какво ви е мнението за Pezon&Michel Rapide

Модератор: sestrata

Аватар
patter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

какво ви е мнението за Pezon&Michel Rapide

Мнение от patter »

Взех си няколко от тези блесни Pezon&Michel Rapide размер 0 и 00. Проблема ми е, че не се въртят. Сега търся в кой край на въдицата е проблема - дали в блесничките или в този дето е фанал корка.
Kustur4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: какво ви е мнението за Pezon&Michel Rapide

Мнение от Kustur4o »

И при мене е така колега как ли неги опитах.Запо4ват да се вартят от 1 номер нагоре ма и аз кат тебе си мислиа дали не бркам нещо :D :D
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Някои от малките ми Мепс и Мапсо,също не искат да се въртят.По-големите размери си се въртулкат без проблеми.Да не би проблема да е в дебелината на влакното?Някой от спецовете вероятно ще ни светне. :wink:
TICA FAN
artaks
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от artaks »

patter написа:Взех си няколко от тези блесни Pezon&Michel Rapide размер 0 и 00. Проблема ми е, че не се въртят. Сега търся в кой край на въдицата е проблема - дали в блесничките или в този дето е фанал корка.
Колега,успя искрено,и от сърце да ме разсмееш.Естествено,че проблемът не идва от държащия корка,а от ментетата.Казвам,че са ментета щото са наистина са такива.И мепса ги ментосват ама са"сполучливи" ментета,доколкото едно менте може да бъде сполучливо.Сега по проблема.Следващия път когато отидеш,на реката носи със себе си клещи с остри върхове.С тях започваш да отваряш или затваряш полухалката която държи въртящото листо,на блесната.Би трябвало да има ефект.Ако няма се оглеждаш за кофа за боклук и.......ясно ти е..
Успехи..
Аватар
chopara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chopara »

Ако не се върти каквото и да правиш смени в краен случай отежнението , според мен проблема е в него много е голямо за листото, или пък огъвай листото до желания резултат
кьоркефали
Аватар
patter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от patter »

Ще има работа за клещите значи. И аз си мислих, че ще трябва да се тунинговат, и се чудих какво точно да им пипам. Сега ще почна със скобичката ... а после може и да последва по-сериозно преправяне - смяна на утежнения и т.н.
Osi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Osi »

Купи си български блесни, не са толкова добре изглеждащи, но за сметка на това малките номера роботят.

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=64&t=21751 :D
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Ползвам посочените блесни на "Песон и Мишел" в размер 0 и не намирам, че имат някакъв проблем. Въртят се нормално(без да е изключително), даже похващат и някоя рибка. Аз ги привръзвам с тънка корда - 0.14-0.15 и ловя предимно в течаща вода. Може в стояща да има някакви проблеми, или пък действително да са някакви ментета. Аз моите съм ги купувал директно от магазина на Лоди.
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
patter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от patter »

В интерес на истината съм потапял само размер 00 в река (слабо течение) и в стояща вода. Дано да успея тази седмица да потопя 0-те
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”