Питане към администраторите

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Питане към администраторите

Мнение от GODzillata »

Именно по-либералното отношение на админи и модове задържа такова голямо количество членове на форума.
Много са случаите, когато дадени форуми са се разцепвали на под-форуми, направени от низвергнати бивши членове на форума "майка".

НаРиба.ком обаче е нещо повече от форум! Както във всяко семейство, така и тук не минава без леки дрязги, но съгласете се, че не може тепърва да се променят изградени характери и начини на поведение.
Бачо Илия беше колоритна личност и трябваше първо да се опита с моркова, со кротце, со благо, а не веднага със сопата. :roll:

На мен ще ми липсва и той, и Ицо ако реши да напуска...все едно член на семейството се е споминал. :(

Конкретен въпрос към Косьо - няк'ва амнистия няма ли да има? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

shekira написа:
butnik написа::D :D :D :D :D :D :D :D само това мога да прибавя,ако има разбиращи от фидер за съжаление баннатият за постоянно не е от тях,мога да ви го докажа,но повечето и да ви обяснявам няма как да го разберете.Ники,виждам,че има упрек към мен и от теб и от Годзилата,ами изобщо няма да влизам в каквито и да е спорове,това ми е последния пост,аз не съм п...а.както сам се отказах от поста на модератор ,така мога и да не пиша изобщо,само,че като знам колко малко са на ти с риболова ще видим какво ще стане.И поради тази причина спряха и да пишат много знаещи и можещи.Желая на всички ви здраве и успехи!Един много важен и уважаван от мен човек,ме разубеди да не си трия постовете,но като остана по свободен ще разчистя доста от тях.
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=12&t=24373
това е една точица от постигнатото тук сред форума.И пак ще ги организирам,само,че по друг начин.Пиусах вчера в една тема,която ми я изтриха-не съжалявам за нищо,защото сред вас намерих много достойни за уважения КОЛЕГИ.
е най-после няма да имаш конкуренция,ша си номер едно. :smt082

Опа, поредния спамер търсещ конфликт.Батка имаш специално предупреждение, следва банн!!!Дано да съм бил ясен!
nervaa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Питане към модераторите

Мнение от nervaa »

GODzillata написа:
sapuna написа:За Бачо ми е мъчно,но...доста от вас му помогнаха да си замине!Надявам се,поне да е временно!

Банн!!!
от barutchiata на Пет Юли 10, 2009 2:07 pm

IDA-Поради постояни конфликти с колеги от форума, включително и заяждане с модератори изгонвам IDA от форума за постоянно. :shock: :shock: :shock:

Както каза Митака, Бачо беше провокиран многократно, а тези, които му дадоха едно рамо, си стоят ненаказани.
Не че имам против когото и да е, ама къде го еднаквия аршин? :roll:
А и butnika искаше внуци да му прави,а бачо Ида само риба може да лови :D .Бачо Ида, страшно ерудиран човек си.И дано да си гласувал. :D
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Извинявам се за поста си в темата ама баси итригантската работа стана тука ,Следя редовно още 3 форума и не съм забелязал там да има такива неща .Явноспамерските теми просто се трият а конфликти почти няма ,даже въобще /справка форум italauto/ а ако има се решават на лични.Не че изкам да давам акъл на шефа и на админите ама много бан има в този форум а файда от банове няма ама вие си знаете . Поздрави!!!
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Мнение от crazybot »

butnik недей така. Надявам се че ще размислиш :roll:
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 6&start=45

ти се май изживяваш нещо и се прайш на велик ,не съм те обидил с нищо за да ме заплашваш ,като ти пречим бамни ме и готово ,сайто си е твой ,сичко добро...
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

venci72 написа:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 6&start=45

ти се май изживяваш нещо и се прайш на велик ,не съм те обидил с нищо за да ме заплашваш ,като ти пречим бамни ме и готово ,сайто си е твой ,сичко добро...
Готов си!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

...........................,не съм те обидил с нищо за да ме ........

Напротив нарече всички пишещи на български плашипутарници
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ало рибаритйе,спрете се малко и стига сте умували,дали има демокрация или няма :evil: Това питане към администраторите се превърна в паяжина и всеки решил да се прави на много духовит,просто си го отнася :mrgreen: За един ден,въпросната тема изяде главата на няколко човека,които при други положения биха си писали още дълго време.Малко аванта ли ни се пуска на всички,да спамим и пишем глупости :?: :?: :?: Спрете се че ако така продължава с тези темпове,до няколко дни ще си пишем тук само аз Делефф :idea: :idea: :idea: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: Темата изяде главата на няколко човека и ако не спрете да се правите на демократи,просто още някой ще изгърми.Успех в анализирането на думите ми и ако сте умни,просто не пишете и оставете темата да си замине по пътя :idea: :idea: :idea: :mrgreen:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Eto защо спирам да пиша,и ако има хора ловящи с уип и щека и са съгласни евала.http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 8Интересно ми е как се кепчосва рибата.Аз си слагам постоянен БАНН.Нали имаше тема за толерантност,само ,че моята не е към него.Отдавна исках да го направя,само,че някои ми помогнаха да взема по-бързо решение.Шекир,знам ,че обичащ противоуплитащите тръбички на "Бачо"има ги много снимани из постовете които е постнал от статии.Особенно Боб Нъд се гордее с тези монтажи.Защо усложнявате този риболов и го правите едва ли не достъпен само за богоизбрани.Има 4-5 монтажа,другото е храна и дебелина и дължина на повода.Колкото по-просто ,толкова по лесно.И авторитарен режим не съм го наложил аз,я вижте за една година кой има рекорд от 5000мнения.Айде с някои от вас ще се видим в неделя,на другите успехи!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

barutchiata написа:

Готов си!!!
Най-активен във форум: Моят риболовен излет.
(709 Мнения / 69.92% от всички потребителски мнения

Венци, БЕШЕ :cry: един от най пишещите в МОЯТ РИБОЛОВЕН ИЗЛЕТ.
Да се надяваме ,че ще има само временен БАН.
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от борислав енчев »

Ехеее, каква е тая казарма тук бре? Че те най-арните хора са изгонени. :? :?
Батка да не ша закриваш форума или кво?
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Бутниче не бързаи с решението си остави малко времето да реши .Тук съм от още когато форума беше млад всеки е правил грешки и аз включително но при 1-2 ..4 и повече предупреждения трябва да сме луди да не си вземем забележка , е това не направи ИДА . А при Барута прошка няма :P и миналият път си отидоха колоритни личности и какво-" Кучетата си лаят кервана си върви " даже бих казал че форума се увеличи от към членове .
Сапуна беше пуснал една тема по тоя въпрос ама при нас си остава престижно май да се напсува модератор да се заядееш с точно който не трябва и да си изпросиш бан. последните мнения доказват това . Бе хора даите да си говорим за риболов, всички малко или много си създадохме приятели тук и на всеки би било мъчно да ги загуби....
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Като гледам май Николай Ангелов иска да ни баннат цялата група дето сме били във въпросния конфликт,тъка ли да го раззбирам? а да ти кажа ли ники къкви лс-та получих преди и повреме на самия спор които и на барута не съм ги пратил,а и се появи един индивид явно подтикнат от самия IDA да се насочи право срещу мен но както му казах и на него нито ми е на възраста (по голям е ) нито ми е на акъла (явно по-малко) че да се занимава с мен и да ме нарича със скрит подтекст мързелив глупак който не е ходил на училище и не разбира български.... ами я се постави на мое място и някой ей тъка реши от веднъж да се заяжда за тъкива глупости с теб защото явно друго не е измислил.... а мнението преди въпросния му пост беше насочено към IDA и то с въпросителна накрая не удивителна .... айде кажи ми аз с къкво съм виновен,че си защитавам честта? Аз ще ти отговоря имам обаче защото тръгнах да се отбранявам срещу нападките който не са за първи път от въпросните хора....

ExTaZzY написа:
gorkata_petrov написа:
Пък и това колко ходя и къкво правя на училище не е твоя работа и престани да се заяждаш защото както казва един твой приятел писнахте ми да се заяждате и ще се оплача на когото трябва !!!
Наско , този твой пост много ми прилича на заплаха.А аз не обичам да ме заплашват.Вземи си бележка и не повтаряй повече тази грешка Поздрави. :D
Къде съм отправил заплахи и къкво съм казал всичко си го пише в правилата ... Ако някой пторебител се заяжда с вас оплачете се на мен :arrow: barutchiata

Надявам се несъм обидил никого с въпросния отговор просто коментирам темата....
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Пичове спирайте се!!!
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”