Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
2 дена подред ставане в 5 часа и скосване на дунава няма следа от каквато и да е риба само тея малки сомлета излизат от време на време огладнели как ги ловите тея шарани по дунава от 5 кила нагоре незнам
Колега ако не ти е проблем дай малко повече инфо от къде да минем за това с.Крояч, че да излезем от нея страна на язовира. Аз предния път бях на дълбокото (или поне така си мисля понеже отидох за първи път) като минах по царския път, а това е след Разград продължих към Варна и като видях табелата яз.Бели лом свих. Но инъче видях че отсреща наистина има хубави места със дървета за сянкаMiTKo_Fisher написа:От към с.Крояч е най добре сянка ,дравца а и не е плитко. .Най хубавото на водоема е ,че е супер достъпен наяма препятствия по пътя
П.п Колега защо ще взимаш жива стръв при положение ,че дребна рибка се хваща много бързо перки и каракудки .Една топка захранка и ще си хванеш прясна стръв.

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Привет колеги .Днес посетих водоема край село Антимово ( Тутракан ) .Доста сериозен водоем по размери по голям от николовското езеро.Настанихме се на едно местенце .Водоема е ужасно обрасъл с леща и роголостник.При всяко вадене се закачаше понякоя клонка
.Решихме да сменим мястото .Отидохме в единия ръкав на езерото.Тъкмо разпъвахме въдиците и дойде един господин който ни поиска по 5лв .Обясни ни ,че язовоира е вече частен и са решили да таксуват риболовците по 5 лв.Дадохме си паричките и помолихме господина да се лигитимира.Той ни отказа с аргомента цитирам : виждате ли онези 2 лодки ! и ние Да. Тази сутрин се обърнахме във водата и документите ми съхнели там .После му поискахме билети .Той каза ,че сега започвали да организират нещата и нямали билети.Тогава попитахме този човек ,Ами ако сме от даначното и той млъкна.Почнаха се едни оправдания и така .Каза ни ,че с риболовен билет можело само на стената.Събрахме въдиците и аиде на стената .Седяхме 4 часа без да бутне .Само малки сланчаци
.Събрахме такъмите и хайде на Текето .Захранихме и чакането започна след големи мъки успяхме да извадим само 6 малки каракуди .Абе ужасен ден какво да ви кзажа . 

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- Dani I
- вече хвърля и на тежко
Хайде бе колеги ,в тая жега няма ли някой да ни зардва с един хубав репортаж....
-
- кандидат преподавател
Браво бе Митак до август чак.Ами що не преслушате Янтрата 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- iko05
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво на теб бе Мите.Чак до 5-и другият месец.Абе ти си щастливец
.Щом имаш толкова свободно време, дай да идем до Янтра в неделя.Ако има и други желаещи още по добре.Ако решиш нещо да направим заедно пиши.Имаш ми и скайпа.

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ами защо не .Ако не изникне нещо .Ако се съберем повечко хора ще е екстра
.При това ниво на Дунава ,Янатра ще е доста пълноводна 

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- кандидат преподавател
Митак тя и без това си е плитка на места и малко вода няма да и е зле.За съвместен съм и аз но се очертава в неделя да съм зает и може би събота ако се оформи нещо .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- Dani I
- вече хвърля и на тежко
И носи много трева
Труден е риболовът в момента и по Янтра.
Но пък за плувка може и да става.

Труден е риболовът в момента и по Янтра.
Но пък за плувка може и да става.
- Dani I
- вече хвърля и на тежко
Поне не е мътна.
Дано се оправи до вторник ,че обмислям сериозен риболов поне тридневен.
Дано се оправи до вторник ,че обмислям сериозен риболов поне тридневен.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
Аз пък съм с кола ама да видим дан излезе нещо изневиделица .Иначе може да спретнем нещо.MiTKo_Fisher написа:Събота и неделя сум без кола !!!
пп:Да ама по закона на мърфи събота ми намериха спешна работа

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- новобранец
Привет на всички колеги!Току що се връщам от Янтра.Имах служебно пътуване до Търново и на връщане ми остана малко време да преслушам как е положението по реката.Резултата е 15 -ина кефала средна хубост за 1 час риболов на муха и блесна.Риболовствах между моста на Бяла и първото село надолу по течението.Действително ,че влече много треви ,но нивото е добре и не е мътна.Съжалявам че няма снимка ,но ми сврши батерията на телефона
Това е положението от днес!!

Няма как да чуваме истини,ако сами не ги казваме!
- Dani I
- вече хвърля и на тежко
Браво за риболова ,но искам да спре да носи водорасли за да се получи риболовът който аз искам.
Аз се разходих до Дунава .
И той носи всякакви неща ,корени ,дървета ,всякакви шишета и какви ли не боклуци...
Иначе не е много мътен.ЕДинствено видях да хващат "облез" както казват тук .....
Аз се разходих до Дунава .
И той носи всякакви неща ,корени ,дървета ,всякакви шишета и какви ли не боклуци...
Иначе не е много мътен.ЕДинствено видях да хващат "облез" както казват тук .....
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Десо, имам удоволствието да те упътя ище се радвам, ако си ме разбралbat_deso написа:Колега ако не ти е проблем дай малко повече инфо от къде да минем за това с.Крояч, че да излезем от нея страна на язовира. Аз предния път бях на дълбокото (или поне така си мисля понеже отидох за първи път) като минах по царския път, а това е след Разград продължих към Варна и като видях табелата яз.Бели лом свих. Но инъче видях че отсреща наистина има хубави места със дървета за сянкаMiTKo_Fisher написа:От към с.Крояч е най добре сянка ,дравца а и не е плитко. .Най хубавото на водоема е ,че е супер достъпен наяма препятствия по пътя
П.п Колега защо ще взимаш жива стръв при положение ,че дребна рибка се хваща много бързо перки и каракудки .Една топка захранка и ще си хванеш прясна стръв.

Язовира е на около 1,5км.от моста

Дано да съм ти бил полезен колега и ссъм сигурен, че ще си тръгнеш оттам с най-малко пет кила риба, ако не я пускаш, разбирасе, за което мога да те поздравя, ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!