Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Отново за ароматизаторите?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Отново за ароматизаторите?
здравейте колеги чувал съм че шаранът го привлича миризмата на чесън.кажете нещо по въпроса
-
- разбира нещата
Има нещо вярно в това, съдя по това че доста фирми занимаващи се със захранки предлагат в гамата си и царевица кисната в чеснов сок. Иначе съм експериментирал с миризма на ихтиолvene написа:здравейте колеги чувал съм че шаранът го привлича миризмата на чесън.кажете нещо по въпроса

- sandy
- ще става разбирач
Добре, вчера взех 2 броя течни ароматизатори Сенсас - Aromix Brasem, Aromix Carpes-тъмно кафяв, подсладен и сладникава миризма.
Та възникна въпроса:
И 2-та ароматизатора са сладки ( при отваряне на капачките дори се бяха позахаросали ) и къде е най-добре да се съхраняват?
В хладилника?
На терасата, но там е голяма жега ( южна, остъклена )?
Благодаря.
Та възникна въпроса:
И 2-та ароматизатора са сладки ( при отваряне на капачките дори се бяха позахаросали ) и къде е най-добре да се съхраняват?
В хладилника?
На терасата, но там е голяма жега ( южна, остъклена )?
Благодаря.
Ъ-ъ-ъ кой каза, че кълве?
BZI написа:моите ги държа в хладилника.........

Не е нужно. И на терасата да ги съхраняваш (южна, остъклена), пак нищо няма да им стане.
- sandy
- ще става разбирач
Dedy написа:BZI написа:моите ги държа в хладилника.........![]()
![]()
![]()
![]()
Не е нужно. И на терасата да ги съхраняваш (южна, остъклена), пак нищо няма да им стане.

Е това е, няма да се притеснявам!
Ъ-ъ-ъ кой каза, че кълве?
-
- вече хвърля и на тежко
За мен сенсас са най добри няма да съжаляваш
-
- научил се да хвърля
Привет !
Колеги, имам една опаковка от един ароматизатор ,но през студените месеци рядко ходих за мирна риба и не съм го употребявал досега.
Искам да питам знаещите дали е удачно ползването на вердевасовия ароматизатор Sensas - Aromix Bloodworm към захранката през лятото ? Доколкото знам този вид стръв е типично зимна и незнам дали няма да има обратен ефект през топлите дни на годината. Другото което ми идва на идея е да си дипвам белите червеи с него .
Колеги, имам една опаковка от един ароматизатор ,но през студените месеци рядко ходих за мирна риба и не съм го употребявал досега.
Искам да питам знаещите дали е удачно ползването на вердевасовия ароматизатор Sensas - Aromix Bloodworm към захранката през лятото ? Доколкото знам този вид стръв е типично зимна и незнам дали няма да има обратен ефект през топлите дни на годината. Другото което ми идва на идея е да си дипвам белите червеи с него .
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Вердеваса подлудява рибите целогодишно,просто го има по магазините само зимно време,защото тогава се люпат личинките на мушиците.Би трябвало и ароматизатора да си работи,ама това ще го каже някой,който го е пробвал.Аз мисля,че няма да изгониш рибата,ако сложиш от него в захранката. 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- разбира нещата
Ще слагаш в захранката ама така по скъпернически.......... Иначе по принцип ароматизатора се сипва в заранката едно към 3 или 4. По принцип естествения вердевас няма миризма, това което побърква рибата е цветът му и играта която прови във водата.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Кой ароматизатор се сипва 1 към 3 ?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
почти всички на сенсас.......една бутилка е за 4 кила храна. един пакет карпикс е за 3 кила.chirusa_bg написа:Кой ароматизатор се сипва 1 към 3 ?

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Така вече е ОК, че 1към3 ще рече 1кг аромат и 3кг храна, та се стреснахBZI написа:почти всички на сенсас.......една бутилка е за 4 кила храна. един пакет карпикс е за 3 кила.chirusa_bg написа:Кой ароматизатор се сипва 1 към 3 ?

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- svetlio86
- ще става разбирач
Аз на МВД съм ползвал сухия , който доколкото прочетох е накаква кръв и имаше феноменален успех при мач риболов на каракуда и шаран , а др който съм ползвал е ванилия течен и също имах добри резултати!!А на сенсас използвах течен карамел за царевицата си за подхранка и даде добър резултат на амур и шаран!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

-
- научил се да хвърля
Здравейте ! Наскоро получих изненадващ подарък от комплект ароматизатори ето ги и тях:
2 течни
Sensas - Aromix Bloodworm
Sensas - Aromix Earthworm
и един сух
Marcel Van Den Eynde - Bloedmeal
Понеже досега не съм ползвал и имам нужда от съвет дали може да се смесват?По принцип ползвам ароматни захранки и не ми се е налагало да купувам подобни добавки.Решил съм да добавям от трите по една капачка на 1 кг захранка.Бихте ли ме посъветвали дали ще има така ефект
2 течни
Sensas - Aromix Bloodworm
Sensas - Aromix Earthworm
и един сух
Marcel Van Den Eynde - Bloedmeal
Понеже досега не съм ползвал и имам нужда от съвет дали може да се смесват?По принцип ползвам ароматни захранки и не ми се е налагало да купувам подобни добавки.Решил съм да добавям от трите по една капачка на 1 кг захранка.Бихте ли ме посъветвали дали ще има така ефект