"Поцърненци"Пълно капо!

Модератори: bobopeli, sapuna

todoman
новобранец
новобранец

Re: "Поцърненци"Пълно капо!

Мнение от todoman »

Ха, Ха, Ха, :lol: :lol: .Там шараните са рядкост, и да извади Вибратора от към фургона. Видях го :twisted:
todoman
новобранец
новобранец

Мнение от todoman »

БИСО, Благодаря за пожеланието, ако има нещо извинявай и не се обиждай, но вече няколко излета по Радомирските водоеми и почти капо. Според мене арендаторите на водоемите както, Поцърненци, Червена могила (веднага след завода) и Върба съвсем скоро ще усетят Световнат финансова криза Просто никой няма да стъпи на техните водоеми :smt019
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

todoman написа:БИСО, Благодаря за пожеланието, ако има нещо извинявай и не се обиждай, но вече няколко излета по Радомирските водоеми и почти капо. Според мене арендаторите на водоемите както, Поцърненци, Червена могила (веднага след завода) и Върба съвсем скоро ще усетят Световнат финансова криза Просто никой няма да стъпи на техните водоеми :smt019
:smt023
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
AzAzEl
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AzAzEl »

Аз бях с колега на 1-ви май. Освен, че ни удави дъждът и още го сънувам, само една заблудена каракудка (150г) и дузина слънчоци. Освен, че няма много места за ловене, а и риба е имало - НЯКОГА!
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

AzAzEl написа:Аз бях с колега на 1-ви май. Освен, че ни удави дъждът и още го сънувам, само една заблудена каракудка (150г) и дузина слънчоци. Освен, че няма много места за ловене, а и риба е имало - НЯКОГА!
В голема грешка си..... :lol:
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
todoman
новобранец
новобранец

Мнение от todoman »

Бисо написа:
AzAzEl написа:Аз бях с колега на 1-ви май. Освен, че ни удави дъждът и още го сънувам, само една заблудена каракудка (150г) и дузина слънчоци. Освен, че няма много места за ловене, а и риба е имало - НЯКОГА!
Бисо искам да се извиня за казаните и написани от мене думи. Действително риболова освен майсторство, стръв и специални захранки се нуждае и от малко късмет, още веднъж се извинявам за силните думи които написах преди време.
И така за риболова тази седмица, определево имах добра слука и късмет, или по-точно на 05.07.2009 год. Поцърненци, въпреки, че аз му казвам Прибой.
Бях там в 6,30 , забърках хубава захранка и съвсем малко захраних, успоредно на брега близо до шаварите, също стрелях и по-малко царевица и жито. До 8,30 нищо и след това като се почна - четири добри извадени шарана около 2-2,5 кг. и още два пъти по-толкова изпуснати.
Явно арендатора Васил е пускал скоро риба, защото за разлика от май месец, сегашните са чуствително по-едри.
За информация Шараните бяха пуснати в реката.
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

Бисо написа:
todoman написа:
Бисо написа:
Бисо искам да се извиня за казаните и написани от мене думи. Действително риболова освен майсторство, стръв и специални захранки се нуждае и от малко късмет, още веднъж се извинявам за силните думи които написах преди време.
И така за риболова тази седмица, определево имах добра слука и късмет, или по-точно на 05.07.2009 год. Поцърненци, въпреки, че аз му казвам Прибой.
Бях там в 6,30 , забърках хубава захранка и съвсем малко захраних, успоредно на брега близо до шаварите, също стрелях и по-малко царевица и жито. До 8,30 нищо и след това като се почна - четири добри извадени шарана около 2-2,5 кг. и още два пъти по-толкова изпуснати.
Явно арендатора Васил е пускал скоро риба, защото за разлика от май месец, сегашните са чуствително по-едри.
За информация Шараните бяха пуснати в реката.
Пичове дано да сте прави,както казвате всеки водоем си има неговите чалъми :!: :!: :!:
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Хмм ще фана и аз да го пробам звучи примамливо а и не съм ходил там от 3 годин :) Бтв у Арката ли ги пущи,че и аз натам да ги засиля вероятните риби
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

TRANSKI RIBAR написа: :) Бтв у Арката ли ги пущи,че и аз натам да ги засиля вероятните риби
Къде и да ги пуснете,мангалите ще ги издърпат :evil:
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Бисо написа:
TRANSKI RIBAR написа: :) Бтв у Арката ли ги пущи,че и аз натам да ги засиля вероятните риби
В Арката не вервам че ше ги заловят при толко водорасли :D
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

TRANSKI RIBAR написа:
Бисо написа:
В Арката не вервам че ше ги заловят при толко водорасли :D
:smt023 :smt023 :smt023
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”