устройство против комари

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: устройство против комари

Мнение от vladoto »

Ето малко по подробно описание на такава джаджа-схема.
http://www.constructor.bg/mk/antiinsect.htm
Даже май върши работа :D
Риболовът не е слука,а наука!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

От Практикер си взех,едно като запалка,черно на цвят.Като го пуснеш,и го доближиш до ухото,се чува един тънък звук.Дават го 6м. да пази, но пази до 1м.с гаранция, щото го пробвах цяла седмица.Изобщо не бях ухапан,но иначе много ме клъопаха.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

david_1995 написа:Бе едно спреиче за 5-10 кинта и като пръснеш 4-5 часа деиства ама не ако си гол :D а ако си облечен само на лицето и ръцете се пръснеш и туи си е ако си за една нощ или 2-3 ако си за месец !!! нещо по сериозно и да знаете сутрин са немилостиви и от вечерта !!! и Наслука
Внимавайте със срока на годност на спрейчетата. Щото като му наближи края действа с обратен ефект. Една година ги борих с ОФ на яз. Искър и бях горе-долу доволен. На следващата година имах още от спрея и ..... направо ме разковаха. Добре, че колегите имаха по-пресен спрей ама отнесох бая дупки докато се напръскам с него.
Много съм доволен от лампите дето трепят всякакви летящи душевадци. Имам си инвертор и си я включвам в края на масата. Настава едно пукане и светкане от изпържените гадинки но аз съм без пробойни. Неприятното е, че на другия ден трябва да се почисти внимателно от полепналите остатъци, щото иначе няма да дава контакт и да ги пържи.

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
malena
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от malena »

Здравейте ,искам да ви попитам каква е разликата между ламинираните таблетки Райд
и неламинираните?
До сега съм ползвала само ламинирани ,но днес купих и неламинирани.
Djack
новобранец
новобранец

Мнение от Djack »

malena написа:Здравейте ,искам да ви попитам каква е разликата между ламинираните таблетки Райд
и неламинираните?
До сега съм ползвала само ламинирани ,но днес купих и неламинирани.
При ламинираните, най-вероятно се разчита на по-добро и по-равномерно разпределение на температурата по таблетката, чрез която се изпарява химикала!
Поздрави!
Акъла в главата идва бавно и болезнено, много е вероятно и да не се появи изобщо, тогава остава само .... болката!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Поръчах си ISOTRONIC SOLAR VARIO-SCHUTZ - немски уред против комари и др.

ISOTRONIC SOLAR VARIO-SCHUTZ Универсален, соларен, електронен, мобилен уред за защита от насекоми и гризачи (мухи, комари, бълхи, невестулки, хлебарки, мишки и плъхове) на немската фирма ISOTRONIC. Работи с три честоти. Уредът излъчва акустични сигнали с ултрависоки честоти и по този начин прогонва вредителите без използване на активни вещества. Не се нуждае от източник на енергия използва слънчевата светлина за презареждане. Мобилен. С едно зареждане на батерията може работи до три месеца после следва отново да се зареди на светлина.
С помоща на индивидуални променящи се честоти могат да се прогонват следните вредители:
Положение А 7000 Hz - комари, бълхи.
Положение В 10000 Hz - мухи, мишки, плъхове.
Положение С 12000 Hz - хлебарки, невестулки.
Уреда се включва от ключа и се избира желаната честота, след което е готов за работа. Без консумативи, захранване и допълнителни разходи. И за да не привикнат вредителите с честотата на излъчване и тя да спре да им действува, уреда е конструиран да променя честотата, интензитета и продължителността на сеансите. Най-ефикасния уред от тази група.
ПРЕДИМСТВА: чист, икономичен, екологичен, готов за работа по всяко време и място. Не е токсичен и поради това е подходящ за детски стаи, спални помещения и стаи за бебета. Не е вреден за домашни любимци.
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ: Напрежение - соларен модул аморфен силиций 1х1,5V DC 600mA или ел. адаптор 230V AC / 3V DC (не е включен в комплектовката) . Обхват на действие около 25 куб. метра в затворено помещение или диаметър около 6 м на открито. Време на действие - 3 месеца при напълно заредена батерия без допълнително зареждане.

Производител: ISOTRONIC / Германия

Made in GERMANY.

Във вторник ще го получа и после ще споделя резултатите.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
malena
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от malena »

Godzila този апарат ако наистина върши толкова работа да споделиш....
ако е ефикасен ще взема и аз.....че аман от гадинки :lol:
BuRn_m
новобранец
новобранец

Мнение от BuRn_m »

Спиралите на Raid помагат най-много ! Палиш 2-3 под масата и една в платката и няма да видиш комар 8)
Един град,един отбор - Берое Стара Загора !
malena
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от malena »

BuRn_m написа:Спиралите на Raid помагат най-много ! Палиш 2-3 под масата и една в платката и няма да видиш комар 8)
Това е за палатка.....ами в къщи как се ползват :oops:
Sparky
новобранец
новобранец

Мнение от Sparky »

ако имаш тераса запали го на терасата. Димът ще свърши останалата работа.Но имай на предвид че гори само няколко часа.
П.С. гледай да не запалиш нещо :wink:
malena
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от malena »

Мерси за инфото.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

malena написа:Godzila този апарат ако наистина върши толкова работа да споделиш....
ако е ефикасен ще взема и аз.....че аман от гадинки :lol:

:oops: :oops: :oops:

ПРОДАВАМ ISOTRONIC SOLAR VARIO-SCHUTZ - немски уред против комари и др. - само за 15 лв. :mrgreen:

ISOTRONIC SOLAR VARIO-SCHUTZ Универсален, соларен, електронен, мобилен уред за защита от насекоми и гризачи (мухи, комари, бълхи, невестулки, хлебарки, мишки и плъхове) на немската фирма ISOTRONIC. Работи с три честоти. Уредът излъчва акустични сигнали с ултрависоки честоти и по този начин прогонва вредителите без използване на активни вещества. Не се нуждае от източник на енергия използва слънчевата светлина за презареждане. Мобилен. С едно зареждане на батерията може работи до три месеца после следва отново да се зареди на светлина.
С помоща на индивидуални променящи се честоти могат да се прогонват следните вредители:
Положение А 7000 Hz - комари, бълхи.
Положение В 10000 Hz - мухи, мишки, плъхове.
Положение С 12000 Hz - хлебарки, невестулки.
Уреда се включва от ключа и се избира желаната честота, след което е готов за работа. Без консумативи, захранване и допълнителни разходи. И за да не привикнат вредителите с честотата на излъчване и тя да спре да им действува, уреда е конструиран да променя честотата, интензитета и продължителността на сеансите. Най-ефикасния уред от тази група.
ПРЕДИМСТВА: чист, икономичен, екологичен, готов за работа по всяко време и място. Не е токсичен и поради това е подходящ за детски стаи, спални помещения и стаи за бебета. Не е вреден за домашни любимци.
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ: Напрежение - соларен модул аморфен силиций 1х1,5V DC 600mA или ел. адаптор 230V AC / 3V DC (не е включен в комплектовката) . Обхват на действие около 25 куб. метра в затворено помещение или диаметър около 6 м на открито. Време на действие - 3 месеца при напълно заредена батерия без допълнително зареждане.

Производител: ISOTRONIC / Германия

Made in GERMANY.

:mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

Don4o_62 написа:От Практикер си взех,едно като запалка,черно на цвят.Като го пуснеш,и го доближиш до ухото,се чува един тънък звук.Дават го 6м. да пази, но пази до 1м.с гаранция, щото го пробвах цяла седмица.Изобщо не бях ухапан,но иначе много ме клъопаха.
Абсолютно същото си го купих и аз зимата от Практикер.Сложих му батерия и взе да пищи,но със слагането на батерията се развали капачката.На Марица не ми помага,като понатиснеш капачката и изменя звука.
Устройството е производство на същата фирма,като устройството на Кирето(Годзилата)-Изотроник.
Като цяло не съм доволен!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
peshevko
новобранец
новобранец

Мнение от peshevko »

Колеги,внимавайте със спиралите!Не ги ползвайте В палатката и В затворени помещения!Отровни са!Използват се навън или в силно проветриви помещения!Също като ги слагате под масата/на излет/,се постарайте да не димят към носа на някой.Ще иска да си сцепи главата на половиния час/собствен опит :x /
Природата не ни е дадена в наследство...Тя е взета на заем от децата ни!
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”