Да направим още по-компактен и ползотворен форума!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Да направим още по-компактен и ползотворен форума!

Мнение от SONY »

Колеги,успокойте малко топката.Повечето тук се познаваме лично,ловяли сме заедно,пили сме заедно,не бива да се нападаме,както нас самите,така и по-новите колеги.Толерантност и равнопоставеност трябва да има за всички.Да се надяваме ,че след един хубав сън,ще сте забравили негативите. :smt023
Инак темата одавна си е плакала за ключ,като гледам. :wink:
TICA FAN
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Според мен, не трябва да има двойни стандарти и при постове като този по-долу( който по отношение на мен и подобни такива, към ред други колеги е десети, дванайсти или петнайсти), да се предприемат действия както и към всеки друг който би си и помимислил даже да постне такъв пост.
butnik написа:Ида,на теб отговарям директно,не като путка със заобиколки-не си навирай муцуната в неща ,които само си чел. Аре бегай за бележника да ти пиша една 1.Ако искаш да ме изкараш мен виновен за нещо ,си далеч-да не поствам твои писаници и по други теми ,където искаш да опорочиш нещата.Голям интригант си ти,присъща черта на мъже тайно обличащи на жените си прашките.И аз се ядосах.И да авторитарен съм,да поствам ли какви съвети давате на неопитни колеги.....И за обединяването на риболов на леко си доволен ,защото си далеч от тях,ама нищо не разбираш.Абе вие внуци нямате ли бе.Ако нямате да ви направим,............
ицее...,и не ме заплашвай, бачовото ( да не цитирам допълнително)- никъде преди това в темата не съм те визирал конкретно по никакъв начин; как ти дойде на ум от толкова хиляди потребители и доста на брой модератори, че точно ти си " на гребена на вълната" :roll: Ма, ти си толкова елементарен и първосигнален че мноооо.. отдавна изобщо не си ми предмет за коментар- нито като човек, нито като риболовец :idea: :wink:

п.п. надявам се този път "оставка"-та ти да е реална, а не поредното преиграване и да бъде приета- така една част от заглавието на темата реално ще има покритие, пък защо ли не и цялото заглавие :wink:
Изображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ае аз да наредя малце строфи по темата :
Да ми ядете гъзюгата , тлъстата , мазната !
Да ви скърцат косми между зъбите !
Да ви се навират между тех и да ви гъделичкат по езика !!!
Абе за вас зима нема ли та сте се сяле усред лето га и бач и риба доволно А ?!?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Колко хубави неща ,могат да се случат в една,иначе неприятна тема! :D
Някои хора без грам да знаят,какво означава думата"толерантност" я споменават,колкота да не загубят някоя точка.Други вече доказани рибари си мислят,че като дадът на някой съвет ще ги послуша и после ще дойде до тях да му се кланя :P
Възрастни хора се хванали за шиите,по зле е от това да се хванат съфорумници с числа 93-95 набор за кой е по по-най,като в дедската градина самоче отпред-назад.Ловете си рибоци и не се обиждайте за глупости,много присърце приамате нещата.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Цецо,макар да съм допускал много грешки,със сигурност знам,какво е толерантност.Аз те разбирам напълно,но трябваше да говориш конкретно с имена,та да разберат и другите.
TICA FAN
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Е що трябваше да го има тоя цветущ пост по-горе; възпитаните хора не правят така- те обикновено са с две сигнални системи, като ползват предимно "втората"; пък в правилата на Форума изначално е залегнало - да не се ползва "първата", с условието че ако това се повтря, следва.....еди какво си. Този високо интелектуален и първосигнален пост можех да си го усвоя и на "лични" и аудиторията предполагам ми верва, че аз също щях да отговоря като във виенската опера на 1-ви януари :mrgreen:
Бутник, що се занимаваш с простотии бе пич и какво толкова му е на твойто мъничко, дребничко.. заложено във всеки един от нас- казва се "его", та то не може да свикне с мисълта че за някои неща може и да не си съвсем прав, за други пък въобще, за трети... да си напред с материала :wink:
То така не става, няма и как да става- има си общо приети принципи и не случайно ползвах определението "авторитаризъм"- тук поне, човек винаги може да се дистанцира- не е на държавно ниво и не сме Северна Корея :roll:
Аз не съм бил никога в "големия" спорт (като теб), не съм бил никога публицист или изявена каквато и да е фигура в "занаята" (като теб), не съм писал и участвал и в риболовни форуми до преди година и половина; от както пиша в този Форум съм споделил това-онова и нямам никакви претенции за изключителна или каквато и да е компетентност по каквито и да е въпроси...В края на краищата- думата я има аудиторията, наречена ФОРУМ :idea:
Дори и да се махна от Форума, аз няма да изтрия нито един съществен пост от тук, нататък :wink:

п.п. понеже сега видях че пак се разцъква понятието "толерантност", ето един мой пост от по-долната тема:
IDA написа:
Освен за "толерантност", да вземем да разменим и по някоя сладка приказка и за "толериране".... :D :D 8)
:wink: :wink: :wink:
Изображение
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”