Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Излет близо до Пернишко- яз. с. Ярджиловци?
Модератор: sapuna
Излет близо до Пернишко- яз. с. Ярджиловци?
Здравейте, ровя из форумите, и се чудя със семейството накъде да отпрашим за събота и неделя.
Пречки няма, но се обвързани с едно малко "гномче" на 4г. та сме принудени приспиването да е по-цивилизовано.
Прочетох за с. Ярджиловци и за двата им язовира, но никъде не намирам информация за момента как е с риболова и най-важното- има ли бунгала за приспиване.
Готов съм и за друга препоръка на язовир близо до г. Перник.(ще гостуваме в петък и мислим оттам да отпрашим с такъмите).
Благодаря ви предварително.
Пречки няма, но се обвързани с едно малко "гномче" на 4г. та сме принудени приспиването да е по-цивилизовано.
Прочетох за с. Ярджиловци и за двата им язовира, но никъде не намирам информация за момента как е с риболова и най-важното- има ли бунгала за приспиване.
Готов съм и за друга препоръка на язовир близо до г. Перник.(ще гостуваме в петък и мислим оттам да отпрашим с такъмите).
Re: Излет близо до Пернишко- яз. с. Ярджиловци?
На стария няма бунгала,та не знам дали е добре,а отделно че няма сянка от към ливадата и детето ще съклетяса.За риба-шаран,каракуда,принципно има и пастърва и клен.А,и много,ама много раци.На "Осломе"-новия май че има някаква вила,ама там риба не знам да има.Слаковци-перфектни бунгала,обаче събота и неделя музиката е на супер Мах.А може и риба да хванеш,но има много хора.Има и нещо като ресторантче ли,капанче ли!didodido написа:Здравейте, ровя из форумите, и се чудя със семейството накъде да отпрашим за събота и неделя.
- Димитър Янчев
- ще става разбирач