Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Внимание!
Внимание!
naRiba.com

Форум

Тръгвам към морето-имам ВЪПРОСИ
Модератор: emo vasilev
-
- научил се да хвърля
Re: Тръгвам към морето-имам ВЪПРОСИ
Reo мерси за подробната информация.По реките сигурно няма да отида,най съм мераклия да прасна някое зарганче ще бъде голям кеф!
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Някой скоро пробвал ли е какво излиза на Фичоза?
вчера бях в синеморец и колегите казват че почти няма риба .На лодкостоянката им дава платерина като се завърти хубаво.Пробваи и на реката.Проблема е че там няма магазин за стръв.Наи близкия ти е в ахтопол.Фори написа:На Синеморец имам ли шансове за нещо смислено другата седмица? С каяка ще съм.
Хубаво място има на края на царево след за вода за лодки .Имали сме доста успешни излети там.Дава и едра платерина.На маслен нос местата са доста но последния път нямаше нищо.вълк1 написа:Здравейте колеги.Другата седмица отивам на Лозенец.Стягам си две въдички едната на бомбарда другата на дъно .Ако може да ми помогнете за местата за риболов в радиус 20-30км ще ви бъда много благодарен.
От там след варвара преди ахтопол на скалите дава зарган.Мястото е точно преди моста по пътя за ахтопол.Ако ти се разхожда може и до синеморец да отидеш.
Здравейте всички.
От 1 до 6 Септ отиваме с приятели на Св. Константин и Елена. Какво можем да търсим по това време там и наблизо, къде, на какво, по кое време от деня? Последно там сме били преди 6-7 години и сме правили приличен риболов, но не знаем сега как е дереджето... Благодарим предварително на всеки, който може да ни бъде полезен.
От 1 до 6 Септ отиваме с приятели на Св. Константин и Елена. Какво можем да търсим по това време там и наблизо, къде, на какво, по кое време от деня? Последно там сме били преди 6-7 години и сме правили приличен риболов, но не знаем сега как е дереджето... Благодарим предварително на всеки, който може да ни бъде полезен.
Миналата година и аз по същото време бях там. Търси буната на НОЙ. Сутрин рано дава зарган и платерина на бомбарда. За тая година по-актуално инфо да ти дадат варналии.allfisher написа:От 1 до 6 Септ отиваме с приятели на Св. Константин и Елена. Какво можем да търсим по това време там
Колеги варналии, дайте инфо и съвети. Тоя риболов го чакаме доста време! Пък ако някой дойде по това време там, живот и здраве, да пише, ще пием по едно...карид написа:Миналата година и аз по същото време бях там. Търси буната на НОЙ. Сутрин рано дава зарган и платерина на бомбарда. За тая година по-актуално инфо да ти дадат варналии.allfisher написа:От 1 до 6 Септ отиваме с приятели на Св. Константин и Елена. Какво можем да търсим по това време там
- SILVESTER
- ще става разбирач
Така сега малко уточнение,буната на НОЙ не е въобще на Свети Константин,а е по на север към златните.allfisher написа:Колеги варналии, дайте инфо и съвети. Тоя риболов го чакаме доста време! Пък ако някой дойде по това време там, живот и здраве, да пише, ще пием по едно...карид написа:Миналата година и аз по същото време бях там. Търси буната на НОЙ. Сутрин рано дава зарган и платерина на бомбарда. За тая година по-актуално инфо да ти дадат варналии.allfisher написа:От 1 до 6 Септ отиваме с приятели на Св. Константин и Елена. Какво можем да търсим по това време там
В свети Константин има няколко мосчета от които можеш да ловиш,както и едно яхтено,което така и не стана такова,там ще ти е най удачно според мен.Най лесно ще го намериш като попиташ някой за Гранд хотел Варна(Шведския както някой го знаят)и като тръгнеш от него към морето и ще видиш яхтеното за което ти говоря.
Значи по това време за което питаш можеш да се надяваш на Зарган,Илария,Сафридче вечер на плувка.
На пазарската алея на комплекса има 2-3 магазинчета(силно казано)където продават въдици,готови такъми за различен морски риболов и морски червей пресен.Цените са с 1-2 лева над тези във Варна(но ако сметнеш билетчето до града-пак толкова ще ти излезе)
Успех и да пишеш за резултата.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Колега SYLVESTER, благодаря ти.
Знам го щведския. Такъми-дал Господ. Виж за стръв - ще търсим.
Ловили сме преди пак на нещо като яхтено пристанище, но не е под Гранд хотела, а на другия /северния/ край - след х-л Палас. Срещу х-л Марина също има мост, където съм виждал колеги, даже колежки, да мятат. Илария и дребосък. С корабче навътре - сафрид. Но това - преди време.
По това време - началото на Септ - какво излиза и по кое време? На бомбарда /каква/, на каква стръв? На дъно дава ли нещо?
Бъди жив и здрав.
Знам го щведския. Такъми-дал Господ. Виж за стръв - ще търсим.
Ловили сме преди пак на нещо като яхтено пристанище, но не е под Гранд хотела, а на другия /северния/ край - след х-л Палас. Срещу х-л Марина също има мост, където съм виждал колеги, даже колежки, да мятат. Илария и дребосък. С корабче навътре - сафрид. Но това - преди време.
По това време - началото на Септ - какво излиза и по кое време? На бомбарда /каква/, на каква стръв? На дъно дава ли нещо?
Бъди жив и здрав.
- Моряка
- кандидат преподавател
allfisher стръвта е морски червей,бомбарди е добре да имаш и плаваща и бавно потъваща и потъваща,пък на място гледай кой на какво лови и който взема копираш 

А сега де? 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Яхтеното на св.Константин и Елена също си има много добра буна,а малко по на север е буната на Ной.Разлика 5 мин пеш.
А относно рибата,ами очакваме вече почти всички видове,така че имай в предвид и чепаретата,и блесните,воблери и т.н.
Дънна може да имаш успех на попчета,барбуна,дракон,както и кефалови.
Плувка и бомбарда - заграна,кефалови и още нещо.
Така че се приготви за интензивен риболов,
а ще получиш каквото Нептун ти отпусне.
А относно рибата,ами очакваме вече почти всички видове,така че имай в предвид и чепаретата,и блесните,воблери и т.н.
Дънна може да имаш успех на попчета,барбуна,дракон,както и кефалови.
Плувка и бомбарда - заграна,кефалови и още нещо.
Така че се приготви за интензивен риболов,

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Много добро!!!КИРО написа: Така че се приготви за интензивен риболов,
Ето, че и аз цъфвам с въпросче 
Ще "бунгалувам" в КК "Камчия" и съответният въпрос е - накъде да се ориентирам по плажа и за какво? Кефалови на дъно или на бомбарда и за заргана? Нейде по плажа или да намеря някой по каменист нос? Има ли смисъл да грабвам и хавайското копие?
Ох... те станаха няколко въпросите, но.. се надявами така да получа отговори

Ще "бунгалувам" в КК "Камчия" и съответният въпрос е - накъде да се ориентирам по плажа и за какво? Кефалови на дъно или на бомбарда и за заргана? Нейде по плажа или да намеря някой по каменист нос? Има ли смисъл да грабвам и хавайското копие?
Ох... те станаха няколко въпросите, но.. се надявами така да получа отговори

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Благодаря на всички колеги за съветите по предишния ми въпрос.
Извинявам се предварително за следния въпрос, който сигурно е много тъп, но е важен за планирането на всеки един излет. КАК ВЛИЯЕ ЛОШОТО ВРЕМЕ при морския риболов? За сладководния горе-долу ми е ясно, но нямам никаква идея как е при морския. Има ли плюсове, какво да се прави и търси или само да наблягаме на
?
Бъдете живи и здрави и наслука!

Извинявам се предварително за следния въпрос, който сигурно е много тъп, но е важен за планирането на всеки един излет. КАК ВЛИЯЕ ЛОШОТО ВРЕМЕ при морския риболов? За сладководния горе-долу ми е ясно, но нямам никаква идея как е при морския. Има ли плюсове, какво да се прави и търси или само да наблягаме на

Бъдете живи и здрави и наслука!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Трудно е да се отговори.Има тема " Времето и риболова ",но и аз не съм чел много в нея,
може да има отговори.
Е,ако вали,има силен вятър-ясно че се набляга на удоволствието покрай масата.
Иначе през другото време може да се пробва на всичко.
може да има отговори.
Е,ако вали,има силен вятър-ясно че се набляга на удоволствието покрай масата.
Иначе през другото време може да се пробва на всичко.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА