РИБАТА Е МУТИРАЛА В ЧЕРНО МОРЕ

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

maks
новобранец
новобранец

РИБАТА Е МУТИРАЛА В ЧЕРНО МОРЕ

Мнение от maks »

ДНЕС ГО КОНСТАТИРАХ И ЗА ПО-СИГУРНО щЕ КАcА И СНИМКИ ОТ 20.08.06/ НОС ЕМИНЕ/ С ПРИАТЕЛСКО СЕМЕИСТВО КОИТО МИ ГОСТУВАХА РЕШИХМЕ ДА ОТИДЕМЕ С ЛОДКАТА НА НИАКОЕ БЕЗЛИУДНО ЗАЛИВЧЕ И ДА СИ НАПРАВИМЕ БАРБЕКИУ И КАПАНЕ /В НАИ-ГОРЕщИА ДЕН ОТ МЕСЕcА :О ОБАЧЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ ВЕcЕ СА НИ ИЗПРЕВАРИЛИ И ОТ ВЛАС ДО ЕМИНЕ НИАМАШЕ ПРАЗНО :cРъ: ДОКАТО ИЗБИРАХМЕ СЕ ОКАЗАХ НА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ КИОМЕТАР ДО НОСА, СТИГНАХ В ОТКРИТО МОРЕ /ГЛАТКО КАТО ЕЗЕРО/ И ЗА МОЕ НАИ-ГОЛИАМО ОЧУДВАНЕ ЗАВАРИХ САМО ЕДИН РИБАР ОТ КОИТО ИЗМОЛИХМЕ НИАКОЛКО ЗКАРИДИ ,ВКЛИУЧИХ СОНАРА И НЕ СЛЕД ДАЛГО БИАХМЕ ЗАКОТВИЛИ И СЕ ЗАПОЧНА /ДАЛБОЧИНАТ 15 МЕТРА / ПАРВАТА РИБА БЕШЕ /МОРСКИ ДРАКОН КАМ КИЛО ????/ ПОСЛЕДВАХА НИАКОЛКО НОРМАЛНИ ПОПcЕТА И КАТО НАРИАЗАХ ЕДНО ОТ НОРМАЛНИТЕ И ХВАРЛИХ НА НЕИГО СЕ ЗАПОЧНА СЕРИА ОТ ЧЕРНИ ПОПЧЕТА МНОГО ПО ЕДРИ ОТ ЛИХМОС /КАМ 600/800ГРАМА/ ЧЕСТО ХОДА НА РИБА НА ТОВА МИАСТО И ОСВЕН МОРСКАТА ЛИАСТОВИCА /ЗА КОИАТО МНОГО СЕ ЧУДИХ КАКВО Е ТОВА/ НИщО ТАКОВА НЕ МИ СЕ БЕШЕ СЛУЧВАЛО /ЧАО ОТ МЕНЕ И щЕ КАcА СНИМКИ ЗАщОТО НА РИБАРИТЕ НАЛИ ЗНАЕТЕ ....................../
kasiel

Мнение от kasiel »

И къде са снимките?????????????????
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Re: РИБАТА Е МУТИРАЛА В ЧЕРНО МОРЕ

Мнение от sampo »

РИБАТА Е МУТИРАЛА В ЧЕРНО МОРЕ ?????

maks написа:ДНЕС ГО КОНСТАТИРАХ И ЗА ПО-СИГУРНО щЕ КАcА И СНИМКИ ОТ 20.08.06/ НОС ЕМИНЕ/ С ПРИАТЕЛСКО СЕМЕИСТВО КОИТО МИ ГОСТУВАХА РЕШИХМЕ ДА ОТИДЕМЕ С ЛОДКАТА НА НИАКОЕ БЕЗЛИУДНО ЗАЛИВЧЕ И ДА СИ НАПРАВИМЕ БАРБЕКИУ И КАПАНЕ /В НАИ-ГОРЕщИА ДЕН ОТ МЕСЕcА :О ОБАЧЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ ВЕcЕ СА НИ ИЗПРЕВАРИЛИ И ОТ ВЛАС ДО ЕМИНЕ НИАМАШЕ ПРАЗНО :cРъ: ДОКАТО ИЗБИРАХМЕ СЕ ОКАЗАХ НА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ КИОМЕТАР ДО НОСА, СТИГНАХ В ОТКРИТО МОРЕ /ГЛАТКО КАТО ЕЗЕРО/ И ЗА МОЕ НАИ-ГОЛИАМО ОЧУДВАНЕ ЗАВАРИХ САМО ЕДИН РИБАР ОТ КОИТО ИЗМОЛИХМЕ НИАКОЛКО ЗКАРИДИ ,ВКЛИУЧИХ СОНАРА И НЕ СЛЕД ДАЛГО БИАХМЕ ЗАКОТВИЛИ И СЕ ЗАПОЧНА /ДАЛБОЧИНАТ 15 МЕТРА / ПАРВАТА РИБА БЕШЕ /МОРСКИ ДРАКОН КАМ КИЛО ????/ ПОСЛЕДВАХА НИАКОЛКО НОРМАЛНИ ПОПcЕТА И КАТО НАРИАЗАХ ЕДНО ОТ НОРМАЛНИТЕ И ХВАРЛИХ НА НЕИГО СЕ ЗАПОЧНА СЕРИА ОТ ЧЕРНИ ПОПЧЕТА МНОГО ПО ЕДРИ ОТ ЛИХМОС /КАМ 600/800ГРАМА/ ЧЕСТО ХОДА НА РИБА НА ТОВА МИАСТО И ОСВЕН МОРСКАТА ЛИАСТОВИCА /ЗА КОИАТО МНОГО СЕ ЧУДИХ КАКВО Е ТОВА/ НИщО ТАКОВА НЕ МИ СЕ БЕШЕ СЛУЧВАЛО /ЧАО ОТ МЕНЕ И щЕ КАcА СНИМКИ ЗАщОТО НА РИБАРИТЕ НАЛИ ЗНАЕТЕ ....................../
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Последно промяна от sampo на Пон Авг 21, 2006 9:40 pm, променено общо 1 път.
На платено не одим !
Veronika

Мнение от Veronika »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Veronika написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:smt038
:smt024
:wink: :wink: :wink:
:rolleyes:
На платено не одим !
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

хахаха..това с клавиатурата много ми хареса....трябва на доста места да се използва... :)
Аватар
milen_bg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от milen_bg »

браво :lol: :lol: :lol:

sampo --наистина е добър урок по правопис
Аватар
krezo_bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от krezo_bg »

Е, ко ше праим само ше се мухлим ли. АЗ се върнах от Созопол и не видях мутирала риба.Хората си ловиха скумрийка та се късаха.ЗА 1-1.5ч. слагаха по 3-3.5кг в найлонови торбички.
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

:shock:
скумриика????????????????????
колега няма ли да споделиш малко пове4е?!
Аватар
krezo_bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от krezo_bg »

Aми на18-19-20 този месец бях в Созопол.И на18 вечерта(късен следобет)някъде към18.30 слязох с жената на порта но не на частния защото там е турино мандалото,че малко в страни от понтона с кръчмето имаше 2-3морски моряци и мятаха на дъно със стръв прясна цаца но отрязана малко преди опашката оловото напред и т.н.Че същите тези морски моряци хващаха за мое учудване досущ същински черноморски скумрийки.А знам че този вид рибок от нашето Черно море май е убегала.Да не би това да е била по-малката сестра на скумрийката,как и викаха там(скрабица или бъркам наиминованието и.)
Аватар
alekoto
новобранец
новобранец

Мнение от alekoto »

черноморска скумрия няма от доста години да не е случайно да бъркаш "черноморската скумрия" с малки паламудчета наречени още и "циганки"???
Аватар
krezo_bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от krezo_bg »

По какво да ги различаваме.Рибата беше сребриста вретеновидна и с някаква отичаваща се линия по дължина. Нещо като ватерлиния.
Аватар
alekoto
новобранец
новобранец

Мнение от alekoto »

мисля че точно тази "ватер линия" я няма скумрията черноморската де поне аз не си спомням последно съм виждал такова чудо преди 7 8 години бях малък още знам че е изчезнала от нашето море за това ми се струва съмнително да са я хващали
ogidogi
новобранец
новобранец

циганка ще да е

Мнение от ogidogi »

Чух че започнали да вадят циганка (малък паламуд) вече. Предполагам това си видял.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”