Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Що за хора са...
Модератор: dantho.mihov
- CrossFire
- разбира нещата
Що за хора са...
За какво става въпрос? Няма да посочвам или цитирам постове от обяви, но винаги ме е вълнувал един въпрос.
Когато човек, ползващ компютър и интернет пусне обява в магазина и продава разна непотребна стока(пръчки, плувки...) на невероятни цени(да се разбира "високи") - Тези хора са просто "изостанали" от актуалните цени или ей така лекичко изкат да ни го набутат два ката ако е възможно
Ако не сте ме разбрали, ето ви един пример: Стока "Х" на 10-15 години се продава на цена по-висока или равна на тази на стока продаваща се на пазара, а дори и в магазина.
Вероятно темата няма да просъществува дълго, но ще помоля ако някай успее да пише, поне да е нещо смислено.
Когато човек, ползващ компютър и интернет пусне обява в магазина и продава разна непотребна стока(пръчки, плувки...) на невероятни цени(да се разбира "високи") - Тези хора са просто "изостанали" от актуалните цени или ей така лекичко изкат да ни го набутат два ката ако е възможно

Ако не сте ме разбрали, ето ви един пример: Стока "Х" на 10-15 години се продава на цена по-висока или равна на тази на стока продаваща се на пазара, а дори и в магазина.
Вероятно темата няма да просъществува дълго, но ще помоля ако някай успее да пише, поне да е нещо смислено.

-
- и господ не е толокова добър
Re: Що за хора са...
Не е правилно,не е коректно,но ще ти кажат,пазарна икономика

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Всеки има глава на раменете си и може да сравни магазинските цени с тези от стоките предлагани по форумите. Не вярвам да са много хората които пазаруват на юнашко доверие. Преди години като живях в Москва попаднах на доста странни обяви в един вестник. Бяха от рода на : търся някой да ми подари апартамент или пък компютър, телевизор и тн. Обявите били безплатни и си пробвали късмета хората.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Нека погледнем и от друга страна нещата. Представете си , че тези неща имат колекционерска стойност! Колко трябва да струват. 
Един пример:

Един пример:
Цена 25 лв.2. Въдица Germina 1,5 мт. акция 15 - 30 гр.; сменил съм водачите с нови SIC водачи.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кво се оплаквате бе ..
) Вижте аз днес на каква обява попаднах
http://www.bezplatno.net/listing-194540 ... hkata.html
Айде горе главите и не се ядосвайте за глупости

http://www.bezplatno.net/listing-194540 ... hkata.html
Айде горе главите и не се ядосвайте за глупости

-
- и господ не е толокова добър
Радо е много простичък,горкия

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
Snegki, досега не бях чел подобни квалификации от теб
.
Иначе по темата, в наши дни има достатъчно риболовни принадлежности на всякакви цени, аз лично се чудя на колегите, които продават и купуват във форума
.
Хайде наздраве

Иначе по темата, в наши дни има достатъчно риболовни принадлежности на всякакви цени, аз лично се чудя на колегите, които продават и купуват във форума

Хайде наздраве

Никога не пия карал!

Saxoni.ми напрегни се
И ще разбереш.
Ако има нещо.
Нема нищо.А наздраве.

Ако има нещо.

- CrossFire
- разбира нещата
Защо се чудиш? Точно по такива места изпадат добри неща на изгодни цени. Аз лично съм купувал доста неща и не само от този форум, но задължително прочитам и някое друго изречение постнато от господина пуснал обявата за да разбера що за стока е. До сега съм сключвал само добри сделки и съм мноо доволен. Важно е човек да си отваря очите.Saxon написа: аз лично се чудя на колегите, които продават и купуват във форума

- gotinbg
- научил се да хвърля
На мен са ми смешни тези които изрично подчертават, че цената не подлежи на коментар и след един ден започват да я свалят сами през 2 часа 

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не е луд този които яде баницата а този които му я дава.

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Такъв е пазара,ако искам ще си пусна чорапите в форум за чорапи
на цена 7000...лв,ако искат да ги купиват.Аз съм определил такава цена
Нищо нередно не намирам?Ако си здраво мислещ човек,няма да се прецакаш и да купиш нещо,което е над,или на пазарната цена,макар,че доста хора се подлъгват.Виждал съм много такива обяви,но на мен не ми е работа да определям(коментирам) казаната цена от продавача.Ако някой познат от форума се е подлъгал,естествено ще му "драсна" и така..

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- CrossFire
- разбира нещата
И понеже още не съм заспал, аз пак да попитам, че конкретни отговори не получих:
Преди време имаше една обява, в която пишеше, че стоката е от Испания и я нямало на нашия пазар, а се оказа, че я и има, че е и по-евтина.CrossFire написа: Тези хора са просто "изостанали" от актуалните цени или ей така лекичко изкат да ни го набутат два ката ако е възможно![]()

- djokoriboloveca
- разбира нещата
Здравете,и аз съм малко възмутен от тези обяви.Когато си копувам нещо дълго го оглеждам ,питам и накрая го взимам.Но то остава за мен.Какво е това ,взел го днес ,продава го в други ден.Ще вимал примерно щека и директния не му трябвал вече.Абе таранкоолу къде беше оня ден като купува директния.Да не правим форума на битпазар.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
- CrossFire
- разбира нещата
Тук незнам дали те разбирам правилно. Ти да не си от тези, които се съмняват във всяка обява с по-евтина стока и продаваща се след като е била закупена близките дни. Познавам едни такива сметкаджии и пресметливци, които все си карат голфа, че на новите коли неможели сами да си правят ремонта.(дано ме разберете какво искам да кажа).djokoriboloveca написа:Какво е това ,взел го днес ,продава го в други ден.Ще вимал примерно щека и директния не му трябвал вече.Абе таранкоолу къде беше оня ден като купува директния.
Скоро купих щека на 11м. без драскотина за 120лв. Колегата каза, че я взел скоро, не му допаднала и ще взима 13м. по-скъпа. Стана ми ясно, че му е дошла тежка, но за тези пари и моето финансово положеие е перфектна, а още повече, че сега се уча да я търкалям по валяка. А и продавача какво го бърка, че я продава на половин цена при условие , че разполага с пари.
Колега, ако съм те преценил грешно, моля да ме извиниш,
но ми "изглеждаш" от хората за които говоря по-горе в поста си.djokoriboloveca написа:Когато си копувам нещо дълго го оглеждам