Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболова около Русе

Мнение от mmirchev71 »

Колеги гледах каде се намира Звънарци и случайно попаднах на Божурово и видях че има два язовира ,някой има ли инфо да сподели
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

snop написа:ivo75 можеби е първото ми мнение защото не съм влизал.. :oops: не всеки може да седи по цял ден на компа и да чете и да пише
Не изкам да те обидя .Аз седя почти цял ден пред компютъра защото това ми е работата но и отвреме навреме ходя за риба и си казвам къде и що и как. :D А и други като ми кажат си казвам пак
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
icecoldy
новобранец
новобранец

Мнение от icecoldy »

Някой ако иска може да се пробва и на езерото на Малък Преславец.Аз го посетих преди 2 седмици и даваше добре мерни таранки(имаше и по кило),само на дъно на фидер.Имаше и няколко удара на шаранските монтажи,но нереализирани :( .Но през почивните дни е голям фраш с народ с палатки и трудно се намира хубаво място.Преди 2-3 години е давало добре шаран,но сега по инфо на местните полицаи единствените които хващат са само с мрежи(а уж е резерват :evil: :evil: :evil: )Ще се радвам ако съм помогнал с идея!!
Няма как да чуваме истини,ако сами не ги казваме!
bat_deso
новобранец
новобранец

Мнение от bat_deso »

Бат Ицо написа:
bat_deso написа:
MiTKo_Fisher написа:От към с.Крояч е най добре сянка ,дравца а и не е плитко. .Най хубавото на водоема е ,че е супер достъпен наяма препятствия по пътя
П.п Колега защо ще взимаш жива стръв при положение ,че дребна рибка се хваща много бързо перки и каракудки .Една топка захранка и ще си хванеш прясна стръв :) .
Колега ако не ти е проблем дай малко повече инфо от къде да минем за това с.Крояч, че да излезем от нея страна на язовира. Аз предния път бях на дълбокото (или поне така си мисля понеже отидох за първи път) като минах по царския път, а това е след Разград продължих към Варна и като видях табелата яз.Бели лом свих. Но инъче видях че отсреща наистина има хубави места със дървета за сянка :)
Десо, имам удоволствието да те упътя ище се радвам, ако си ме разбрал :wink: Значи от Русе след като минеш околовръстното на Разград, слд 5-600 м.надясно има разклон за с.Пороище и след него следва Студенец, и след като го минеш, има низина със мост,\много важен\ ако тръгнеш наляво, ще попаднеш откъм северната страна на язовира, където няма сянка, но на мен лично по-вече ми харесва, а ако минеш след моста, ще попаднеш на южния бряг на язовира, където има сянка и може човек да остане и цяло лято :wink:
Язовира е на около 1,5км.от моста :idea:
Дано да съм ти бил полезен колега и ссъм сигурен, че ще си тръгнеш оттам с най-малко пет кила риба, ако не я пускаш, разбирасе, за което мога да те поздравя, ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ :!: :!: :!:

Благодаря за инфото колега мисля, че разбрах от къде да мина. Утре след обяд отивам там и като се върна ще кажа как е било :D
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

аз миналата седмица бях на язовира след село юпер хванах към 10-тина таранки на дъно и 3-4 на плувка на бял червеи.. за първи път ходя и ми хареса ще видим за на татак.. а някои може ли да ми помогне за раците как може да ги ловя по законен начин.. благодаря предварително
колега ivo75 и аз не искам да те обидя просто си направих регистрация ии съвсем забравих да влизам ... моя грешка :oops:
w3rn3r
новобранец
новобранец

Мнение от w3rn3r »

Колеги този петък ще съм на текето с 1 приятел някакви препоръки ако можете да ми дадете ще съм благодарен :)
Бягай риба!!Аз ИДА!!
w3rn3r
новобранец
новобранец

Мнение от w3rn3r »

mmirchev71 написа:Колеги гледах каде се намира Звънарци и случайно попаднах на Божурово и видях че има два язовира ,някой има ли инфо да сподели
Ем колега аз не съм сигурен за кои 2 язовира става дума.Ходих миналата събота на гьолчето на Юпер и там излизаше прилична таранка.
Бягай риба!!Аз ИДА!!
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Здравейте .Днес бях на рекат ( Дунав ) до към 10 ,00 не бутн.С колегата прискочихме до Цар Калоян и си начесахме крастат 1 кофа таранка има и шарани ама ние немжахме да си хванем .Офертата е 5 лв Вохд колкото въдици си искаши шаро 5 лв. кг .Това е от мен снимки малко по късно :)
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Браво Митак а ние да си бачкаме а.дано тази събота или неделя не ми мине котка път и съм на реката и аз :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

Ivak написа:Ходете на Бели Лом бре, там си дава. Дребосък се лови доста.
А ако много ви се приловят шарани звънете един телефон, които го имат :wink:

Тея с тока ще се оправим с тях, но рибите няма да ги върнем :cry:
Ако мина през тях във водта какво ли ще стане или ги сцепя от бой на брега :roll:
Дали ще не осъдят :lol: :lol: :lol:
Колеги случайно хвърлих едно око преди обяд\втора смяна съм\ и разбрах, че доста от вас се "триумят" на къде да поемат :?: Аз напоследък направих два излета на Бели Лом, дори три бяха\първият заедно с Митко-Димитър от Разград\ и съм по-вече от доволен - лови се добра таранка на торен, мерна червеноперка на царевица-консерва,костур на дребна таранка или попчета от язовира, хванах и три сулки, от които само едната мерна, хвърлях и на царевица и пружина за амур и шаран, но не хванах, работих само с директен шестица и две дънни :idea:
С една дума - доволен съм, и дано да съм ви бил полезен :idea:
П.С С влизанет и излизанего няма проблем, стига колата да не е прекалено ниска :wink: Ако ви интересува още нещо питайте, но ще отговарям довечера като се върна от смана :wink: Може и на лс :wink:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

Браво колега чакаме снимки, а аз имам обещано за Баниска ако не си забравил :D
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

mmirchev71 написа:Браво колега чакаме снимки, а аз имам обещано за Баниска ако не си забравил :D
Кога за Баниска ? 1ви 2 ри най рано
Ето и снимките Изображение
Изображение
Общо тегло на улова 9,200 кг :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

евала колега голем си :D
w3rn3r
новобранец
новобранец

Мнение от w3rn3r »

Малее 9 кила таранка евала 8)
Бягай риба!!Аз ИДА!!
w3rn3r
новобранец
новобранец

Мнение от w3rn3r »

MiTKo_Fisher написа:Здравейте .Днес бях на рекат ( Дунав ) до към 10 ,00 не бутн.С колегата прискочихме до Цар Калоян и си начесахме крастат 1 кофа таранка има и шарани ама ние немжахме да си хванем .Офертата е 5 лв Вохд колкото въдици си искаши шаро 5 лв. кг .Това е от мен снимки малко по късно :)
Ами казаха ми че в Цар Калоян има 2 рибарника,на кой по точно си ловил??
Бягай риба!!Аз ИДА!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”