Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболова около Русе
Колеги гледах каде се намира Звънарци и случайно попаднах на Божурово и видях че има два язовира ,някой има ли инфо да сподели
-
- кандидат преподавател
Не изкам да те обидя .Аз седя почти цял ден пред компютъра защото това ми е работата но и отвреме навреме ходя за риба и си казвам къде и що и как.snop написа:ivo75 можеби е първото ми мнение защото не съм влизал..не всеки може да седи по цял ден на компа и да чете и да пише

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- новобранец
Някой ако иска може да се пробва и на езерото на Малък Преславец.Аз го посетих преди 2 седмици и даваше добре мерни таранки(имаше и по кило),само на дъно на фидер.Имаше и няколко удара на шаранските монтажи,но нереализирани
.Но през почивните дни е голям фраш с народ с палатки и трудно се намира хубаво място.Преди 2-3 години е давало добре шаран,но сега по инфо на местните полицаи единствените които хващат са само с мрежи(а уж е резерват
)Ще се радвам ако съм помогнал с идея!!

Няма как да чуваме истини,ако сами не ги казваме!
Бат Ицо написа:Десо, имам удоволствието да те упътя ище се радвам, ако си ме разбралbat_deso написа:Колега ако не ти е проблем дай малко повече инфо от къде да минем за това с.Крояч, че да излезем от нея страна на язовира. Аз предния път бях на дълбокото (или поне така си мисля понеже отидох за първи път) като минах по царския път, а това е след Разград продължих към Варна и като видях табелата яз.Бели лом свих. Но инъче видях че отсреща наистина има хубави места със дървета за сянкаMiTKo_Fisher написа:От към с.Крояч е най добре сянка ,дравца а и не е плитко. .Най хубавото на водоема е ,че е супер достъпен наяма препятствия по пътя
П.п Колега защо ще взимаш жива стръв при положение ,че дребна рибка се хваща много бързо перки и каракудки .Една топка захранка и ще си хванеш прясна стръв.
Значи от Русе след като минеш околовръстното на Разград, слд 5-600 м.надясно има разклон за с.Пороище и след него следва Студенец, и след като го минеш, има низина със мост,\много важен\ ако тръгнеш наляво, ще попаднеш откъм северната страна на язовира, където няма сянка, но на мен лично по-вече ми харесва, а ако минеш след моста, ще попаднеш на южния бряг на язовира, където има сянка и може човек да остане и цяло лято
![]()
Язовира е на около 1,5км.от моста![]()
Дано да съм ти бил полезен колега и ссъм сигурен, че ще си тръгнеш оттам с най-малко пет кила риба, ако не я пускаш, разбирасе, за което мога да те поздравя, ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ![]()
![]()
Благодаря за инфото колега мисля, че разбрах от къде да мина. Утре след обяд отивам там и като се върна ще кажа как е било

аз миналата седмица бях на язовира след село юпер хванах към 10-тина таранки на дъно и 3-4 на плувка на бял червеи.. за първи път ходя и ми хареса ще видим за на татак.. а някои може ли да ми помогне за раците как може да ги ловя по законен начин.. благодаря предварително
колега ivo75 и аз не искам да те обидя просто си направих регистрация ии съвсем забравих да влизам ... моя грешка
колега ivo75 и аз не искам да те обидя просто си направих регистрация ии съвсем забравих да влизам ... моя грешка

Колеги този петък ще съм на текето с 1 приятел някакви препоръки ако можете да ми дадете ще съм благодарен 

Бягай риба!!Аз ИДА!!
Ем колега аз не съм сигурен за кои 2 язовира става дума.Ходих миналата събота на гьолчето на Юпер и там излизаше прилична таранка.mmirchev71 написа:Колеги гледах каде се намира Звънарци и случайно попаднах на Божурово и видях че има два язовира ,някой има ли инфо да сподели
Бягай риба!!Аз ИДА!!
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Здравейте .Днес бях на рекат ( Дунав ) до към 10 ,00 не бутн.С колегата прискочихме до Цар Калоян и си начесахме крастат 1 кофа таранка има и шарани ама ние немжахме да си хванем .Офертата е 5 лв Вохд колкото въдици си искаши шаро 5 лв. кг .Това е от мен снимки малко по късно 

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- кандидат преподавател
Браво Митак а ние да си бачкаме а.дано тази събота или неделя не ми мине котка път и съм на реката и аз 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги случайно хвърлих едно око преди обяд\втора смяна съм\ и разбрах, че доста от вас се "триумят" на къде да поематIvak написа:Ходете на Бели Лом бре, там си дава. Дребосък се лови доста.
А ако много ви се приловят шарани звънете един телефон, които го имат![]()
Тея с тока ще се оправим с тях, но рибите няма да ги върнем![]()
Ако мина през тях във водта какво ли ще стане или ги сцепя от бой на брега![]()
Дали ще не осъдят![]()
![]()

С една дума - доволен съм, и дано да съм ви бил полезен

П.С С влизанет и излизанего няма проблем, стига колата да не е прекалено ниска

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
-
- вече хвърля и на тежко
Браво колега чакаме снимки, а аз имам обещано за Баниска ако не си забравил 

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Кога за Баниска ? 1ви 2 ри най раноmmirchev71 написа:Браво колега чакаме снимки, а аз имам обещано за Баниска ако не си забравил
Ето и снимките

Общо тегло на улова 9,200 кг

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- вече хвърля и на тежко
евала колега голем си 

Ами казаха ми че в Цар Калоян има 2 рибарника,на кой по точно си ловил??MiTKo_Fisher написа:Здравейте .Днес бях на рекат ( Дунав ) до към 10 ,00 не бутн.С колегата прискочихме до Цар Калоян и си начесахме крастат 1 кофа таранка има и шарани ама ние немжахме да си хванем .Офертата е 5 лв Вохд колкото въдици си искаши шаро 5 лв. кг .Това е от мен снимки малко по късно
Бягай риба!!Аз ИДА!!