Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Качествени чепарета

Мнение от dobria1 »

и още нещо да запитам ако може,каква марка са куките :wink: :wink:

наистина е добре направено,и те уверявам че ще работи,с онова червеното от снимката която качих доста добре се представи неочаквано дори за мен :wink: :wink: :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mrhunday »

Зелената и червена перушина ми ги даде един човек когато ходих на почивка не знам от какво.Куките съм почти сигурен че са мустад,бидемите са от 0.159 флурокарбон,а майката от 0.20.
А и аз съм си малко новак,но непонасям грозни неща и понякога ми се случва една кука да я връзвам по 4-5 пъти докато се получи както трябва и ми отнема поне два часа и половина да го направя.

П.С:Ако искаш пусни една тема за боядисване на пера може да има някакъв начин,но съм виждал по магазините за сувенири цветни пера или разни индиански шапки с много пъстри пера по тях.
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mrhunday »

lefi написа:еее,колега ,убийствени са ,жестоки а и казваш 3 харипа...има ли начин и аз например да имам такова нещо.дай нишан как мога да се сдобия с 20-30 чепарета.
С дълги часове на връзване и ядове. :D
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

mrhunday написа: П.С:Ако искаш пусни една тема за боядисване на пера може да има някакъв начин,но съм виждал по магазините за сувенири цветни пера или разни индиански шапки с много пъстри пера по тях.
Боядисвайте ги тука,няма смисъл чак от тема.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

mrhunday написа:
lefi написа:еее,колега ,убийствени са ,жестоки а и казваш 3 харипа...има ли начин и аз например да имам такова нещо.дай нишан как мога да се сдобия с 20-30 чепарета.
С дълги часове на връзване и ядове. :D
така е и аз от тази година се занимавам с това но като вържеш няколко куки се свиква(9-та кутиика съм отворил 900бр)
удоволствието е голямо...
ето нещо прясно
Изображение

е това е простира но най мъка е качването на майка :( :(

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Може ли да питам,колеги с практика на ловене на зъбатковци(чернокопи)това чудо дали ще има успехи

може би това е за друга тема не тук

Изображение
Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

dobria1 написа:Може ли да питам,колеги с практика на ловене на зъбатковци(чернокопи)това чудо дали ще има успехи
може би това е за друга тема не тук
Като перушина е добре.След месец ще разбереш,
а защо ти е мъка качването към майката ?
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
lefi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lefi »

КИРО,наборе, СВИРКАМ ТИ.Айде отпушихме - почна се.....
lefi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lefi »

добрия, вместо тея сини маниста ,що не сложиш от светещият шлаух-хем ще пази куката от зъби ,хем и ще привлича.тея сините синци ми изглеждат доста ...
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

lefi написа:добрия, вместо тея сини маниста ,що не сложиш от светещият шлаух-хем ще пази куката от зъби ,хем и ще привлича.тея сините синци ми изглеждат доста ...
аз като му доиде времето ще покажа нещо много по светещо и уж много работещо по думи на учителя ми но още нямам толкова големи куки това е уж за от брега :wink: :wink:
а и това беше предназначено за карагиоза но се убедих от собствен опит че за него е по добре да са по постни(бедни на пера)но ме отказаха и дори не го севтосах пробвах подобно но :cry: :cry:
Изображение
pshibaev
новобранец
новобранец

Мнение от pshibaev »

лошо е човек да пише само неприятни неща ,нокакво да направя като все ме взимат за балък.просто ми писна от тъпи андрешковци,които ЛЪЖАТ НА ДРЕБНО и явно след това умират от кеф ,че са те изработили. та на темата - МАГАЗИН ЩУКА - НА КРАСТАВИЦАТА -флуорокарбонови чепарета за ..... без пари .купуваш и решаваш да провериш дали е Ф.К. .казва ли са ми - палиш влакното и трябва да не капе като найлон и да има ЧЕРЕН ВЪГЛЕН на края на стопеното. да ама не - топи си се и капе същий найлон.... та колеги незнам дали съм прав но имам чувството ,че съм прецакан моля за мнение
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

pshibaev написа:лошо е човек да пише само неприятни неща ,нокакво да направя като все ме взимат за балък.просто ми писна от тъпи андрешковци,които ЛЪЖАТ НА ДРЕБНО и явно след това умират от кеф ,че са те изработили. та на темата - МАГАЗИН ЩУКА - НА КРАСТАВИЦАТА -флуорокарбонови чепарета за ..... без пари .купуваш и решаваш да провериш дали е Ф.К. .казва ли са ми - палиш влакното и трябва да не капе като найлон и да има ЧЕРЕН ВЪГЛЕН на края на стопеното. да ама не - топи си се и капе същий найлон.... та колеги незнам дали съм прав но имам чувството ,че съм прецакан моля за мнение
Разгледай тази тема,научи се да си правиш сам,ще спестиш пари,но не и време.Като материали качествените чипарета излизат от 1.50 до 2.50 лв,ако си купиш флуорокарбон в повече метри ще ти излезе още по-евтино(примерно ролки 150-300 метра).Никога не съм се доверявал,на купешките "качествени чипарета" няма и да го направя.
Мое мнение,нека и другите дадат съвет без да влизат в спорове.
Зарганолог
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Mi7chell написа:
pshibaev написа:лошо е човек да пише само неприятни неща ,нокакво да направя като все ме взимат за балък.просто ми писна от тъпи андрешковци,които ЛЪЖАТ НА ДРЕБНО и явно след това умират от кеф ,че са те изработили. та на темата - МАГАЗИН ЩУКА - НА КРАСТАВИЦАТА -флуорокарбонови чепарета за ..... без пари .купуваш и решаваш да провериш дали е Ф.К. .казва ли са ми - палиш влакното и трябва да не капе като найлон и да има ЧЕРЕН ВЪГЛЕН на края на стопеното. да ама не - топи си се и капе същий найлон.... та колеги незнам дали съм прав но имам чувството ,че съм прецакан моля за мнение
Разгледай тази тема,научи се да си правиш сам,ще спестиш пари,но не и време.Като материали качествените чипарета излизат от 1.50 до 2.50 лв,ако си купиш флуорокарбон в повече метри ще ти излезе още по-евтино(примерно ролки 150-300 метра).Никога не съм се доверявал,на купешките "качествени чипарета" няма и да го направя.
Мое мнение,нека и другите дадат съвет без да влизат в спорове.

Mi7chell e абсолютно прав за всичко а и когато си ги правиш ти знаеш че всичко е истинско и когато се увериш че работят ти става още по гот

аз не съм си правил сметка колко ми излиза едно зашото не мога,толкова пари пръснах но ги давам с кеф а за един рибар удоволствието няма цена :wink: :wink: :wink:
Изображение
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

да така се проверява флор. и не трябва да капе а да изгаря и да прави черен пушек и сажди :roll:
Изображение
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

Колеги, ще помоля в тази тема, някой би ли показал (или поне да обясни какво трябва да представлява) едно работещо чепаре за чернокоп и лефер. Някакво решение, което да ни препоръча. Сърдечно благодаря от сега, защото съм сигурен че ще се отзоват доста хора! :drinkers:
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”