Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

напредвара за победа.......
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
напредвара за победа.......
Обърках им броя вече.Както и да е-ще е в близост до Пловдив,вчера бях там на разузнаване с един приятел от форума.Домакините ни посрещнаха много любезно с бутилка шуменско и бонус -без такса.Благодарни хора имало,привлекли сме много хора на тоя водоем с репортажа от миналата напредвара на него.Риболова ще е свободен стил,който каквото има-щека,мач.болонезе,директен ,за фидер няма да е удобен,поради малкия му рамер,но защо пък не.Работата с домакините е "опекана",днес би трябвало да им доставят още риба,само за едно се чудя-дали да е следващата неделя-26.07 или на 09.08.За 1 и 2.08. не става,че има републикански турнир на канала,знам,че доста от вас ще бъдат на него,да подкрепяме наши симпатизанти.Очаквам записвания,а Коцето като се прибере живот и здраве утре ще доуточним и датата.Вчера риболова беше капризен,той си е такъв на водоема,плахи взимания,а има риба,един изваден шаран и 10-15 каракуди,за времето след 17ч.Сутринта може да е по-различно,ако има желаещи утре да идем по раничко да пробваме да пише в темата.По-късно ще кача и снимки да ви припомня за него,че Васко-Xsenohak вчера ми отремонтира компа и не съм качил програмите за сваляне на снимки от мобилния.Васко ,мерси приятелю за компа.Ако решиш да участваш белия е от мен. 

това е мястото

това е мястото
Последно промяна от butnik на Съб Юли 18, 2009 7:22 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- CrossFire
- разбира нещата
Re: напредвара за победа.......

Там ще съм на указаната дата !
Няма да имам възможност за утре, понеже съм на работа. Малко напън преди отпуската

Миналият път подцених много водоема, но този път ще съм прецизен. Ще разпъна щеката, но първо май ще мина през фитнеса, ако не съм си направил гредата до тогава.

-
- сериозен играч
butnik написа:Обърках им броя вече.Както и да е-ще е в близост до Пловдив,вчера бях там на разузнаване с един приятел от форума.Домакините ни посрещнаха много любезно с бутилка шуменско и бонус -без такса.Благодарни хора имало,привлекли сме много хора на тоя водоем с репортажа от миналата напредвара на него.Риболова ще е свободен стил,който каквото има-щека,мач.болонезе,директен ,за фидер няма да е удобен,поради малкия му рамер,но защо пък не.Работата с домакините е "опекана",днес би трябвало да им доставят още риба,само за едно се чудя-дали да е следващата неделя-26.07 или на 09.08.За 1 и 2.08. не става,че има републикански турнир на канала,знам,че доста от вас ще бъдат на него,да подкрепяме наши симпатизанти.Очаквам записвания,а Коцето като се прибере живот и здраве утре ще доуточним и датата.Вчера риболова беше капризен,той си е такъв на водоема,плахи взимания,а има риба,един изваден шаран и 10-15 каракуди,за времето след 17ч.Сутринта може да е по-различно,ако има желаещи утре да идем по раничко да пробваме да пише в темата.По-късно ще кача и снимки да ви припомня за него,че Васко-Xsenohak вчера ми отремонтира компа и не съм качил програмите за сваляне на снимки от мобилния.Васко ,мерси приятелю за компа.Ако решиш да участваш белия е от мен.
Къде и в колко часътbutnik написа:ако има желаещи утре да идем по раничко да пробваме да пише в темата
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пиши ме и мен миналия път мислих,че ще се прибирам с Владо и Богито ама след онов исфърчаха набързо и неможах да ти дам парата за червейте,за което ти се извинявам
Иначе няма да мога да дойда и аз утре,че неска ги наскубах мощно на един водоем и ми мина мерака за риболов тея дни 

Без риболов няма любов !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Данчо,имаш ЛС.Наско,не се коси за белия,ще почерпиш по бира и си пускай скайпа,че ще ти дърпам ушите. 
Местата са за около 15-18,души,ако желаещите са повече, има възможност да ги увеличим.Ще има два сектора-един за щеки и другия свободно избираем в смисъл мач,боло, директен.

Местата са за около 15-18,души,ако желаещите са повече, има възможност да ги увеличим.Ще има два сектора-един за щеки и другия свободно избираем в смисъл мач,боло, директен.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Значи 2 бири щото пак ще те ангажирам за състезанието за една 100-таркаbutnik написа:Данчо,имаш ЛС.Наско,не се коси за белия,ще почерпиш по бира и си пускай скайпа,че ще ти дърпам ушите.

Без риболов няма любов !
-
- научил се да хвърля
бат ице пишиме и мен , от кога чакам една натпревара на плувка аиде чеме сарбят рацете
-
- разбира нещата
и аз съм там зная мястото и язовира ми е доста доста познат там СЪМ със сигорност чакам да кажете кога 

БАЙ-100-ЯН
-
- разбира нещата
Там сме............., без изцепки вмой стил .........

- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Бройте ме и мен.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
1..........-щека
2.Коцето-щека
3.Наско
4.Киро големия змиор
-щека
5.Богито-щека
6.Наско оргазма опс екстаза
7.Борето Василев
8.Данчо Марков
9.Митака-огъня-щека
10.Ники Ангелов
11.Фугата
12.Ники Дончев
1.Теди
14.Емо боб-щека
15.Sony
16.Светослав
17.Хоуплес-1
18.Хоуплес -2
19.Владо-Binder
20.Морския хищник,страшилището на платики,изкормвача на платерини,безкомпромисния ловец на алаи-SHARK77-щека
И това беше последния участник засега.След като посетя водоема в края на седмицата ще направя една обиколка,за да се прецени дали ще има място за още някой колега.До края на седмицата ще уточним и парите които ще се събират на место.
2.Коцето-щека
3.Наско
4.Киро големия змиор

5.Богито-щека

7.Борето Василев
8.Данчо Марков
9.Митака-огъня-щека
10.Ники Ангелов
11.Фугата
12.Ники Дончев
1.Теди
14.Емо боб-щека
15.Sony
16.Светослав
17.Хоуплес-1
18.Хоуплес -2
19.Владо-Binder
20.Морския хищник,страшилището на платики,изкормвача на платерини,безкомпромисния ловец на алаи-SHARK77-щека
И това беше последния участник засега.След като посетя водоема в края на седмицата ще направя една обиколка,за да се прецени дали ще има място за още някой колега.До края на седмицата ще уточним и парите които ще се събират на место.
Последно промяна от butnik на Съб Авг 01, 2009 5:47 am, променено общо 8 пъти.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
[quote="butnik"]1..........
2......
3.Наско
4......
5.......
7.........
8.......
9.........
10.......
БОНЗАЙ
Мерси за похвалите ама лошото е,че няма моми да го видят
А кой е адаша ?
2......
3.Наско
4......
5.......

7.........
8.......
9.........
10.......
БОНЗАЙ

А кой е адаша ?

Без риболов няма любов !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Снощи се чух със стопаните на водоема,вчера са пуснали доволно количество риба,основно шаран.Чакам Коцето да се прибере и да вземем решение за коя неделя ще сме готови.
-
- разбира нещата
ако е възможно да не е тази която идва а следващата?butnik написа:Снощи се чух със стопаните на водоема,вчера са пуснали доволно количество риба,основно шаран.Чакам Коцето да се прибере и да вземем решение за коя неделя ще сме готови.

БАЙ-100-ЯН
-
- сериозен играч
Чакаме за дататаbutnik написа:Снощи се чух със стопаните на водоема,вчера са пуснали доволно количество риба,основно шаран.Чакам Коцето да се прибере и да вземем решение за коя неделя ще сме готови.
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..