Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
и още нещо да запитам ако може,каква марка са куките
наистина е добре направено,и те уверявам че ще работи,с онова червеното от снимката която качих доста добре се представи неочаквано дори за мен

наистина е добре направено,и те уверявам че ще работи,с онова червеното от снимката която качих доста добре се представи неочаквано дори за мен

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
Зелената и червена перушина ми ги даде един човек когато ходих на почивка не знам от какво.Куките съм почти сигурен че са мустад,бидемите са от 0.159 флурокарбон,а майката от 0.20.
А и аз съм си малко новак,но непонасям грозни неща и понякога ми се случва една кука да я връзвам по 4-5 пъти докато се получи както трябва и ми отнема поне два часа и половина да го направя.
П.С:Ако искаш пусни една тема за боядисване на пера може да има някакъв начин,но съм виждал по магазините за сувенири цветни пера или разни индиански шапки с много пъстри пера по тях.
А и аз съм си малко новак,но непонасям грозни неща и понякога ми се случва една кука да я връзвам по 4-5 пъти докато се получи както трябва и ми отнема поне два часа и половина да го направя.
П.С:Ако искаш пусни една тема за боядисване на пера може да има някакъв начин,но съм виждал по магазините за сувенири цветни пера или разни индиански шапки с много пъстри пера по тях.
- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
С дълги часове на връзване и ядове.lefi написа:еее,колега ,убийствени са ,жестоки а и казваш 3 харипа...има ли начин и аз например да имам такова нещо.дай нишан как мога да се сдобия с 20-30 чепарета.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Боядисвайте ги тука,няма смисъл чак от тема.mrhunday написа: П.С:Ако искаш пусни една тема за боядисване на пера може да има някакъв начин,но съм виждал по магазините за сувенири цветни пера или разни индиански шапки с много пъстри пера по тях.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
така е и аз от тази година се занимавам с това но като вържеш няколко куки се свиква(9-та кутиика съм отворил 900бр)mrhunday написа:С дълги часове на връзване и ядове.lefi написа:еее,колега ,убийствени са ,жестоки а и казваш 3 харипа...има ли начин и аз например да имам такова нещо.дай нишан как мога да се сдобия с 20-30 чепарета.
удоволствието е голямо...
ето нещо прясно

е това е простира но най мъка е качването на майка

Може ли да питам,колеги с практика на ловене на зъбатковци(чернокопи)това чудо дали ще има успехи
може би това е за друга тема не тук

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Като перушина е добре.След месец ще разбереш,dobria1 написа:Може ли да питам,колеги с практика на ловене на зъбатковци(чернокопи)това чудо дали ще има успехи
а защо ти е мъка качването към майката ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
КИРО,наборе, СВИРКАМ ТИ.Айде отпушихме - почна се.....
добрия, вместо тея сини маниста ,що не сложиш от светещият шлаух-хем ще пази куката от зъби ,хем и ще привлича.тея сините синци ми изглеждат доста ...
аз като му доиде времето ще покажа нещо много по светещо и уж много работещо по думи на учителя ми но още нямам толкова големи куки това е уж за от брегаlefi написа:добрия, вместо тея сини маниста ,що не сложиш от светещият шлаух-хем ще пази куката от зъби ,хем и ще привлича.тея сините синци ми изглеждат доста ...

а и това беше предназначено за карагиоза но се убедих от собствен опит че за него е по добре да са по постни(бедни на пера)но ме отказаха и дори не го севтосах пробвах подобно но

лошо е човек да пише само неприятни неща ,нокакво да направя като все ме взимат за балък.просто ми писна от тъпи андрешковци,които ЛЪЖАТ НА ДРЕБНО и явно след това умират от кеф ,че са те изработили. та на темата - МАГАЗИН ЩУКА - НА КРАСТАВИЦАТА -флуорокарбонови чепарета за ..... без пари .купуваш и решаваш да провериш дали е Ф.К. .казва ли са ми - палиш влакното и трябва да не капе като найлон и да има ЧЕРЕН ВЪГЛЕН на края на стопеното. да ама не - топи си се и капе същий найлон.... та колеги незнам дали съм прав но имам чувството ,че съм прецакан моля за мнение
Разгледай тази тема,научи се да си правиш сам,ще спестиш пари,но не и време.Като материали качествените чипарета излизат от 1.50 до 2.50 лв,ако си купиш флуорокарбон в повече метри ще ти излезе още по-евтино(примерно ролки 150-300 метра).Никога не съм се доверявал,на купешките "качествени чипарета" няма и да го направя.pshibaev написа:лошо е човек да пише само неприятни неща ,нокакво да направя като все ме взимат за балък.просто ми писна от тъпи андрешковци,които ЛЪЖАТ НА ДРЕБНО и явно след това умират от кеф ,че са те изработили. та на темата - МАГАЗИН ЩУКА - НА КРАСТАВИЦАТА -флуорокарбонови чепарета за ..... без пари .купуваш и решаваш да провериш дали е Ф.К. .казва ли са ми - палиш влакното и трябва да не капе като найлон и да има ЧЕРЕН ВЪГЛЕН на края на стопеното. да ама не - топи си се и капе същий найлон.... та колеги незнам дали съм прав но имам чувството ,че съм прецакан моля за мнение
Мое мнение,нека и другите дадат съвет без да влизат в спорове.
Зарганолог
Mi7chell написа:Разгледай тази тема,научи се да си правиш сам,ще спестиш пари,но не и време.Като материали качествените чипарета излизат от 1.50 до 2.50 лв,ако си купиш флуорокарбон в повече метри ще ти излезе още по-евтино(примерно ролки 150-300 метра).Никога не съм се доверявал,на купешките "качествени чипарета" няма и да го направя.pshibaev написа:лошо е човек да пише само неприятни неща ,нокакво да направя като все ме взимат за балък.просто ми писна от тъпи андрешковци,които ЛЪЖАТ НА ДРЕБНО и явно след това умират от кеф ,че са те изработили. та на темата - МАГАЗИН ЩУКА - НА КРАСТАВИЦАТА -флуорокарбонови чепарета за ..... без пари .купуваш и решаваш да провериш дали е Ф.К. .казва ли са ми - палиш влакното и трябва да не капе като найлон и да има ЧЕРЕН ВЪГЛЕН на края на стопеното. да ама не - топи си се и капе същий найлон.... та колеги незнам дали съм прав но имам чувството ,че съм прецакан моля за мнение
Мое мнение,нека и другите дадат съвет без да влизат в спорове.
Mi7chell e абсолютно прав за всичко а и когато си ги правиш ти знаеш че всичко е истинско и когато се увериш че работят ти става още по гот
аз не съм си правил сметка колко ми излиза едно зашото не мога,толкова пари пръснах но ги давам с кеф а за един рибар удоволствието няма цена

pshibaev написа:лошо е човек да пише само неприятни неща ,нокакво да направя като все ме взимат за балък.просто ми писна от тъпи андрешковци,които ЛЪЖАТ НА ДРЕБНО и явно след това умират от кеф ,че са те изработили. та на темата - МАГАЗИН ЩУКА - НА КРАСТАВИЦАТА -флуорокарбонови чепарета за ..... без пари .купуваш и решаваш да провериш дали е Ф.К. .казва ли са ми - палиш влакното и трябва да не капе като найлон и да има ЧЕРЕН ВЪГЛЕН на края на стопеното. да ама не - топи си се и капе същий найлон.... та колеги незнам дали съм прав но имам чувството ,че съм прецакан моля за мнение
да така се проверява флор. и не трябва да капе а да изгаря и да прави черен пушек и сажди

Колеги, ще помоля в тази тема, някой би ли показал (или поне да обясни какво трябва да представлява) едно работещо чепаре за чернокоп и лефер. Някакво решение, което да ни препоръча. Сърдечно благодаря от сега, защото съм сигурен че ще се отзоват доста хора! 

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!