Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Ивайловград
Модератор: sapuna
Не се притеснявай, хич не е късно. Абе трябва да се опитва докато времето позволява ............. и здравия разумkalin73 написа:Искам да попитам. Ще имам вазможност да отида за една седмица от 1. 10 да побу4кам ама се притеснявам да не е малко късно за сомец какво ще кажете дали няма да истине много водата.И успехи на вси4ки готини пи4ове. ДЕДО ПОПЕ И ДА ДАВАШ ИНФО МНОГО ХОРА РАЗ4ИТАТ НА ТОВА.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
-
- сериозен играч
и аззззззззззззззз утре събале съм във водата !!! няма късно Калине...докрая на септември си е ТАМАН...той и без това закъсня тая година ...хвърли късно хайвера навсякъде в БГ. тия дъждове пролетта го объркаха...но сега ще дава и все по силно ще е! така че охооо още циганското лято не е почнало...действай и кажи къде ще ходиш ?
виж Торбалан как каза

и ти благодаря за подкрепата....докато не се намесите и вие...е тия скапаняци ще си веят коня яко тук !!! трябва яка метла...тоя раздел е за професионалисти минали през всичко в риболова, а не за тях !!!
и ако искат да четат и да се учат е добре ма айде да си спестят тъпите и заядливи въпросчета за хора от техното ниво !!!
виж Торбалан как каза

и ти благодаря за подкрепата....докато не се намесите и вие...е тия скапаняци ще си веят коня яко тук !!! трябва яка метла...тоя раздел е за професионалисти минали през всичко в риболова, а не за тях !!!
и ако искат да четат и да се учат е добре ма айде да си спестят тъпите и заядливи въпросчета за хора от техното ниво !!!
Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
аз ли...аз имам вила там...а шетам по целия гьол с лодката...може и да си ме видял без да знаеш че съм аз...обади ми се...на лично ти пускам номера на божията дръжка
мисли за стъв а не за сом...щото това е най голямия ми проблем...болен съм...ходя на майната си за скапаните рибки за стръв

мисли за стъв а не за сом...щото това е най голямия ми проблем...болен съм...ходя на майната си за скапаните рибки за стръв

Господ може всичко чада мой !
- kalins
- научил се да хвърля
Цитат на Анатемосания
"а дали сме добри сомаджий "някой" ами незнам....колко сома хвана ти тая година...??? я да чуя ??? мойте са доста вече....или викаш...и това не е от значение....е тия който стоиме по много и по много ловиме, а за теб незнам как е ??? май не се вястна тая година....и резултата е.....плачевен, а ???"
Само да ТИ кажа,че до сега имам хванати 33 сома.Между тях има такива по 2-3кг,и по 4-5кг,и по 6-7 и по 8-10кг.Това са риби хванати от 5 излета за по 2-3 дни.
"а дали сме добри сомаджий "някой" ами незнам....колко сома хвана ти тая година...??? я да чуя ??? мойте са доста вече....или викаш...и това не е от значение....е тия който стоиме по много и по много ловиме, а за теб незнам как е ??? май не се вястна тая година....и резултата е.....плачевен, а ???"
Само да ТИ кажа,че до сега имам хванати 33 сома.Между тях има такива по 2-3кг,и по 4-5кг,и по 6-7 и по 8-10кг.Това са риби хванати от 5 излета за по 2-3 дни.
Добре е да си добър
Ами що си забравил фотоапаратчето бре колега , или за него нямаше място във багажника от толкова много сомове ?kalins написа: до сега имам хванати 33 СОМА.Между тях има такива по 2-3кг,и по 4-5кг,и по 6-7 и по 8-10кг.Това са риби хванати от 5 излета за по 2-3 дни.

А за тия богатия български език е предвидил и съществуването на умалителна форма , СОМЧЕТАпо 2-3кг,

На платено не одим !
kalins написа:Нямам фотоапарат

СКОБАР 960 гр. , измерен във селския смесен магазин
На тази снимка съм аз на 13 год. , а снимката е правена през далечната 1964 год. на Негован , тогава ходехме на риба със пръчки от ГДР и фотоапарати от СССР , ама имаше какво да снимаме , проблема по онова време беше дали ще си изкараме куките или някоя риба ще ги отнесе със себе си ..

На платено не одим !