Що за хора са...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Що за хора са...

Мнение от CrossFire »

За какво става въпрос? Няма да посочвам или цитирам постове от обяви, но винаги ме е вълнувал един въпрос.
Когато човек, ползващ компютър и интернет пусне обява в магазина и продава разна непотребна стока(пръчки, плувки...) на невероятни цени(да се разбира "високи") - Тези хора са просто "изостанали" от актуалните цени или ей така лекичко изкат да ни го набутат два ката ако е възможно :?:
Ако не сте ме разбрали, ето ви един пример: Стока "Х" на 10-15 години се продава на цена по-висока или равна на тази на стока продаваща се на пазара, а дори и в магазина.
Вероятно темата няма да просъществува дълго, но ще помоля ако някай успее да пише, поне да е нещо смислено.
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър

Re: Що за хора са...

Мнение от snegk »

Не е правилно,не е коректно,но ще ти кажат,пазарна икономика :twisted: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Bully

Мнение от Bully »

Всеки има глава на раменете си и може да сравни магазинските цени с тези от стоките предлагани по форумите. Не вярвам да са много хората които пазаруват на юнашко доверие. Преди години като живях в Москва попаднах на доста странни обяви в един вестник. Бяха от рода на : търся някой да ми подари апартамент или пък компютър, телевизор и тн. Обявите били безплатни и си пробвали късмета хората.
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Нека погледнем и от друга страна нещата. Представете си , че тези неща имат колекционерска стойност! Колко трябва да струват. :D
Един пример:
2. Въдица Germina 1,5 мт. акция 15 - 30 гр.; сменил съм водачите с нови SIC водачи.
Цена 25 лв.
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Кво се оплаквате бе .. :)) Вижте аз днес на каква обява попаднах :)

http://www.bezplatno.net/listing-194540 ... hkata.html

Айде горе главите и не се ядосвайте за глупости :)
snegk

Мнение от snegk »

Радо е много простичък,горкия :lol: :lol: :smt043 :smt043
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Snegki, досега не бях чел подобни квалификации от теб :) .
Иначе по темата, в наши дни има достатъчно риболовни принадлежности на всякакви цени, аз лично се чудя на колегите, които продават и купуват във форума :) .
Хайде наздраве :drinkers:
Никога не пия карал!

Изображение
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Saxoni.ми напрегни се :smt017 И ще разбереш. :wink:
Ако има нещо. :lol: Нема нищо.А наздраве. :drinkers: :drinkers:
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Saxon написа: аз лично се чудя на колегите, които продават и купуват във форума
Защо се чудиш? Точно по такива места изпадат добри неща на изгодни цени. Аз лично съм купувал доста неща и не само от този форум, но задължително прочитам и някое друго изречение постнато от господина пуснал обявата за да разбера що за стока е. До сега съм сключвал само добри сделки и съм мноо доволен. Важно е човек да си отваря очите.
Изображение
Аватар
gotinbg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gotinbg »

На мен са ми смешни тези които изрично подчертават, че цената не подлежи на коментар и след един ден започват да я свалят сами през 2 часа :lol:
Изображение
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Не е луд този които яде баницата а този които му я дава. :oops: :oops: :oops:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Такъв е пазара,ако искам ще си пусна чорапите в форум за чорапи :D на цена 7000...лв,ако искат да ги купиват.Аз съм определил такава цена :!: Нищо нередно не намирам?Ако си здраво мислещ човек,няма да се прецакаш и да купиш нещо,което е над,или на пазарната цена,макар,че доста хора се подлъгват.Виждал съм много такива обяви,но на мен не ми е работа да определям(коментирам) казаната цена от продавача.Ако някой познат от форума се е подлъгал,естествено ще му "драсна" и така..
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

И понеже още не съм заспал, аз пак да попитам, че конкретни отговори не получих:
CrossFire написа: Тези хора са просто "изостанали" от актуалните цени или ей така лекичко изкат да ни го набутат два ката ако е възможно :?:
Преди време имаше една обява, в която пишеше, че стоката е от Испания и я нямало на нашия пазар, а се оказа, че я и има, че е и по-евтина.
Изображение
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Здравете,и аз съм малко възмутен от тези обяви.Когато си копувам нещо дълго го оглеждам ,питам и накрая го взимам.Но то остава за мен.Какво е това ,взел го днес ,продава го в други ден.Ще вимал примерно щека и директния не му трябвал вече.Абе таранкоолу къде беше оня ден като купува директния.Да не правим форума на битпазар.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

djokoriboloveca написа:Какво е това ,взел го днес ,продава го в други ден.Ще вимал примерно щека и директния не му трябвал вече.Абе таранкоолу къде беше оня ден като купува директния.
Тук незнам дали те разбирам правилно. Ти да не си от тези, които се съмняват във всяка обява с по-евтина стока и продаваща се след като е била закупена близките дни. Познавам едни такива сметкаджии и пресметливци, които все си карат голфа, че на новите коли неможели сами да си правят ремонта.(дано ме разберете какво искам да кажа).
Скоро купих щека на 11м. без драскотина за 120лв. Колегата каза, че я взел скоро, не му допаднала и ще взима 13м. по-скъпа. Стана ми ясно, че му е дошла тежка, но за тези пари и моето финансово положеие е перфектна, а още повече, че сега се уча да я търкалям по валяка. А и продавача какво го бърка, че я продава на половин цена при условие , че разполага с пари.
Колега, ако съм те преценил грешно, моля да ме извиниш,
djokoriboloveca написа:Когато си копувам нещо дълго го оглеждам
но ми "изглеждаш" от хората за които говоря по-горе в поста си.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”