Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Да направим още по-компактен и ползотворен форума!
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Да направим още по-компактен и ползотворен форума!
Прав си бате СЪНДИ,че има още много да учим.Не питай старило,а патило.А провокатор не съм.На трета ракия съм.Съветвам колегата да не се хаби излишно. 

Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
- barutchiata ©
- Администратор
Пичове аз смятам, че не трябва да се делят хората на новобранци и стари кучета, това си е войнска простотия от миналото.Трябва малко повече уважение между съфорумците, за да е приятно на всички да влизаме тук.Това, че старите правят забележки на новите е нормално защото просто знаят правилата по добре от новите и искат да ги предпазят от грешки.
glushaka.Приятелче
Влез мойто Момче,в търсачката.Благотворителност.И да вникнеш,за какво по-горе ти писъх.
Нито предишното правителство.А съм сигорен,че и предстоящето.Няма да направят това.Което те направиха до момента.
За всички,които нямат.Семейство,изоставени деца от техните
Майки и деца които подлежат,на непрекъснат турмоз от техните "бащи"
За жалост.Това е самата Реалност.И дай Боже нещо да се управи.

-
- ще става разбирач
Бате Сънди.Много точки.Прилича на телефонограма.Моля някой шеф да направи забележка за това/по-горе имаше такава/. Ходих на "благотворителност" в търсачката.Нищо интересно.Най-голямото нещо на благотворителността е да не те разберат ,че си ти.А не да си напишеш на пъпа"АЗ ДАДОХ...."Тогава вече не е благотворителност ,а предизборна кампания.А аз не обичам политиците
Наздраве,бате Сънди... 

-
- учете се от него
Дааа.., не е редно да има такова деление от типа на "стари-млади" или "опитни-неопитни " и съответните отговори по каквито и да е въпроси от тази позиция и в този дух. Аз например, до сега съм отговорил поетапно и търпеливо на няколкостотин запитвания на л.с. от млади колеги, понякога и по над 10 последователни; някои от които, ако ги постна- директно ще идат в "бисери"
От друга страна, съвсем определено смятам че някои теми и цели подфоруми позападнаха в много голяма степен и поради тези причини; то, явлението има точно наименование: "авторитаризъм"
Преди бях фен на разделянето на плувкарския подфорум на отделни подфоруми; сега вече не съм- така си е по-добре
Естествено- каквото и както реши администратора, така и ще бъде; просто изразявам мнението си по повдигнатия въпрос.

Преди бях фен на разделянето на плувкарския подфорум на отделни подфоруми; сега вече не съм- така си е по-добре

Естествено- каквото и както реши администратора, така и ще бъде; просто изразявам мнението си по повдигнатия въпрос.
- Моряка
- кандидат преподавател
Бачо Илия даде добро обяснение
Иначе форума си се развива,и става по-добър!Но не може да се очаква,че след една тема и за 7 дена ще стане перфектен и ще задоволи всички учасници.Толерантност и време 

А сега де? 

glushaka написа:Бате Сънди.Много точки.Прилича на телефонограма.Моля някой шеф да направи забележка за това/по-горе имаше такава/. Ходих на "благотворителност" в търсачката.Нищо интересно.Най-голямото нещо на благотворителността е да не те разберат ,че си ти.А не да си напишеш на пъпа"АЗ ДАДОХ...."Тогава вече не е благотворителност ,а предизборна кампания.А аз не обичам политицитеНаздраве,бате Сънди...
Ядосах се

Хей, Глушака, да ти кажа на теб специално , (другия ще си направи изводите сам) - в тоя форум се ровичкам от близо 4 години ! Виж кога съм се регистрирала, виж и кога съм почнала да пиша! Ако искаш нещо да научиш, има доста интересни неща за четене , недей да търсиш само конфликтните теми и да взимаш отношение по тях!Явно това търсиш, реши си проблемите сам, и не занимавай цяла България с тях! Извинявай, но не ти прави чест!
Относно благотворителността - при това ти изказване ми става ясно че нямаш деца! Децата НЕ СА политици и ако няма такива кампании , каквито не само съфорумците правят ежегодно , тези загубени души са обречени на гибел! Но теб явно това не те интересува!
Остани със здраве
Към модераторите, които не си вършат работата като хората : СОРИ за спама, но не се удържах - това е...........НИКВА ТОЛЕРАНТНОСТ НЕМА ТУКА БРЕЕЕЕЕЙ

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ида,на теб отговарям директно,не като путка със заобиколки-не си навирай муцуната в неща ,които само си чел,и не ми говори за авторски права,аз да не ти постна по колко ЛС имам на ден.Аре бегай за бележника да ти пиша една 1.Ако искаш да ме изкараш мен виновен за нещо ,си далеч-да не поствам твои писаници и по други теми ,където искаш да опорочиш нещата.Голям интригант си ти,присъща черта на мъже тайно обличащи на жените си прашките.И аз се ядосах.Глушак ли си Глушков ли,но пускай постове преди да си започнал с пиенето,аз не съм толерантен към алкохолиците,имам причина да мразя всички пияндета,но няма да я обяснявам на всички.И да авторитарен съм,да поствам ли какви съвети давате на неопитни колеги за построяване на линии,не от бял прах,и разни други рецепти и врели некипели.Нека да прозвучи като самохвалство,но само като видя една съчма на линията и разбирам кой колко е.Още повече съчми над основно утежнение.И за обединяването на риболов на леко си доволен ,защото си далеч от тях,ама нищо не разбираш.Лови си с кошничките и си гледай кефа.Абе вие внуци нямате ли бе.Ако нямате да ви направим,този цитат май беше на Бай Тошо.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Бутник пак се самозабравяш ,може да пишеш и без да обиждаш ,стига се изхвърля.От твоята компетенция други колеги не желаят да пишат тук във форума.Винаги обичаш да критикуваш и поучаваш,а за копирането на теми и плагиатство виж твоите писания.Спри са! 

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Що някой си мисли,че може да подрежда в чужда къща?
Като не ти харесва "интериора"-врътваш си пърдялника и изчезваш.
Кви подобрения-кви предложения
Предлагайте за СРЕЩИ И КУПОНИ,ЗА СЪВМЕСТНИ ИЗЛЕТИ....
Глушак...подло парче си,батко
Като не ти харесва "интериора"-врътваш си пърдялника и изчезваш.
Кви подобрения-кви предложения

Предлагайте за СРЕЩИ И КУПОНИ,ЗА СЪВМЕСТНИ ИЗЛЕТИ....
Глушак...подло парче си,батко

-
- учете се от него
Иначе, поста ти е нормален- както обикновенно. Точно обединението на плувкарските подфоруми до някъде поограничи авторитаризма- разпростира се само в един подфорум, а не в няколко- както беше преди. На мен не ми пречи; със или без него аз си поствам мненията по ред въпроси и обикновенно ги подкрепям с "репортажи от мястото на събитието", което при теб няма как да стане, освен да зарибят езерото в градската градина в Пловдивbutnik написа:Ида,на теб отговарям директно,не като путка със заобиколки-не си навирай муцуната в неща ,които само си чел,и не ми говори за авторски права,аз да не ти постна по колко ЛС имам на ден.Аре бегай за бележника да ти пиша една 1.Ако искаш да ме изкараш мен виновен за нещо ,си далеч-да не поствам твои писаници и по други теми ,където искаш да опорочиш нещата.Голям интригант си ти,присъща черта на мъже тайно обличащи на жените си прашките.И аз се ядосах.Глушак ли си Глушков ли,но пускай постове преди да си започнал с пиенето,аз не съм толерантен към алкохолиците,имам причина да мразя всички пияндета,но няма да я обяснявам на всички.И да авторитарен съм,да поствам ли какви съвети давате на неопитни колеги за построяване на линии,не от бял прах,и разни други рецепти и врели некипели.Нека да прозвучи като самохвалство,но само като видя една съчма на линията и разбирам кой колко е.Още повече съчми над основно утежнение.И за обединяването на риболов на леко си доволен ,защото си далеч от тях,ама нищо не разбираш.Лови си с кошничките и си гледай кефа.Абе вие внуци нямате ли бе.Ако нямате да ви направим,този цитат май беше на Бай Тошо.

п.п.За "правенето на внуците", гледай да не дойдат мойте двамата да ти ги напраят на тебе

п.п.п. какво му е на " Глушков" и "джим-джим.."- осенила ги е идеята по някакви причини, пуснал я е за коментар- айде сега "ууу...."; ако я беше пуснал преди обединяването на плувкарските и други подфоруми, тогава сигурно щеше да бъде и линчуван

-
- ще става разбирач
Бачо Илия,благодаря за разбирането.
Към останалите колеги:какво ви става бе,хора???Просто изказах мнение по темата,даже получих одобрение от двама модератори и после ме сдъвкахте за нула време?
Алкохолик,противник на благотворителността,подлец,детемразец....
Айде давайте го по-спокойно и не ме цитирайте неправилно.Темата не е моя,даже не познавам колегата.Уважавам всички съфорумници, но с подобни мнения все повече се разбира кой-кой е в този форум..

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Илия,май с теб ще се видим скоро,много ти стана .А към тоя инкогнито господин Хага,пич нали си .знаеш.Сега вече решението ми ще е окончателно,ще се сбогуваме с вас.Оставям ви поле за изява,дано да не обърквате колегите.Аре със здраве.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- учете се от него
butnik написа:Сега вече решението ми ще е окончателно,ще се сбогуваме с вас.Оставям ви поле за изява,дано да не обърквате колегите.Аре със здраве.

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И кво кефиш ли ? Ама като гледам май си омъгиосан достатъчно,че да не забелязваш,че доста колеги се отказаха да пишат в този форум точно заради твойте постове !IDA написа:butnik написа:Сега вече решението ми ще е окончателно,ще се сбогуваме с вас.Оставям ви поле за изява,дано да не обърквате колегите.Аре със здраве.![]()
![]()
Само не викай,че пак се заяждам с теб защото просто ти казвам неуспорими факти!

Без риболов няма любов !