Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

устройство против комари
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: устройство против комари
Ето малко по подробно описание на такава джаджа-схема.
http://www.constructor.bg/mk/antiinsect.htm
Даже май върши работа
http://www.constructor.bg/mk/antiinsect.htm
Даже май върши работа

Риболовът не е слука,а наука!
- Don4o_62
- учете се от него
От Практикер си взех,едно като запалка,черно на цвят.Като го пуснеш,и го доближиш до ухото,се чува един тънък звук.Дават го 6м. да пази, но пази до 1м.с гаранция, щото го пробвах цяла седмица.Изобщо не бях ухапан,но иначе много ме клъопаха.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- spookymiro
- ще става разбирач
Внимавайте със срока на годност на спрейчетата. Щото като му наближи края действа с обратен ефект. Една година ги борих с ОФ на яз. Искър и бях горе-долу доволен. На следващата година имах още от спрея и ..... направо ме разковаха. Добре, че колегите имаха по-пресен спрей ама отнесох бая дупки докато се напръскам с него.david_1995 написа:Бе едно спреиче за 5-10 кинта и като пръснеш 4-5 часа деиства ама не ако си гола ако си облечен само на лицето и ръцете се пръснеш и туи си е ако си за една нощ или 2-3 ако си за месец !!! нещо по сериозно и да знаете сутрин са немилостиви и от вечерта !!! и Наслука
Много съм доволен от лампите дето трепят всякакви летящи душевадци. Имам си инвертор и си я включвам в края на масата. Настава едно пукане и светкане от изпържените гадинки но аз съм без пробойни. Неприятното е, че на другия ден трябва да се почисти внимателно от полепналите остатъци, щото иначе няма да дава контакт и да ги пържи.
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
-
- научил се да хвърля
Здравейте ,искам да ви попитам каква е разликата между ламинираните таблетки Райд
и неламинираните?
До сега съм ползвала само ламинирани ,но днес купих и неламинирани.
и неламинираните?
При ламинираните, най-вероятно се разчита на по-добро и по-равномерно разпределение на температурата по таблетката, чрез която се изпарява химикала!malena написа:Здравейте ,искам да ви попитам каква е разликата между ламинираните таблетки Райд
и неламинираните?
Поздрави!
Акъла в главата идва бавно и болезнено, много е вероятно и да не се появи изобщо, тогава остава само .... болката!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Поръчах си ISOTRONIC SOLAR VARIO-SCHUTZ - немски уред против комари и др.
ISOTRONIC SOLAR VARIO-SCHUTZ Универсален, соларен, електронен, мобилен уред за защита от насекоми и гризачи (мухи, комари, бълхи, невестулки, хлебарки, мишки и плъхове) на немската фирма ISOTRONIC. Работи с три честоти. Уредът излъчва акустични сигнали с ултрависоки честоти и по този начин прогонва вредителите без използване на активни вещества. Не се нуждае от източник на енергия използва слънчевата светлина за презареждане. Мобилен. С едно зареждане на батерията може работи до три месеца после следва отново да се зареди на светлина.
С помоща на индивидуални променящи се честоти могат да се прогонват следните вредители:
Положение А 7000 Hz - комари, бълхи.
Положение В 10000 Hz - мухи, мишки, плъхове.
Положение С 12000 Hz - хлебарки, невестулки.
Уреда се включва от ключа и се избира желаната честота, след което е готов за работа. Без консумативи, захранване и допълнителни разходи. И за да не привикнат вредителите с честотата на излъчване и тя да спре да им действува, уреда е конструиран да променя честотата, интензитета и продължителността на сеансите. Най-ефикасния уред от тази група.
ПРЕДИМСТВА: чист, икономичен, екологичен, готов за работа по всяко време и място. Не е токсичен и поради това е подходящ за детски стаи, спални помещения и стаи за бебета. Не е вреден за домашни любимци.
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ: Напрежение - соларен модул аморфен силиций 1х1,5V DC 600mA или ел. адаптор 230V AC / 3V DC (не е включен в комплектовката) . Обхват на действие около 25 куб. метра в затворено помещение или диаметър около 6 м на открито. Време на действие - 3 месеца при напълно заредена батерия без допълнително зареждане.
Производител: ISOTRONIC / Германия
Made in GERMANY.
Във вторник ще го получа и после ще споделя резултатите.
ISOTRONIC SOLAR VARIO-SCHUTZ Универсален, соларен, електронен, мобилен уред за защита от насекоми и гризачи (мухи, комари, бълхи, невестулки, хлебарки, мишки и плъхове) на немската фирма ISOTRONIC. Работи с три честоти. Уредът излъчва акустични сигнали с ултрависоки честоти и по този начин прогонва вредителите без използване на активни вещества. Не се нуждае от източник на енергия използва слънчевата светлина за презареждане. Мобилен. С едно зареждане на батерията може работи до три месеца после следва отново да се зареди на светлина.
С помоща на индивидуални променящи се честоти могат да се прогонват следните вредители:
Уреда се включва от ключа и се избира желаната честота, след което е готов за работа. Без консумативи, захранване и допълнителни разходи. И за да не привикнат вредителите с честотата на излъчване и тя да спре да им действува, уреда е конструиран да променя честотата, интензитета и продължителността на сеансите. Най-ефикасния уред от тази група.
ПРЕДИМСТВА: чист, икономичен, екологичен, готов за работа по всяко време и място. Не е токсичен и поради това е подходящ за детски стаи, спални помещения и стаи за бебета. Не е вреден за домашни любимци.
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ: Напрежение - соларен модул аморфен силиций 1х1,5V DC 600mA или ел. адаптор 230V AC / 3V DC (не е включен в комплектовката) . Обхват на действие около 25 куб. метра в затворено помещение или диаметър около 6 м на открито. Време на действие - 3 месеца при напълно заредена батерия без допълнително зареждане.
Made in GERMANY.
Във вторник ще го получа и после ще споделя резултатите.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- научил се да хвърля
Godzila този апарат ако наистина върши толкова работа да споделиш....
ако е ефикасен ще взема и аз.....че аман от гадинки

-
- новобранец
Спиралите на Raid помагат най-много ! Палиш 2-3 под масата и една в платката и няма да видиш комар 

Един град,един отбор - Берое Стара Загора !
-
- научил се да хвърля
Това е за палатка.....ами в къщи как се ползватBuRn_m написа:Спиралите на Raid помагат най-много ! Палиш 2-3 под масата и една в платката и няма да видиш комар

ако имаш тераса запали го на терасата. Димът ще свърши останалата работа.Но имай на предвид че гори само няколко часа.
П.С. гледай да не запалиш нещо
П.С. гледай да не запалиш нещо

-
- научил се да хвърля
Мерси за инфото.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
malena написа:Godzila този апарат ако наистина върши толкова работа да споделиш....

ПРОДАВАМ ISOTRONIC SOLAR VARIO-SCHUTZ - немски уред против комари и др. - само за 15 лв.

Made in GERMANY.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- разбира нещата
Абсолютно същото си го купих и аз зимата от Практикер.Сложих му батерия и взе да пищи,но със слагането на батерията се развали капачката.На Марица не ми помага,като понатиснеш капачката и изменя звука.Don4o_62 написа:От Практикер си взех,едно като запалка,черно на цвят.Като го пуснеш,и го доближиш до ухото,се чува един тънък звук.Дават го 6м. да пази, но пази до 1м.с гаранция, щото го пробвах цяла седмица.Изобщо не бях ухапан,но иначе много ме клъопаха.
Устройството е производство на същата фирма,като устройството на Кирето(Годзилата)-Изотроник.
Като цяло не съм доволен!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Колеги,внимавайте със спиралите!Не ги ползвайте В палатката и В затворени помещения!Отровни са!Използват се навън или в силно проветриви помещения!Също като ги слагате под масата/на излет/,се постарайте да не димят към носа на някой.Ще иска да си сцепи главата на половиния час/собствен опит
/

Природата не ни е дадена в наследство...Тя е взета на заем от децата ни!