Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.пясъчник
Модератор: sapuna
яз.пясъчник
моля ви даите малко инфо за язовир пясъчник,смятам вав неделя да го посетя,от страната на гората и какво е нивото на язовира.и каква риба излиза повече шаран, бяла костур благодаря предварително
-
- сериозен играч
Re: яз.пясъчник
Грешен раздел колега
Пиши го в Информация на водоемите
Пиши го в Информация на водоемите

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Колега бях за 3 дена на язовира.Много спада нивото на водата,но рибата дава.Подходящо място сега е замятане на 60-70 метра и дълбочината да е около 5-6 метра.Рибата е по към брега,не я търси на разпъване.Масовите риби са шарани по кило и тук там по 3-4-5 кг.Едни колеги роми,които ловяха до нас изкараха17 кг шарко
.Сома и бялата риба никакви ги няма-нито на тролинк нито от брега .Може би края на август и септември ще почне да дават и те.

от коя страна на язовира бяхте и на какво взима шарана
-
- научил се да хвърля
n1kk1 на кое место сте били на пясъчник ?
-
- ще става разбирач
Колега,в понеделник си добре дошъл тук с малко снимки и коментари ,но сега си за някой от горните три раздела...ko74 написа:моля ви даите малко инфо за язовир пясъчник,смятам вав неделя да го посетя,от страната на гората и какво е нивото на язовира.и каква риба излиза повече шаран, бяла костур благодаря предварително

Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
да бая обарках раздела
е това го чух и от един карловец.(то малко като виц).и в неделя вятър не вятър бях там под-могилата.наистина рибата си даваше каракуда,баби и трофейни шарани по 300-400г.които най- добронамерено бяха прибирани от доста колеги.така и не видях шаран килограм камоли 3-4-5 килограмови.n1kk1 написа:Колега бях за 3 дена на язовира.Много спада нивото на водата,но рибата дава.Подходящо място сега е замятане на 60-70 метра и дълбочината да е около 5-6 метра.Рибата е по към брега,не я търси на разпъване.Масовите риби са шарани по кило и тук там по 3-4-5 кг.Едни колеги роми,които ловяха до нас изкараха17 кг шарко.Сома и бялата риба никакви ги няма-нито на тролинк нито от брега .Може би края на август и септември ще почне да дават и те.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- научил се да хвърля
Да,така наречените масови еднокилограмови шарани са всъщност около 600 гр.
Пълно е с псевдорибари които унищожават зарибителя и догодина вместо да ловим що годе прилични рибета ще ловим .......

и рибата има душа-бракониера не
-
- научил се да хвърля
Колеги,за тази година дали се изисква карта за Пясъчник или може само с държавния билет да се лови ?И ако може дали на целия язовир е разрешено?
-
- вече хвърля и на тежко
Днес се върнах от пясъчник и съм бесен. Бях се настроил да повлача за някоя бяла риба. Надух си лодката, сложих воблерите и след 15 минути единият закачи нещо. Беше мрежа хвърлена преди доста време. 2 часа съм се борил да я изкарам на брега, а лодката се осмърдя цялата от разложената риба. Сега ще я водя на пароструйка.
Мисълта убива действието!
Охх тез бракониериlubo9 написа:Днес се върнах от пясъчник и съм бесен. Бях се настроил да повлача за някоя бяла риба. Надух си лодката, сложих воблерите и след 15 минути единият закачи нещо. Беше мрежа хвърлена преди доста време. 2 часа съм се борил да я изкарам на брега, а лодката се осмърдя цялата от разложената риба. Сега ще я водя на пароструйка.

Xopa не онищожаваите зарибителя малко имаите тарпение поне да стане 0,800 гр а не по 0,400 до 0,600 колкоте по принцип и да викате по кило по 4 кг глупости анти рибари сте вие пишите глупости и превличате такива като вас на водоема да хабът рибата

верно много дребни шаранчета се похабиха тази година на пясъка