водоема край село Антимово ( Тутракан ) .Доста сериозен водоем по размери по голям от николовското езеро.Настанихме се на едно местенце .Водоема е ужасно обрасъл с леща и роголостник.При всяко вадене се закачаше понякоя клонка :( .Решихме да сменим мястото .Отидохме в единия ръкав на езерото.Тъкмо разпъвахме въдиците и дойде един господин който ни поиска по 5лв .Обясни ни ,че язовоира е вече частен и са решили да таксуват риболовците по 5 лв.Дадохме си паричките и помолихме господина да се лигитимира.Той ни отказа с аргомента цитирам : виждате ли онези 2 лодки ! и ние Да. Тази сутрин се обърнахме във водата и документите ми съхнели там .После му поискахме билети .Той каза ,че сега започвали да организират нещата и нямали билети.Тогава попитахме този човек ,Ами ако сме от даначното и той млъкна.Почнаха се едни оправдания и така .Каза ни ,че с риболовен билет можело само на стената.Събрахме въдиците и аиде на стената .Седяхме 4 часа без да бутне .Само малки сланчаци :( .Събрахме такъмите и хайде на Текето .Захранихме и чакането започна след големи мъки успяхме да извадим само 6 малки каракуди .Абе ужасен ден какво да ви кзажа . :wink:
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аватар
Dani I
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Dani I »

Хайде бе колеги ,в тая жега няма ли някой да ни зардва с един хубав репортаж....
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Браво бе Митак до август чак.Ами що не преслушате Янтрата :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
iko05
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от iko05 »

Браво на теб бе Мите.Чак до 5-и другият месец.Абе ти си щастливец :D .Щом имаш толкова свободно време, дай да идем до Янтра в неделя.Ако има и други желаещи още по добре.Ако решиш нещо да направим заедно пиши.Имаш ми и скайпа.
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Ами защо не .Ако не изникне нещо .Ако се съберем повечко хора ще е екстра :) .При това ниво на Дунава ,Янатра ще е доста пълноводна :)
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Митак тя и без това си е плитка на места и малко вода няма да и е зле.За съвместен съм и аз но се очертава в неделя да съм зает и може би събота ако се оформи нещо .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
Dani I
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Dani I »

И носи много трева :idea:
Труден е риболовът в момента и по Янтра.
Но пък за плувка може и да става.
Аватар
Dani I
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Dani I »

Поне не е мътна.
Дано се оправи до вторник ,че обмислям сериозен риболов поне тридневен.
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Събота и неделя сум без кола !!! :(
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

MiTKo_Fisher написа:Събота и неделя сум без кола !!! :(
Аз пък съм с кола ама да видим дан излезе нещо изневиделица .Иначе може да спретнем нещо.

пп:Да ама по закона на мърфи събота ми намериха спешна работа :cry: за неделя още незнам
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
icecoldy
новобранец
новобранец

Мнение от icecoldy »

Привет на всички колеги!Току що се връщам от Янтра.Имах служебно пътуване до Търново и на връщане ми остана малко време да преслушам как е положението по реката.Резултата е 15 -ина кефала средна хубост за 1 час риболов на муха и блесна.Риболовствах между моста на Бяла и първото село надолу по течението.Действително ,че влече много треви ,но нивото е добре и не е мътна.Съжалявам че няма снимка ,но ми сврши батерията на телефона :evil: :( Това е положението от днес!!
Няма как да чуваме истини,ако сами не ги казваме!
Аватар
Dani I
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Dani I »

Браво за риболова ,но искам да спре да носи водорасли за да се получи риболовът който аз искам.
Аз се разходих до Дунава .
И той носи всякакви неща ,корени ,дървета ,всякакви шишета и какви ли не боклуци...
Иначе не е много мътен.ЕДинствено видях да хващат "облез" както казват тук .....
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

bat_deso написа:
MiTKo_Fisher написа:От към с.Крояч е най добре сянка ,дравца а и не е плитко. .Най хубавото на водоема е ,че е супер достъпен наяма препятствия по пътя
П.п Колега защо ще взимаш жива стръв при положение ,че дребна рибка се хваща много бързо перки и каракудки .Една топка захранка и ще си хванеш прясна стръв :) .
Колега ако не ти е проблем дай малко повече инфо от къде да минем за това с.Крояч, че да излезем от нея страна на язовира. Аз предния път бях на дълбокото (или поне така си мисля понеже отидох за първи път) като минах по царския път, а това е след Разград продължих към Варна и като видях табелата яз.Бели лом свих. Но инъче видях че отсреща наистина има хубави места със дървета за сянка :)
Десо, имам удоволствието да те упътя ище се радвам, ако си ме разбрал :wink: Значи от Русе след като минеш околовръстното на Разград, слд 5-600 м.надясно има разклон за с.Пороище и след него следва Студенец, и след като го минеш, има низина със мост,\много важен\ ако тръгнеш наляво, ще попаднеш откъм северната страна на язовира, където няма сянка, но на мен лично по-вече ми харесва, а ако минеш след моста, ще попаднеш на южния бряг на язовира, където има сянка и може човек да остане и цяло лято :wink:
Язовира е на около 1,5км.от моста :idea:
Дано да съм ти бил полезен колега и ссъм сигурен, че ще си тръгнеш оттам с най-малко пет кила риба, ако не я пускаш, разбирасе, за което мога да те поздравя, ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ :!: :!: :!:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”