Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

душанци от кам гара копривщица
душанци от кам гара копривщица
клеги много добри платики иэлиэат на прожина и на куките царевица много хора има и много риба
- slavi_8899
- вече хвърля и на тежко
Re: душанци от кам гара копривщица
А за щуки чува ли се нещо? И освен платики други мирни риби вървят ли; 

би ли обяснил как се стига до тази гара колега?благодаря предварително
и само на царевица ли взема
и само на царевица ли взема
-
- разбира нещата
Браво. Дано и следващата седмица да има много риба.
има щука но лично аэ не сам ловил,иэлиэа уклеи и червеноперка.До там се стига като караш по подбалканската подминаваш раэклона эа Душанци,минаваш Антон и след него има раэклон эа Копривщица,эавивате и карате кам гара Копривщица, има едно тунелче след него се эавива в диасно кам гарата и в ляво има черен пат които е горе-доло добар,тои води до ЯЭОВИРА.
КОЛЕГА преди да натиснеш прати натисни прегледай КЛЕГИ КОЛЕГИ ПРОЖИНА ПРУЖИНА ДИАСНО ДЯСНО ПАТ ПЪТ ДОЛО ДОЛУ ДОБАР ДОБЪР КАМ КЪМ иначе мерси за инфото 

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
колега не прави забелешки не всички сме компютарен гей не мисли; че всички стоят пред компаt68 написа:КОЛЕГА преди да натиснеш прати натисни прегледай КЛЕГИ КОЛЕГИ ПРОЖИНА ПРУЖИНА ДИАСНО ДЯСНО ПАТ ПЪТ ДОЛО ДОЛУ ДОБАР ДОБЪР КАМ КЪМ иначе мерси за инфото

- fisherman72
- новобранец
и сташно много боклуци по бреговете и във водата.hahh написа:клеги много добри платики иэлиэат на прожина и на куките царевица много хора има и много риба
АБЕ ОТКЪДЕ СЕ ВЗИМАТ НЕ ЗНАМ???

- borislav58
- сериозен играч
АБЕ ОТКЪДЕ ЛИ СЕ ВЗЕМАТ ПУСТИТЕ МУ БОКЛУЦИ???????fisherman72 написа:и сташно много боклуци по бреговете и във водата.hahh написа:клеги много добри платики иэлиэат на прожина и на куките царевица много хора има и много риба
АБЕ ОТКЪДЕ СЕ ВЗИМАТ НЕ ЗНАМ???![]()
![]()

Всичко заебавам и за риба заминавам!
явно от всякъде ама като поприключи палатковия туризъм кък края на август ще кача снимки да видите за какво става на въпрос има и съвестни рибари ама още има и МЪРЛЯЧИ които си мислят че като захвърлят 10 пласмасови шишета и 5 празни консервни кутий не е нищоborislav58 написа:АБЕ ОТКЪДЕ ЛИ СЕ ВЗЕМАТ ПУСТИТЕ МУ БОКЛУЦИ???????fisherman72 написа:и сташно много боклуци по бреговете и във водата.hahh написа:клеги много добри платики иэлиэат на прожина и на куките царевица много хора има и много риба
АБЕ ОТКЪДЕ СЕ ВЗИМАТ НЕ ЗНАМ???![]()
![]()
![]()

- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Не знаех , че има компютарен гейIvo_Ivanov написа:колега не прави забелешки не всички сме компютарен гей не мисли; че всички стоят пред компате са НА РИБА
![]()
![]()

- krastavicata
- новобранец
Здравейте колеги,ще ме извините но и аз да вмакна малко инфо за мястото.Бях там петък и събота, риба има но само на пружина и сладка царевица(както колегата каза)-извадихме 3 платики над кило и още 4 по половинка, няколко късания и доста червеноперка или бабушка (не обарнах внимание какви са).Но ми направи много лошо впечатление панаира на язовира!!! имаше 2 компании (едната отляво другата отдясно) Тия хора се бяха направили на мармалад!!! Аз такова викане и простотия не бех виждал на едно място!Бяха нереални просто!!Ходя всяка събота по язовири ама такова нещо не бех виждал!!Жалко че едната компания беше от София та малко ме е срам от тях!!За мрасотията нямам думи , тя си варви с простотията.Аз лично си трагнах с 3 чувала боклук от които по малко от 1 беше мой!!
ROONEY
Колеги аз съм от град пирдоп на 10 километра от яз.Душанци през 3-4 дена съм там със семейството и горе долу съм доволен от язовира, но за нас месните не е нищо особено.Преди 2 години язовира бе зарибен с малки шаранчета й най ме дразни
, че софиянците като хванат някое шаранче 500-600 грама и го зимат.

не искам да защитавам никой ама в сяко стадо си има мърша както гласи една поговорка проблема е доста по сериозен от това кой взима маломерна риба и кой прави мармалад от боклук просто няма КОНТРОЛ от 30 години съм рибар и съм проверяван два пъти през живота си и то от горското в пирдоп преди 20 години на утайник жеков вир а такъв мираж като ИАРА само съм чувал и чел във вестниците ама никой не ги е виждал или по точно ги вижда касиерката когато ходят да си получат заплатите