Излет близо до Пернишко- яз. с. Ярджиловци?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

didodido
новобранец
новобранец

Излет близо до Пернишко- яз. с. Ярджиловци?

Мнение от didodido »

Здравейте, ровя из форумите, и се чудя със семейството накъде да отпрашим за събота и неделя.
Пречки няма, но се обвързани с едно малко "гномче" на 4г. та сме принудени приспиването да е по-цивилизовано.
Прочетох за с. Ярджиловци и за двата им язовира, но никъде не намирам информация за момента как е с риболова и най-важното- има ли бунгала за приспиване.
Готов съм и за друга препоръка на язовир близо до г. Перник.(ще гостуваме в петък и мислим оттам да отпрашим с такъмите).
Благодаря ви предварително.
joco

Re: Излет близо до Пернишко- яз. с. Ярджиловци?

Мнение от joco »

didodido написа:Здравейте, ровя из форумите, и се чудя със семейството накъде да отпрашим за събота и неделя.
Пречки няма, но се обвързани с едно малко "гномче" на 4г. та сме принудени приспиването да е по-цивилизовано.
Прочетох за с. Ярджиловци и за двата им язовира, но никъде не намирам информация за момента как е с риболова и най-важното- има ли бунгала за приспиване.
Готов съм и за друга препоръка на язовир близо до г. Перник.(ще гостуваме в петък и мислим оттам да отпрашим с такъмите).
Благодаря ви предварително.
На стария няма бунгала,та не знам дали е добре,а отделно че няма сянка от към ливадата и детето ще съклетяса.За риба-шаран,каракуда,принципно има и пастърва и клен.А,и много,ама много раци.На "Осломе"-новия май че има някаква вила,ама там риба не знам да има.Слаковци-перфектни бунгала,обаче събота и неделя музиката е на супер Мах.А може и риба да хванеш,но има много хора.Има и нещо като ресторантче ли,капанче ли!
didodido
новобранец
новобранец

Мнение от didodido »

Слаковци вече проверих - всичко е заето... Мъка...мъка...
Аватар
Димитър Янчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димитър Янчев »

Колега Дидо ако искаш можеш да провериш на Лобош комплекс РАЙ!!!
Там има няколко варианта за нощуване така ,че успех!!!
Но и за там малко се съмнявам все пак ще е събота и неделя а иначе може и да си половиш риба там :)
Наслука и успех :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”