Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

РИБАТА Е МУТИРАЛА В ЧЕРНО МОРЕ
Модератор: sapuna
РИБАТА Е МУТИРАЛА В ЧЕРНО МОРЕ
ДНЕС ГО КОНСТАТИРАХ И ЗА ПО-СИГУРНО щЕ КАcА И СНИМКИ ОТ 20.08.06/ НОС ЕМИНЕ/ С ПРИАТЕЛСКО СЕМЕИСТВО КОИТО МИ ГОСТУВАХА РЕШИХМЕ ДА ОТИДЕМЕ С ЛОДКАТА НА НИАКОЕ БЕЗЛИУДНО ЗАЛИВЧЕ И ДА СИ НАПРАВИМЕ БАРБЕКИУ И КАПАНЕ /В НАИ-ГОРЕщИА ДЕН ОТ МЕСЕcА :О ОБАЧЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ ВЕcЕ СА НИ ИЗПРЕВАРИЛИ И ОТ ВЛАС ДО ЕМИНЕ НИАМАШЕ ПРАЗНО :cРъ: ДОКАТО ИЗБИРАХМЕ СЕ ОКАЗАХ НА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ КИОМЕТАР ДО НОСА, СТИГНАХ В ОТКРИТО МОРЕ /ГЛАТКО КАТО ЕЗЕРО/ И ЗА МОЕ НАИ-ГОЛИАМО ОЧУДВАНЕ ЗАВАРИХ САМО ЕДИН РИБАР ОТ КОИТО ИЗМОЛИХМЕ НИАКОЛКО ЗКАРИДИ ,ВКЛИУЧИХ СОНАРА И НЕ СЛЕД ДАЛГО БИАХМЕ ЗАКОТВИЛИ И СЕ ЗАПОЧНА /ДАЛБОЧИНАТ 15 МЕТРА / ПАРВАТА РИБА БЕШЕ /МОРСКИ ДРАКОН КАМ КИЛО ????/ ПОСЛЕДВАХА НИАКОЛКО НОРМАЛНИ ПОПcЕТА И КАТО НАРИАЗАХ ЕДНО ОТ НОРМАЛНИТЕ И ХВАРЛИХ НА НЕИГО СЕ ЗАПОЧНА СЕРИА ОТ ЧЕРНИ ПОПЧЕТА МНОГО ПО ЕДРИ ОТ ЛИХМОС /КАМ 600/800ГРАМА/ ЧЕСТО ХОДА НА РИБА НА ТОВА МИАСТО И ОСВЕН МОРСКАТА ЛИАСТОВИCА /ЗА КОИАТО МНОГО СЕ ЧУДИХ КАКВО Е ТОВА/ НИщО ТАКОВА НЕ МИ СЕ БЕШЕ СЛУЧВАЛО /ЧАО ОТ МЕНЕ И щЕ КАcА СНИМКИ ЗАщОТО НА РИБАРИТЕ НАЛИ ЗНАЕТЕ ....................../
Re: РИБАТА Е МУТИРАЛА В ЧЕРНО МОРЕ
РИБАТА Е МУТИРАЛА В ЧЕРНО МОРЕ ?????

maks написа:ДНЕС ГО КОНСТАТИРАХ И ЗА ПО-СИГУРНО щЕ КАcА И СНИМКИ ОТ 20.08.06/ НОС ЕМИНЕ/ С ПРИАТЕЛСКО СЕМЕИСТВО КОИТО МИ ГОСТУВАХА РЕШИХМЕ ДА ОТИДЕМЕ С ЛОДКАТА НА НИАКОЕ БЕЗЛИУДНО ЗАЛИВЧЕ И ДА СИ НАПРАВИМЕ БАРБЕКИУ И КАПАНЕ /В НАИ-ГОРЕщИА ДЕН ОТ МЕСЕcА :О ОБАЧЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ ВЕcЕ СА НИ ИЗПРЕВАРИЛИ И ОТ ВЛАС ДО ЕМИНЕ НИАМАШЕ ПРАЗНО :cРъ: ДОКАТО ИЗБИРАХМЕ СЕ ОКАЗАХ НА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ КИОМЕТАР ДО НОСА, СТИГНАХ В ОТКРИТО МОРЕ /ГЛАТКО КАТО ЕЗЕРО/ И ЗА МОЕ НАИ-ГОЛИАМО ОЧУДВАНЕ ЗАВАРИХ САМО ЕДИН РИБАР ОТ КОИТО ИЗМОЛИХМЕ НИАКОЛКО ЗКАРИДИ ,ВКЛИУЧИХ СОНАРА И НЕ СЛЕД ДАЛГО БИАХМЕ ЗАКОТВИЛИ И СЕ ЗАПОЧНА /ДАЛБОЧИНАТ 15 МЕТРА / ПАРВАТА РИБА БЕШЕ /МОРСКИ ДРАКОН КАМ КИЛО ????/ ПОСЛЕДВАХА НИАКОЛКО НОРМАЛНИ ПОПcЕТА И КАТО НАРИАЗАХ ЕДНО ОТ НОРМАЛНИТЕ И ХВАРЛИХ НА НЕИГО СЕ ЗАПОЧНА СЕРИА ОТ ЧЕРНИ ПОПЧЕТА МНОГО ПО ЕДРИ ОТ ЛИХМОС /КАМ 600/800ГРАМА/ ЧЕСТО ХОДА НА РИБА НА ТОВА МИАСТО И ОСВЕН МОРСКАТА ЛИАСТОВИCА /ЗА КОИАТО МНОГО СЕ ЧУДИХ КАКВО Е ТОВА/ НИщО ТАКОВА НЕ МИ СЕ БЕШЕ СЛУЧВАЛО /ЧАО ОТ МЕНЕ И щЕ КАcА СНИМКИ ЗАщОТО НА РИБАРИТЕ НАЛИ ЗНАЕТЕ ....................../

Последно промяна от sampo на Пон Авг 21, 2006 9:40 pm, променено общо 1 път.
На платено не одим !
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
Aми на18-19-20 този месец бях в Созопол.И на18 вечерта(късен следобет)някъде към18.30 слязох с жената на порта но не на частния защото там е турино мандалото,че малко в страни от понтона с кръчмето имаше 2-3морски моряци и мятаха на дъно със стръв прясна цаца но отрязана малко преди опашката оловото напред и т.н.Че същите тези морски моряци хващаха за мое учудване досущ същински черноморски скумрийки.А знам че този вид рибок от нашето Черно море май е убегала.Да не би това да е била по-малката сестра на скумрийката,как и викаха там(скрабица или бъркам наиминованието и.)
циганка ще да е
Чух че започнали да вадят циганка (малък паламуд) вече. Предполагам това си видял.