напредвара за победа.......

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

напредвара за победа.......

Мнение от butnik »

Обърках им броя вече.Както и да е-ще е в близост до Пловдив,вчера бях там на разузнаване с един приятел от форума.Домакините ни посрещнаха много любезно с бутилка шуменско и бонус -без такса.Благодарни хора имало,привлекли сме много хора на тоя водоем с репортажа от миналата напредвара на него.Риболова ще е свободен стил,който каквото има-щека,мач.болонезе,директен ,за фидер няма да е удобен,поради малкия му рамер,но защо пък не.Работата с домакините е "опекана",днес би трябвало да им доставят още риба,само за едно се чудя-дали да е следващата неделя-26.07 или на 09.08.За 1 и 2.08. не става,че има републикански турнир на канала,знам,че доста от вас ще бъдат на него,да подкрепяме наши симпатизанти.Очаквам записвания,а Коцето като се прибере живот и здраве утре ще доуточним и датата.Вчера риболова беше капризен,той си е такъв на водоема,плахи взимания,а има риба,един изваден шаран и 10-15 каракуди,за времето след 17ч.Сутринта може да е по-различно,ако има желаещи утре да идем по раничко да пробваме да пише в темата.По-късно ще кача и снимки да ви припомня за него,че Васко-Xsenohak вчера ми отремонтира компа и не съм качил програмите за сваляне на снимки от мобилния.Васко ,мерси приятелю за компа.Ако решиш да участваш белия е от мен. :wink:
Изображение
това е мястото
Последно промяна от butnik на Съб Юли 18, 2009 7:22 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Re: напредвара за победа.......

Мнение от CrossFire »

:smt038
Там ще съм на указаната дата !
Няма да имам възможност за утре, понеже съм на работа. Малко напън преди отпуската :)
Миналият път подцених много водоема, но този път ще съм прецизен. Ще разпъна щеката, но първо май ще мина през фитнеса, ако не съм си направил гредата до тогава. :lol:
Изображение
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

butnik написа:Обърках им броя вече.Както и да е-ще е в близост до Пловдив,вчера бях там на разузнаване с един приятел от форума.Домакините ни посрещнаха много любезно с бутилка шуменско и бонус -без такса.Благодарни хора имало,привлекли сме много хора на тоя водоем с репортажа от миналата напредвара на него.Риболова ще е свободен стил,който каквото има-щека,мач.болонезе,директен ,за фидер няма да е удобен,поради малкия му рамер,но защо пък не.Работата с домакините е "опекана",днес би трябвало да им доставят още риба,само за едно се чудя-дали да е следващата неделя-26.07 или на 09.08.За 1 и 2.08. не става,че има републикански турнир на канала,знам,че доста от вас ще бъдат на него,да подкрепяме наши симпатизанти.Очаквам записвания,а Коцето като се прибере живот и здраве утре ще доуточним и датата.Вчера риболова беше капризен,той си е такъв на водоема,плахи взимания,а има риба,един изваден шаран и 10-15 каракуди,за времето след 17ч.Сутринта може да е по-различно,ако има желаещи утре да идем по раничко да пробваме да пише в темата.По-късно ще кача и снимки да ви припомня за него,че Васко-Xsenohak вчера ми отремонтира компа и не съм качил програмите за сваляне на снимки от мобилния.Васко ,мерси приятелю за компа.Ако решиш да участваш белия е от мен. :wink:
butnik написа:ако има желаещи утре да идем по раничко да пробваме да пише в темата
Къде и в колко часът
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Пиши ме и мен миналия път мислих,че ще се прибирам с Владо и Богито ама след онов исфърчаха набързо и неможах да ти дам парата за червейте,за което ти се извинявам :!: Иначе няма да мога да дойда и аз утре,че неска ги наскубах мощно на един водоем и ми мина мерака за риболов тея дни :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Данчо,имаш ЛС.Наско,не се коси за белия,ще почерпиш по бира и си пускай скайпа,че ще ти дърпам ушите. :D
Местата са за около 15-18,души,ако желаещите са повече, има възможност да ги увеличим.Ще има два сектора-един за щеки и другия свободно избираем в смисъл мач,боло, директен.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

butnik написа:Данчо,имаш ЛС.Наско,не се коси за белия,ще почерпиш по бира и си пускай скайпа,че ще ти дърпам ушите. :D
Местата са за около 15-18,души,ако желаещите са повече, има възможност да ги увеличим.Ще има два сектора-един за щеки и другия свободно избираем в смисъл мач,боло, директен.
Значи 2 бири щото пак ще те ангажирам за състезанието за една 100-тарка :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
kiro pitona
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kiro pitona »

бат ице пишиме и мен , от кога чакам една натпревара на плувка аиде чеме сарбят рацете
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от borislavvasilev »

и аз съм там зная мястото и язовира ми е доста доста познат там СЪМ със сигорност чакам да кажете кога :wink:
Изображение
БАЙ-100-ЯН
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Там сме............., без изцепки вмой стил .........
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Бройте ме и мен.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

1..........-щека
2.Коцето-щека
3.Наско
4.Киро големия змиор :D -щека
5.Богито-щека
6.Наско оргазма опс екстаза :D
7.Борето Василев
8.Данчо Марков
9.Митака-огъня-щека
10.Ники Ангелов
11.Фугата
12.Ники Дончев
1.Теди
14.Емо боб-щека
15.Sony
16.Светослав
17.Хоуплес-1
18.Хоуплес -2
19.Владо-Binder
20.Морския хищник,страшилището на платики,изкормвача на платерини,безкомпромисния ловец на алаи-SHARK77-щека
И това беше последния участник засега.След като посетя водоема в края на седмицата ще направя една обиколка,за да се прецени дали ще има място за още някой колега.До края на седмицата ще уточним и парите които ще се събират на место.
Последно промяна от butnik на Съб Авг 01, 2009 5:47 am, променено общо 8 пъти.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

[quote="butnik"]1..........
2......
3.Наско
4......
5.......
6.Наско оргазма опс екстаза :D
7.........
8.......
9.........
10.......

БОНЗАЙ :lol: :lol: Мерси за похвалите ама лошото е,че няма моми да го видят :lol: :lol: :lol:
А кой е адаша ?
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Снощи се чух със стопаните на водоема,вчера са пуснали доволно количество риба,основно шаран.Чакам Коцето да се прибере и да вземем решение за коя неделя ще сме готови.
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от borislavvasilev »

butnik написа:Снощи се чух със стопаните на водоема,вчера са пуснали доволно количество риба,основно шаран.Чакам Коцето да се прибере и да вземем решение за коя неделя ще сме готови.
ако е възможно да не е тази която идва а следващата? :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
БАЙ-100-ЯН
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

butnik написа:Снощи се чух със стопаните на водоема,вчера са пуснали доволно количество риба,основно шаран.Чакам Коцето да се прибере и да вземем решение за коя неделя ще сме готови.
Чакаме за датата
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”