Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Re: Дунав-всичко за и по реката
Това ясно ,и аз за това ходяGODzillata написа: Аз на Дунава ходя единствено за трофейни екземпляри.![]()

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Рекох да се включа,ма не съм ви на нивото.За мен 2 кила морунаж (стига да не е за цял ден) си е слука. 
А като съм на дъно не разцъквам на плувка.Най-много спининга да врътна привечер.

А като съм на дъно не разцъквам на плувка.Най-много спининга да врътна привечер.

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Само през ноща на светулка,така че не се притеснявайstich написа:За мен 2 кила морунаж (стига да не е за цял ден)

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Колега, ти пак продължаваш със старата песен.na4ko21 написа:Наслушал съм се и съм се нагледал на майстори...

*Направи си равносметка колко пъти за тези четири години си ходил на Дунав и го сравни с това, че някои хора ходят от 1 януари до 31 декември почти всеки ден и въпреки това не спират да четат и да се учат.

Никой не ти говори, че капото е срамно. Поне за мен не е, стига да не се превърне в състояние на духа, както е при Кико...

*Киро, а ти вземи покажи най-после някаква риба от Дунава... жалбите отправяй към арменския поп

-
- новобранец
- Обратна връзка:
.Въпроса е че има надежди,нее като във вътрешните водоеми
еи за тази надежда пътувам по 150км всяка събота и неделя

6te go mislq
-
- новобранец
- Обратна връзка:
пак с този речния човек. аз с него спор нямам ама и ти така го хвалиш да не си рекламен агент хващал хващал браво.Ама освен тебе друг не видях да ми говори за маисторлък по реката.
6te go mislq
na4ko21 написа:пак с този речния човек. аз с него спор нямам ама и ти така го хвалиш да не си рекламен агент хващал хващал браво.Ама освен тебе друг не видях да ми говори за маисторлък по реката.

За това е създаден той, а не за да си продаваш моторите!

Целия му живот не е само Дунава.За Дуранкулак и сомовете му хванати там много ме самнява Речния човек да е виждал такива.
Много добре. Дай снимки да ги видим тогава тези сомове.hondacrx написа:Целия му живот не е само Дунава.За Дуранкулак и сомовете му хванати там много ме самнява Речния човек да е виждал такива.
Начко да каже дали има снимки
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Хубаво е да има че с товаhondacrx написа:Начко да каже дали има снимки
някой много ще почне да издиша!hondacrx написа:Целия му живот не е само Дунава.За Дуранкулак и сомовете му хванати там много ме самнява Речния човек да е виждал такива.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
не съм тук да си правя реклама колко съм добър и какви риби съм хващал пак си ме разбрал погрешно (сестрата) не знам каде го видя тва че съм се смял на някои (че и в лицето) ааа и за моторите даже не са моите видях че мога да помогна на някои и писах нз каде е проблема явно си решил да се заяждаш за снимки няма да качвам (не мога) ако можех щях да кача и на въпросните мотори (ама сега сигурно пак съм новобранец щтото не мога да кача снимки) наи големия сом хванат от мен е 63 кг на дуранкулак
6te go mislq
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво аз пък съм хващал ето това

Но пък не мога да ловя уклей и за това съм тук а не за да си меря пишката с някой.Като не знам не ме е срам да питам.Може да не е толкова голям майстор колегата до теб ама просто е уцелил стръвта и захранката не е срамно да се попита.Ела на Велека и ще ти покайа как аз ше скубя риба а ти ще гледаш ,и това не е защото съм майстор ами щото и знам рънътъ както казват.

Но пък не мога да ловя уклей и за това съм тук а не за да си меря пишката с някой.Като не знам не ме е срам да питам.Може да не е толкова голям майстор колегата до теб ама просто е уцелил стръвта и захранката не е срамно да се попита.Ела на Велека и ще ти покайа как аз ше скубя риба а ти ще гледаш ,и това не е защото съм майстор ами щото и знам рънътъ както казват.
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги струва ми се че спорите безмислено,а и колегата(сестрата)малко преиграва.Незнам къде ти е проблема и защо се заяждаш с момчето така.Дунава не е рибарник и всички тук го знаят много добре освен теб май!!!Кой колкото може толкова човек се учи докато е жив и не си мисли че няма какво да научиш от (начко)всеки си има свои начини и методи на ловене.Мисля че спора е безмислен!!!НАСЛУКА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ!!!
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Мммморуна.....ъъъ...на мрежа или кърмаци?gmurkacha написа:Браво аз пък съм хващал ето това...

Едва ли си се гмурнал за нея, gmurkacho?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...