Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Пъстърви
Пъстърви
През последната седмица се скъсах от риболови, като идеята ми беше да тествам примамки,работещи в големи води. Излъчих общо два фаворита - Пантер Мартин №6 и воблерите Антакс, двуделни. Ето снимки на някои от уловените риби.
Тая удари на Пантер Мартин, бяла лопатка, жълто-черно тяло.

Тази пък на черен ПантерМартин с кафяви точки - оказа се достадобра блесна откъм окраска:

Тази пък даде на Антакса - отлична примамка за високи води, има много яка видимост, очевидно заради специфичното оцветяване:

Наврях се в некви страшни джунгли, минавах през жп-линии и тунели. Интересно, че на най-непроходимия тунел, където на човек и през ума няма да му дойде да мине оттам, някой беше поставил указателни надписи за някаква дама с леко поведение:

Във влака е станало много приятно за пътуване, тъй като са сложилинекви яки каки за кондукторки. На мен ми се падна Мис БДЖ, която чупеше стойки на съседната седалка през цялото време, в един момент имах чувството, че съм на някакво еротично шоу:

Абе яко си отвсякъде.
Тая удари на Пантер Мартин, бяла лопатка, жълто-черно тяло.

Тази пък на черен ПантерМартин с кафяви точки - оказа се достадобра блесна откъм окраска:

Тази пък даде на Антакса - отлична примамка за високи води, има много яка видимост, очевидно заради специфичното оцветяване:

Наврях се в некви страшни джунгли, минавах през жп-линии и тунели. Интересно, че на най-непроходимия тунел, където на човек и през ума няма да му дойде да мине оттам, някой беше поставил указателни надписи за някаква дама с леко поведение:

Във влака е станало много приятно за пътуване, тъй като са сложилинекви яки каки за кондукторки. На мен ми се падна Мис БДЖ, която чупеше стойки на съседната седалка през цялото време, в един момент имах чувството, че съм на някакво еротично шоу:

Абе яко си отвсякъде.
- fisherman72
- новобранец

Re: Пъстърви
тази последната на какво ли ще даде?

Може на всичко да даде, ама ако даде не пробвай там много са изчекнати тия седалки. А за риболова добър излет

- trepachoo
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
супер пъстърви-супер б.д.ж. 
-
Йордан Марков
- сериозен играч

- Rapala_Team
- разбира нещата

тая кака ,,,,,,,,,,, май я Сърби ................ .. Браво за Излета Хубави Пъстървички 
CARP FISHING 
Рибите са хубави и добре снимани, ама ако и на въпросната кондукторка бяхме видели повечко снимки ? 
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
- CERRUTI
- сериозен играч

Е това е излет...хем слука,хем еротика....ебреее,какво му трябва на човек 
п.п.-Само да отбележа за протокола-Някой забелязали коя снимка е най често отваряна?-Последната,следвама от Мара к.......
егати риболовния форум сме 
п.п.-Само да отбележа за протокола-Някой забелязали коя снимка е най често отваряна?-Последната,следвама от Мара к.......

-
ahmeddogan
- новобранец

А, не тай, Аллах е всемогащ , той ще ни отсади, ма човещинка е все пак, живот лие , с .... пръст , да го сочишCERRUTI написа:Някой забелязали коя снимка е най често отваряна?-Последната,следвама от Мара к.......егати риболовния форум сме