Изработка на въдица

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Ivo
новобранец
новобранец

Изработка на въдица

Мнение от Ivo »

Някой ако знае как да си направя въдица "ръчна изработка"ще съм
му много благодарен.На скоро се зарибих да си изработя такава.Благодаря предварително. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Знам и ще ти кажа ама първо ми кажи на колко си години?
Ivo
новобранец
новобранец

Изработка на въдица

Мнение от Ivo »

Аз съм на 16 години,но не разбирам какво общо има с това?
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Ами и аз предположих ,че си там някъде.Щото вие младите искате всичко на веднъж .И сом голям да хванеш и въдица да си направиш .Ама не става само с мераци ,иска се и много познания .Е например за една въдица ти трябва една книга поне да прочетеш(как се правят въдици) после трябва да знаеш каква въдица искаш да си направиш каква акция да има и т.н.После ти трябват заготовки които в България не се намират лесно, а и няма такъв избор.И накрая ако намериш всичко ще се окаже ,че е по скъпо от това да си купиш въдица от магазина.......После гледам започваш направо от сомовете ...ми то бате това е виш пилотаж .....Отиди в подфорума за риболова на сом и изчети всичко па после пускай теми и питай...... :wink: :lol:
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

Защо бе, евала на младия колега.
Че малко прибързва е вярно, ама може да има много голям мерак. Казвам го, защото и аз като бях малък бях в неговото положение, нямаше кой да ми каже туй-онуй. Сега ни най-малко не смея да твърдя, че съм много опитен, но удоволствието горе-долу си го правя. :wink:
То и аз не знам къде да се пиша - при младите или при старите(на 33 години съм :?: ), но моят мерак не отслабва изобщо никога :!:
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Аватар
ribolovec2
новобранец
новобранец

Мнение от ribolovec2 »

aaa
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”