Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Изработка на въдица
Модератор: emo vasilev
Изработка на въдица
Някой ако знае как да си направя въдица "ръчна изработка"ще съм
му много благодарен.На скоро се зарибих да си изработя такава.Благодаря предварително.

му много благодарен.На скоро се зарибих да си изработя такава.Благодаря предварително.

- barutchiata ©
- Администратор
Изработка на въдица
Аз съм на 16 години,но не разбирам какво общо има с това?
- barutchiata ©
- Администратор
Ами и аз предположих ,че си там някъде.Щото вие младите искате всичко на веднъж .И сом голям да хванеш и въдица да си направиш .Ама не става само с мераци ,иска се и много познания .Е например за една въдица ти трябва една книга поне да прочетеш(как се правят въдици) после трябва да знаеш каква въдица искаш да си направиш каква акция да има и т.н.После ти трябват заготовки които в България не се намират лесно, а и няма такъв избор.И накрая ако намериш всичко ще се окаже ,че е по скъпо от това да си купиш въдица от магазина.......После гледам започваш направо от сомовете ...ми то бате това е виш пилотаж .....Отиди в подфорума за риболова на сом и изчети всичко па после пускай теми и питай......

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Защо бе, евала на младия колега.
Че малко прибързва е вярно, ама може да има много голям мерак. Казвам го, защото и аз като бях малък бях в неговото положение, нямаше кой да ми каже туй-онуй. Сега ни най-малко не смея да твърдя, че съм много опитен, но удоволствието горе-долу си го правя.
То и аз не знам къде да се пиша - при младите или при старите(на 33 години съм
), но моят мерак не отслабва изобщо никога 
Че малко прибързва е вярно, ама може да има много голям мерак. Казвам го, защото и аз като бях малък бях в неговото положение, нямаше кой да ми каже туй-онуй. Сега ни най-малко не смея да твърдя, че съм много опитен, но удоволствието горе-долу си го правя.

То и аз не знам къде да се пиша - при младите или при старите(на 33 години съм

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...