Дунав-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Re: Дунав-всичко за и по реката

Мнение от майсторчето страхил »

GODzillata написа: Аз на Дунава ходя единствено за трофейни екземпляри. :mrgreen:
Това ясно ,и аз за това ходя :wink: ...Ам като не се ловят пущините :? . :smt023
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Рекох да се включа,ма не съм ви на нивото.За мен 2 кила морунаж (стига да не е за цял ден) си е слука. :wink:
А като съм на дъно не разцъквам на плувка.Най-много спининга да врътна привечер.
Изображение
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

stich написа:За мен 2 кила морунаж (стига да не е за цял ден)
Само през ноща на светулка,така че не се притеснявай :roll: .
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

na4ko21 написа::) Наслушал съм се и съм се нагледал на майстори...
Колега, ти пак продължаваш със старата песен. :evil: Гледам, млад човек си, имай респект от по-опитните. Речния човек е хващал и пускал за един сезон, да не кажа за един месец повече хищници колкото си хванал през целия си живот. Вземи прочети по форумите кой-кой е, разгледай снимки, репортажи и тогава се изказвай категорично. :idea:
*Направи си равносметка колко пъти за тези четири години си ходил на Дунав и го сравни с това, че някои хора ходят от 1 януари до 31 декември почти всеки ден и въпреки това не спират да четат и да се учат. :!: Но докато смяташ, че успехът в риболова е 90 % късмет ще си останеш на нивото на начинаещите... Колко хора трябва да ти го кажат още?
Никой не ти говори, че капото е срамно. Поне за мен не е, стига да не се превърне в състояние на духа, както е при Кико... :lol:

*Киро, а ти вземи покажи най-после някаква риба от Дунава... жалбите отправяй към арменския поп :lol:
na4ko21
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от na4ko21 »

.Въпроса е че има надежди,нее като във вътрешните водоеми :? :smt023 еи за тази надежда пътувам по 150км всяка събота и неделя
6te go mislq
na4ko21
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от na4ko21 »

пак с този речния човек. аз с него спор нямам ама и ти така го хвалиш да не си рекламен агент хващал хващал браво.Ама освен тебе друг не видях да ми говори за маисторлък по реката.
6te go mislq
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

na4ko21 написа:пак с този речния човек. аз с него спор нямам ама и ти така го хвалиш да не си рекламен агент хващал хващал браво.Ама освен тебе друг не видях да ми говори за маисторлък по реката.
:lol: :lol: :lol: Приятелю, ако не си разбрал още, в този форум обменяме знания, опит и майсторство.
За това е създаден той, а не за да си продаваш моторите! :!: Човека ти даде подробна информация за Попина, посъветва те, а ти за благодарност накрая му се изсмя в лицето. :evil: Замисли се! :idea:
hondacrx
новобранец
новобранец

Мнение от hondacrx »

Целия му живот не е само Дунава.За Дуранкулак и сомовете му хванати там много ме самнява Речния човек да е виждал такива.
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

hondacrx написа:Целия му живот не е само Дунава.За Дуранкулак и сомовете му хванати там много ме самнява Речния човек да е виждал такива.
Много добре. Дай снимки да ги видим тогава тези сомове.
hondacrx
новобранец
новобранец

Мнение от hondacrx »

Начко да каже дали има снимки
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

hondacrx написа:Начко да каже дали има снимки
Хубаво е да има че с това
hondacrx написа:Целия му живот не е само Дунава.За Дуранкулак и сомовете му хванати там много ме самнява Речния човек да е виждал такива.
някой много ще почне да издиша!
na4ko21
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от na4ko21 »

не съм тук да си правя реклама колко съм добър и какви риби съм хващал пак си ме разбрал погрешно (сестрата) не знам каде го видя тва че съм се смял на някои (че и в лицето) ааа и за моторите даже не са моите видях че мога да помогна на някои и писах нз каде е проблема явно си решил да се заяждаш за снимки няма да качвам (не мога) ако можех щях да кача и на въпросните мотори (ама сега сигурно пак съм новобранец щтото не мога да кача снимки) наи големия сом хванат от мен е 63 кг на дуранкулак
6te go mislq
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

Браво аз пък съм хващал ето това
Изображение
Изображение
Но пък не мога да ловя уклей и за това съм тук а не за да си меря пишката с някой.Като не знам не ме е срам да питам.Може да не е толкова голям майстор колегата до теб ама просто е уцелил стръвта и захранката не е срамно да се попита.Ела на Велека и ще ти покайа как аз ше скубя риба а ти ще гледаш ,и това не е защото съм майстор ами щото и знам рънътъ както казват.
Аватар
ivcho79
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от ivcho79 »

Колеги струва ми се че спорите безмислено,а и колегата(сестрата)малко преиграва.Незнам къде ти е проблема и защо се заяждаш с момчето така.Дунава не е рибарник и всички тук го знаят много добре освен теб май!!!Кой колкото може толкова човек се учи докато е жив и не си мисли че няма какво да научиш от (начко)всеки си има свои начини и методи на ловене.Мисля че спора е безмислен!!!НАСЛУКА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ!!!
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

gmurkacha написа:Браво аз пък съм хващал ето това...
Мммморуна.....ъъъ...на мрежа или кърмаци? :roll:
Едва ли си се гмурнал за нея, gmurkacho? :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”