яз.пясъчник

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

ko74
новобранец
новобранец

яз.пясъчник

Мнение от ko74 »

моля ви даите малко инфо за язовир пясъчник,смятам вав неделя да го посетя,от страната на гората и какво е нивото на язовира.и каква риба излиза повече шаран, бяла костур благодаря предварително
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Re: яз.пясъчник

Мнение от Йордан Марков »

Грешен раздел колега

Пиши го в Информация на водоемите :smt023
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
n1kk1
новобранец
новобранец

Мнение от n1kk1 »

Колега бях за 3 дена на язовира.Много спада нивото на водата,но рибата дава.Подходящо място сега е замятане на 60-70 метра и дълбочината да е около 5-6 метра.Рибата е по към брега,не я търси на разпъване.Масовите риби са шарани по кило и тук там по 3-4-5 кг.Едни колеги роми,които ловяха до нас изкараха17 кг шарко :).Сома и бялата риба никакви ги няма-нито на тролинк нито от брега .Може би края на август и септември ще почне да дават и те.
ko74
новобранец
новобранец

Мнение от ko74 »

от коя страна на язовира бяхте и на какво взима шарана
jim_jim_jim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jim_jim_jim »

n1kk1 на кое место сте били на пясъчник ?
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glushaka »

ko74 написа:моля ви даите малко инфо за язовир пясъчник,смятам вав неделя да го посетя,от страната на гората и какво е нивото на язовира.и каква риба излиза повече шаран, бяла костур благодаря предварително
Колега,в понеделник си добре дошъл тук с малко снимки и коментари ,но сега си за някой от горните три раздела... :?
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
ko74
новобранец
новобранец

Мнение от ko74 »

да бая обарках раздела
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

n1kk1 написа:Колега бях за 3 дена на язовира.Много спада нивото на водата,но рибата дава.Подходящо място сега е замятане на 60-70 метра и дълбочината да е около 5-6 метра.Рибата е по към брега,не я търси на разпъване.Масовите риби са шарани по кило и тук там по 3-4-5 кг.Едни колеги роми,които ловяха до нас изкараха17 кг шарко :).Сома и бялата риба никакви ги няма-нито на тролинк нито от брега .Може би края на август и септември ще почне да дават и те.
е това го чух и от един карловец.(то малко като виц).и в неделя вятър не вятър бях там под-могилата.наистина рибата си даваше каракуда,баби и трофейни шарани по 300-400г.които най- добронамерено бяха прибирани от доста колеги.така и не видях шаран килограм камоли 3-4-5 килограмови.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
boris1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от boris1 »

Да,така наречените масови еднокилограмови шарани са всъщност около 600 гр. :evil: Пълно е с псевдорибари които унищожават зарибителя и догодина вместо да ловим що годе прилични рибета ще ловим .......
и рибата има душа-бракониера не
jim_jim_jim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jim_jim_jim »

Колеги,за тази година дали се изисква карта за Пясъчник или може само с държавния билет да се лови ?И ако може дали на целия язовир е разрешено?
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lubo9 »

Днес се върнах от пясъчник и съм бесен. Бях се настроил да повлача за някоя бяла риба. Надух си лодката, сложих воблерите и след 15 минути единият закачи нещо. Беше мрежа хвърлена преди доста време. 2 часа съм се борил да я изкарам на брега, а лодката се осмърдя цялата от разложената риба. Сега ще я водя на пароструйка.
Мисълта убива действието!
edizmetin
новобранец
новобранец

Мнение от edizmetin »

lubo9 написа:Днес се върнах от пясъчник и съм бесен. Бях се настроил да повлача за някоя бяла риба. Надух си лодката, сложих воблерите и след 15 минути единият закачи нещо. Беше мрежа хвърлена преди доста време. 2 часа съм се борил да я изкарам на брега, а лодката се осмърдя цялата от разложената риба. Сега ще я водя на пароструйка.
Охх тез бракониери :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:
steen78
новобранец
новобранец

Мнение от steen78 »

Xopa не онищожаваите зарибителя малко имаите тарпение поне да стане 0,800 гр а не по 0,400 до 0,600 колкоте по принцип и да викате по кило по 4 кг глупости анти рибари сте вие пишите глупости и превличате такива като вас на водоема да хабът рибата :oops: :oops: :smt021 :smt021
frontline
новобранец
новобранец

Мнение от frontline »

верно много дребни шаранчета се похабиха тази година на пясъка :axe:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”