Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- вече хвърля и на тежко
Re: ЗАРГАН - 2009г
scratch написа:да ви питам - мислите ли, че тия кукички на Тубертини ще са ,,вървежни" за зарган?
Много ми харесва извивката и двете контри за червея.
Иначе в старата тема ,,зарган и илария" видях за синия Мустад - ,,заргано-убиец"Само че днес обиколих доста магазини и никъде нямаха ,,син Мустад номер 12". Ако може да кажете къде във Варна може да се намерят и какво представляват? С дълго рамо ли са? Ако имате и снимка още по-добре
Потвърждавам мнението на колегите, че куките са дебели за зарган. Преди четири години доста упорствах на тях, защото много добре държат червея, но наистина има много празни удари. За кефал са малко по-добри, но по-принцип съм ги изключил вече от арсенала си.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
мерси за мненията за куките - няма да се занимавам с тях. Намерих си синия Мустад 12 и взех 50 бройки, та на първо време ще има куки
а иначе - днес от 6:30 до 10:30 на 4 буна, на потъваща бомбарда - поредното капо

а иначе - днес от 6:30 до 10:30 на 4 буна, на потъваща бомбарда - поредното капо

Как е морето, има ли вълна ?scratch написа:мерси за мненията за куките - няма да се занимавам с тях. Намерих си синия Мустад 12 и взех 50 бройки, та на първо време ще има куки![]()
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Почти равно беше. Съвсем леко се къдреше от вятъра, но си беше почти тепсия. Вятъра също не беше силен и не създаваше проблеми.liubak написа:Как е морето, има ли вълна ?scratch написа:мерси за мненията за куките - няма да се занимавам с тях. Намерих си синия Мустад 12 и взех 50 бройки, та на първо време ще има куки![]()
атмосферното налягане сутрината като излязох от нас беше 998 mbar, в момента е 1000. Ако продължи да се качва и не излезе много силен вятър /и не ме домързи най-вече

На юг вятъра е силен,освен ветровата, която сериозно къдри морето друга вълна няма . На плуваща 40 гр. бомбарда - 4 броя.

-
- учете се от него
Боци, къде пак ги набара бре
В събота и неделя маах кат гламав на Мириус и само една лапинка

В събота и неделя маах кат гламав на Мириус и само една лапинка

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- новобранец
Айде и от мене малко инфо.В неделя на базата на ЦСКА в Китен от 7.00-9.00 нито един удар.Имаше и един колега но и той се отказа бързо.Дали заради дъжда който се изля в събота но пълно капо
.Тази седмица пак проба. пп Някой ще каже ли дали за Курикя са затворили пътя.Чух че са пуснали бариерата пак
.Айде успех на всички 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
от 18:00 до 20:30 на вълнолома, на всякакви бомбарди - НИЩО 

Колеги моето мнение,е че по това време рибата е много горе,така че слагайте плаваща и не си играйте да сменяте,или в краен случай при по сериозна вална бавнопотапяща.Пак казвам мое мнение не се ангажирам с никакви доказателства за казаното,а инъче аз лично не обичам плаващите бомбарди,дразни ме като я виждам постоянно къде е.
Зарганолог
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
5:30 - 9:30
4та буна - само 2-3 удара на бомбарда сутринта и това беше. Естествено - не ги хванах
морето беше сравнително спокойно.
4та буна - само 2-3 удара на бомбарда сутринта и това беше. Естествено - не ги хванах

морето беше сравнително спокойно.
При мен е точно наобратно- постоянно я следя и обожавам да направя засечката при визуално проследена атака.а инъче аз лично не обичам плаващите бомбарди,дразни ме като я виждам постоянно къде е.
Днес почти капо- една релийзната маломерка. Вятъра е слаб, но вълната е голяма.
Боци, само една ли? Изловихме ли ги там зарганите или не си улучил правилната бомбарда? На плаваща ли лови?Боцмана написа:Днес почти капо- една релийзната маломерка.
Не сме изловили, тепърва ще прииждат. Плуващи, потъващи -само една. Морето е много бурно.