Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Питане към администраторите
Модератор: sapuna
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Питане към администраторите
Именно по-либералното отношение на админи и модове задържа такова голямо количество членове на форума.
Много са случаите, когато дадени форуми са се разцепвали на под-форуми, направени от низвергнати бивши членове на форума "майка".
НаРиба.ком обаче е нещо повече от форум! Както във всяко семейство, така и тук не минава без леки дрязги, но съгласете се, че не може тепърва да се променят изградени характери и начини на поведение.
Бачо Илия беше колоритна личност и трябваше първо да се опита с моркова, со кротце, со благо, а не веднага със сопата.
На мен ще ми липсва и той, и Ицо ако реши да напуска...все едно член на семейството се е споминал.
Конкретен въпрос към Косьо - няк'ва амнистия няма ли да има?
Много са случаите, когато дадени форуми са се разцепвали на под-форуми, направени от низвергнати бивши членове на форума "майка".
НаРиба.ком обаче е нещо повече от форум! Както във всяко семейство, така и тук не минава без леки дрязги, но съгласете се, че не може тепърва да се променят изградени характери и начини на поведение.
Бачо Илия беше колоритна личност и трябваше първо да се опита с моркова, со кротце, со благо, а не веднага със сопата.

На мен ще ми липсва и той, и Ицо ако реши да напуска...все едно член на семейството се е споминал.

Конкретен въпрос към Косьо - няк'ва амнистия няма ли да има?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- barutchiata ©
- Администратор
shekira написа:е най-после няма да имаш конкуренция,ша си номер едно.butnik написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само това мога да прибавя,ако има разбиращи от фидер за съжаление баннатият за постоянно не е от тях,мога да ви го докажа,но повечето и да ви обяснявам няма как да го разберете.Ники,виждам,че има упрек към мен и от теб и от Годзилата,ами изобщо няма да влизам в каквито и да е спорове,това ми е последния пост,аз не съм п...а.както сам се отказах от поста на модератор ,така мога и да не пиша изобщо,само,че като знам колко малко са на ти с риболова ще видим какво ще стане.И поради тази причина спряха и да пишат много знаещи и можещи.Желая на всички ви здраве и успехи!Един много важен и уважаван от мен човек,ме разубеди да не си трия постовете,но като остана по свободен ще разчистя доста от тях.
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=12&t=24373
това е една точица от постигнатото тук сред форума.И пак ще ги организирам,само,че по друг начин.Пиусах вчера в една тема,която ми я изтриха-не съжалявам за нищо,защото сред вас намерих много достойни за уважения КОЛЕГИ.
Опа, поредния спамер търсещ конфликт.Батка имаш специално предупреждение, следва банн!!!Дано да съм бил ясен!
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Питане към модераторите
А и butnika искаше внуци да му прави,а бачо Ида само риба може да ловиGODzillata написа:sapuna написа:За Бачо ми е мъчно,но...доста от вас му помогнаха да си замине!Надявам се,поне да е временно!
Банн!!!
от barutchiata на Пет Юли 10, 2009 2:07 pm
IDA-Поради постояни конфликти с колеги от форума, включително и заяждане с модератори изгонвам IDA от форума за постоянно.![]()
![]()
Както каза Митака, Бачо беше провокиран многократно, а тези, които му дадоха едно рамо, си стоят ненаказани.
Не че имам против когото и да е, ама къде го еднаквия аршин?

Извинявам се за поста си в темата ама баси итригантската работа стана тука ,Следя редовно още 3 форума и не съм забелязал там да има такива неща .Явноспамерските теми просто се трият а конфликти почти няма ,даже въобще /справка форум italauto/ а ако има се решават на лични.Не че изкам да давам акъл на шефа и на админите ама много бан има в този форум а файда от банове няма ама вие си знаете . Поздрави!!!
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- crazybot
- фен клуб-скобар
butnik недей така. Надявам се че ще размислиш 

-
- сериозен играч
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 6&start=45
ти се май изживяваш нещо и се прайш на велик ,не съм те обидил с нищо за да ме заплашваш ,като ти пречим бамни ме и готово ,сайто си е твой ,сичко добро...
ти се май изживяваш нещо и се прайш на велик ,не съм те обидил с нищо за да ме заплашваш ,като ти пречим бамни ме и готово ,сайто си е твой ,сичко добро...
- barutchiata ©
- Администратор
Готов си!!!venci72 написа:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 6&start=45
- barutchiata ©
- Администратор
venci72 написа:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 6&start=45
...........................,не съм те обидил с нищо за да ме ........
Напротив нарече всички пишещи на български плашипутарници
- krokibg
- учете се от него
Ало рибаритйе,спрете се малко и стига сте умували,дали има демокрация или няма
Това питане към администраторите се превърна в паяжина и всеки решил да се прави на много духовит,просто си го отнася
За един ден,въпросната тема изяде главата на няколко човека,които при други положения биха си писали още дълго време.Малко аванта ли ни се пуска на всички,да спамим и пишем глупости
Спрете се че ако така продължава с тези темпове,до няколко дни ще си пишем тук само аз Делефф
Темата изяде главата на няколко човека и ако не спрете да се правите на демократи,просто още някой ще изгърми.Успех в анализирането на думите ми и ако сте умни,просто не пишете и оставете темата да си замине по пътя

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Eto защо спирам да пиша,и ако има хора ловящи с уип и щека и са съгласни евала.http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 8Интересно ми е как се кепчосва рибата.Аз си слагам постоянен БАНН.Нали имаше тема за толерантност,само ,че моята не е към него.Отдавна исках да го направя,само,че някои ми помогнаха да взема по-бързо решение.Шекир,знам ,че обичащ противоуплитащите тръбички на "Бачо"има ги много снимани из постовете които е постнал от статии.Особенно Боб Нъд се гордее с тези монтажи.Защо усложнявате този риболов и го правите едва ли не достъпен само за богоизбрани.Има 4-5 монтажа,другото е храна и дебелина и дължина на повода.Колкото по-просто ,толкова по лесно.И авторитарен режим не съм го наложил аз,я вижте за една година кой има рекорд от 5000мнения.Айде с някои от вас ще се видим в неделя,на другите успехи!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- фен клуб-скобар
Най-активен във форум: Моят риболовен излет.barutchiata написа:Готов си!!!venci72 написа:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 6&start=45
(709 Мнения / 69.92% от всички потребителски мнения
Венци, БЕШЕ

Да се надяваме ,че ще има само временен БАН.
-
- ще става разбирач
Ехеее, каква е тая казарма тук бре? Че те най-арните хора са изгонени.

Батка да не ша закриваш форума или кво?

Батка да не ша закриваш форума или кво?
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
- Skorpi
- сериозен играч
Бутниче не бързаи с решението си остави малко времето да реши .Тук съм от още когато форума беше млад всеки е правил грешки и аз включително но при 1-2 ..4 и повече предупреждения трябва да сме луди да не си вземем забележка , е това не направи ИДА . А при Барута прошка няма
и миналият път си отидоха колоритни личности и какво-" Кучетата си лаят кервана си върви " даже бих казал че форума се увеличи от към членове .
Сапуна беше пуснал една тема по тоя въпрос ама при нас си остава престижно май да се напсува модератор да се заядееш с точно който не трябва и да си изпросиш бан. последните мнения доказват това . Бе хора даите да си говорим за риболов, всички малко или много си създадохме приятели тук и на всеки би било мъчно да ги загуби....

Сапуна беше пуснал една тема по тоя въпрос ама при нас си остава престижно май да се напсува модератор да се заядееш с точно който не трябва и да си изпросиш бан. последните мнения доказват това . Бе хора даите да си говорим за риболов, всички малко или много си създадохме приятели тук и на всеки би било мъчно да ги загуби....
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Като гледам май Николай Ангелов иска да ни баннат цялата група дето сме били във въпросния конфликт,тъка ли да го раззбирам? а да ти кажа ли ники къкви лс-та получих преди и повреме на самия спор които и на барута не съм ги пратил,а и се появи един индивид явно подтикнат от самия IDA да се насочи право срещу мен но както му казах и на него нито ми е на възраста (по голям е ) нито ми е на акъла (явно по-малко) че да се занимава с мен и да ме нарича със скрит подтекст мързелив глупак който не е ходил на училище и не разбира български.... ами я се постави на мое място и някой ей тъка реши от веднъж да се заяжда за тъкива глупости с теб защото явно друго не е измислил.... а мнението преди въпросния му пост беше насочено към IDA и то с въпросителна накрая не удивителна .... айде кажи ми аз с къкво съм виновен,че си защитавам честта? Аз ще ти отговоря имам обаче защото тръгнах да се отбранявам срещу нападките който не са за първи път от въпросните хора....
barutchiata
Надявам се несъм обидил никого с въпросния отговор просто коментирам темата....
Къде съм отправил заплахи и къкво съм казал всичко си го пише в правилата ... Ако някой пторебител се заяжда с вас оплачете се на менExTaZzY написа:gorkata_petrov написа:Наско , този твой пост много ми прилича на заплаха.А аз не обичам да ме заплашват.Вземи си бележка и не повтаряй повече тази грешка Поздрави.Пък и това колко ходя и къкво правя на училище не е твоя работа и престани да се заяждаш защото както казва един твой приятел писнахте ми да се заяждате и ще се оплача на когото трябва !!!

Надявам се несъм обидил никого с въпросния отговор просто коментирам темата....

Без риболов няма любов !
- barutchiata ©
- Администратор
Пичове спирайте се!!!