Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
душанци от кам гара копривщица
душанци от кам гара копривщица
клеги много добри платики иэлиэат на прожина и на куките царевица много хора има и много риба
- slavi_8899
- вече хвърля и на тежко

Re: душанци от кам гара копривщица
А за щуки чува ли се нещо? И освен платики други мирни риби вървят ли; 
би ли обяснил как се стига до тази гара колега?благодаря предварително
и само на царевица ли взема
и само на царевица ли взема
-
sava_1968
- разбира нещата

Браво. Дано и следващата седмица да има много риба.
има щука но лично аэ не сам ловил,иэлиэа уклеи и червеноперка.До там се стига като караш по подбалканската подминаваш раэклона эа Душанци,минаваш Антон и след него има раэклон эа Копривщица,эавивате и карате кам гара Копривщица, има едно тунелче след него се эавива в диасно кам гарата и в ляво има черен пат които е горе-доло добар,тои води до ЯЭОВИРА.
КОЛЕГА преди да натиснеш прати натисни прегледай КЛЕГИ КОЛЕГИ ПРОЖИНА ПРУЖИНА ДИАСНО ДЯСНО ПАТ ПЪТ ДОЛО ДОЛУ ДОБАР ДОБЪР КАМ КЪМ иначе мерси за инфото 
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч

колега не прави забелешки не всички сме компютарен гей не мисли; че всички стоят пред компаt68 написа:КОЛЕГА преди да натиснеш прати натисни прегледай КЛЕГИ КОЛЕГИ ПРОЖИНА ПРУЖИНА ДИАСНО ДЯСНО ПАТ ПЪТ ДОЛО ДОЛУ ДОБАР ДОБЪР КАМ КЪМ иначе мерси за инфото
- fisherman72
- новобранец

и сташно много боклуци по бреговете и във водата.hahh написа:клеги много добри платики иэлиэат на прожина и на куките царевица много хора има и много риба
АБЕ ОТКЪДЕ СЕ ВЗИМАТ НЕ ЗНАМ???
- borislav58
- сериозен играч

АБЕ ОТКЪДЕ ЛИ СЕ ВЗЕМАТ ПУСТИТЕ МУ БОКЛУЦИ???????fisherman72 написа:и сташно много боклуци по бреговете и във водата.hahh написа:клеги много добри платики иэлиэат на прожина и на куките царевица много хора има и много риба
АБЕ ОТКЪДЕ СЕ ВЗИМАТ НЕ ЗНАМ???![]()
![]()
Всичко заебавам и за риба заминавам!
явно от всякъде ама като поприключи палатковия туризъм кък края на август ще кача снимки да видите за какво става на въпрос има и съвестни рибари ама още има и МЪРЛЯЧИ които си мислят че като захвърлят 10 пласмасови шишета и 5 празни консервни кутий не е нищоborislav58 написа:АБЕ ОТКЪДЕ ЛИ СЕ ВЗЕМАТ ПУСТИТЕ МУ БОКЛУЦИ???????fisherman72 написа:и сташно много боклуци по бреговете и във водата.hahh написа:клеги много добри платики иэлиэат на прожина и на куките царевица много хора има и много риба
АБЕ ОТКЪДЕ СЕ ВЗИМАТ НЕ ЗНАМ???![]()
![]()
![]()
- kopoy_92
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
Не знаех , че има компютарен гейIvo_Ivanov написа:колега не прави забелешки не всички сме компютарен гей не мисли; че всички стоят пред компате са НА РИБА
![]()
![]()
- krastavicata
- новобранец

Здравейте колеги,ще ме извините но и аз да вмакна малко инфо за мястото.Бях там петък и събота, риба има но само на пружина и сладка царевица(както колегата каза)-извадихме 3 платики над кило и още 4 по половинка, няколко късания и доста червеноперка или бабушка (не обарнах внимание какви са).Но ми направи много лошо впечатление панаира на язовира!!! имаше 2 компании (едната отляво другата отдясно) Тия хора се бяха направили на мармалад!!! Аз такова викане и простотия не бех виждал на едно място!Бяха нереални просто!!Ходя всяка събота по язовири ама такова нещо не бех виждал!!Жалко че едната компания беше от София та малко ме е срам от тях!!За мрасотията нямам думи , тя си варви с простотията.Аз лично си трагнах с 3 чувала боклук от които по малко от 1 беше мой!!
ROONEY
Колеги аз съм от град пирдоп на 10 километра от яз.Душанци през 3-4 дена съм там със семейството и горе долу съм доволен от язовира, но за нас месните не е нищо особено.Преди 2 години язовира бе зарибен с малки шаранчета й най ме дразни
, че софиянците като хванат някое шаранче 500-600 грама и го зимат.
не искам да защитавам никой ама в сяко стадо си има мърша както гласи една поговорка проблема е доста по сериозен от това кой взима маломерна риба и кой прави мармалад от боклук просто няма КОНТРОЛ от 30 години съм рибар и съм проверяван два пъти през живота си и то от горското в пирдоп преди 20 години на утайник жеков вир а такъв мираж като ИАРА само съм чувал и чел във вестниците ама никой не ги е виждал или по точно ги вижда касиерката когато ходят да си получат заплатите