Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Какво правят рибари в Южния парк в София?
Модератор: dantho.mihov
- bobsana
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Какво правят рибари в Южния парк в София?
Аз мисля, че там е забранено. Та нали е парк. Преди години на коричка хляб и на торен вадех чудесни шарани и линове там. Ако някой знае дали наистина е забранено да каже
-
- ще става разбирач
Predi 10-15 godini /biah malak/ vseki den kisneh tam
, no i vseki den ni goneha kukite. Tam e idealno razni deca da se uchat da loviat ribi. Men vinagi me e draznilo iako, che goniat decata deto kisnat s po edna pluvka. Opredeleno nikoi ot stopanite na parka ne e pusnal edna ribka v tezi lokvi!Vsichkata riba e puskana samo ot ribari.
Viarno, che ima niakakvi darti galoshi deto loviat tam, no te mi izglejdat smeshni na tia godini

Viarno, che ima niakakvi darti galoshi deto loviat tam, no te mi izglejdat smeshni na tia godini

и аз като малък не съм си тръгвал преди 10 от парка. Ловях си каракуди, лин и щуки. Сега даже за патешкото езеро даваха по телевизията разни пичове които ловят там, как сами си го зарибяват периодично 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
-
- новобранец
-
- новобранец
ами на осморката и на това адски плиткото отстрани което в в горичката на каракудка, но това беше доста отдавна и последните ми ходения са били безрезултатни 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Re: Какво правят рибари в Южния парк в София?
Ами да ти кажа , нищо че е парк за сега не е забранено . Пламен Панталеев проведе доста обширна дискусия по въпроса ама за сега гьолчетата в парка си отават с неизяснен статут . Имаше много коментари за това трябва или не трябва да се лови там . Интересното е че в повечето се намира все още по някоя рибка ( основно слънчак де ) но само благодарение на добросъвестни колеги който зарибяват от време на време по собствено желание и на своя сметка . Другото е че дори по време на забраната никой няма да ти забрани да ловиш там , също поради причината за статута . Това с шараните и линовете е малко като тото но все още може да имаш късмет да хванеш някой , в някой от гьолчетата наистина има щука но за хващането и е нужен невероятен късметbobsana написа:Аз мисля, че там е забранено. Та нали е парк. Преди години на коричка хляб и на торен вадех чудесни шарани и линове там. Ако някой знае дали наистина е забранено да каже

НАСЛУКА!!!
Аз съм на мнение, че трябва да се обърне внимание на тези езера. Да не се забранът, но да имат някаквя поддръжка. Нали децата трябва да се учат на риболов, а не да се захващат с други работи. Аз от малък ходя на тез езера и там съм отраснал. Сега от 3-4 год не съм ходил за риба, но често минавам да ги видя.
Павка, аз го познавам Пламен и на скоро пак го видях да пуска риба, както и аз правя, но езерата вече са западнали и много тинясали, а и ходят много хора.
Павка, аз го познавам Пламен и на скоро пак го видях да пуска риба, както и аз правя, но езерата вече са западнали и много тинясали, а и ходят много хора.
-
- новобранец
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Какво правят рибари в Южния парк в София?
Лично аз съм на 14 години и всеки летен ден съм там.И мога да кажа че там на осморката има линове червеноперки и то доста добри лично аз съм хващал и ако някои пробва и дано и той има късмет!