Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пъстърви
Пъстърви
През последната седмица се скъсах от риболови, като идеята ми беше да тествам примамки,работещи в големи води. Излъчих общо два фаворита - Пантер Мартин №6 и воблерите Антакс, двуделни. Ето снимки на някои от уловените риби.
Тая удари на Пантер Мартин, бяла лопатка, жълто-черно тяло.

Тази пък на черен ПантерМартин с кафяви точки - оказа се достадобра блесна откъм окраска:

Тази пък даде на Антакса - отлична примамка за високи води, има много яка видимост, очевидно заради специфичното оцветяване:

Наврях се в некви страшни джунгли, минавах през жп-линии и тунели. Интересно, че на най-непроходимия тунел, където на човек и през ума няма да му дойде да мине оттам, някой беше поставил указателни надписи за някаква дама с леко поведение:

Във влака е станало много приятно за пътуване, тъй като са сложилинекви яки каки за кондукторки. На мен ми се падна Мис БДЖ, която чупеше стойки на съседната седалка през цялото време, в един момент имах чувството, че съм на някакво еротично шоу:

Абе яко си отвсякъде.
Тая удари на Пантер Мартин, бяла лопатка, жълто-черно тяло.

Тази пък на черен ПантерМартин с кафяви точки - оказа се достадобра блесна откъм окраска:

Тази пък даде на Антакса - отлична примамка за високи води, има много яка видимост, очевидно заради специфичното оцветяване:

Наврях се в некви страшни джунгли, минавах през жп-линии и тунели. Интересно, че на най-непроходимия тунел, където на човек и през ума няма да му дойде да мине оттам, някой беше поставил указателни надписи за някаква дама с леко поведение:

Във влака е станало много приятно за пътуване, тъй като са сложилинекви яки каки за кондукторки. На мен ми се падна Мис БДЖ, която чупеше стойки на съседната седалка през цялото време, в един момент имах чувството, че съм на някакво еротично шоу:

Абе яко си отвсякъде.
- fisherman72
- новобранец
Re: Пъстърви
тази последната на какво ли ще даде?

Може на всичко да даде, ама ако даде не пробвай там много са изчекнати тия седалки. А за риболова добър излет

- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
супер пъстърви-супер б.д.ж. 

-
- сериозен играч
- Rapala_Team
- разбира нещата
тая кака ,,,,,,,,,,, май я Сърби ................ .. Браво за Излета Хубави Пъстървички 

CARP FISHING 

Рибите са хубави и добре снимани, ама ако и на въпросната кондукторка бяхме видели повечко снимки ? 

Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
- CERRUTI
- сериозен играч
Е това е излет...хем слука,хем еротика....ебреее,какво му трябва на човек 
п.п.-Само да отбележа за протокола-Някой забелязали коя снимка е най често отваряна?-Последната,следвама от Мара к.......
егати риболовния форум сме 

п.п.-Само да отбележа за протокола-Някой забелязали коя снимка е най често отваряна?-Последната,следвама от Мара к.......

-
- новобранец
А, не тай, Аллах е всемогащ , той ще ни отсади, ма човещинка е все пак, живот лие , с .... пръст , да го сочишCERRUTI написа:Някой забелязали коя снимка е най често отваряна?-Последната,следвама от Мара к.......егати риболовния форум сме